Ystäväkirja-haaste

 

Nimi:

Mira, mut kaikki läheiset kutsuu Miisaks. Vasta lähivuosina tutustuneet alkoivat kutsuu mua Miraks ja se oli hetken aikaa outoa.🤭

Perheeseeni kuuluu:

Avomies, jonka kanssa on vierähtänyt jo melkein 14vuotta, sekä meidän 2v ja 4v typyt ja koira❤️

Lempiväri:

Ennen täysin pinkki, mutta nykyään ehkä enemmänkin valkoinen, musta ja luonnon värit. Tietty vaaleanpunainen aina messissä 💕

Lempiruoka:

Tää on ollut aina hankala kysymys, koska oon tunnesyöjä. Syön sitä mitä fiilis tekee ja se vaihtelee hyvin paljon. Jos nyt jotain pitäis sanoa niin sushi.🍣

Ikävin kouluaine:

Tykkäsin kaikista aineista. Olin hyvä koulussa, vaikka koulu muuten oli jokseenkin ikävää. Vaikeimpia oli fysiikka ja kemia.

Minusta tulee isona:

Voi kun tietäisi. Olen kadehtinut ihmisiä, joilla on hyvin selkeät tulevaisuuden kuvat. Itse innostun helposti, joten olen hyvä monissa asioissa, mutta tämän jälkeen tylsistyn.

Nyt vain nautin elämästä ja teen asioita ja töitä jotka tekevät minut onnelliseksi.

Luonteenpiirteet:

Monipuolinen on ehkä kuvaavin. Olen rauhallinen sekopää, omaa rauhaa rakastava extrovertti. Taidan olla 2 vuotias🙈

Lempieläin:

Koira, Erityisesti meidän kohta 9v Pipa🐶

Harrastan:

Kuntosalia, jos ei oo vielä käynyt selväksi 🙈🏋🏼🤭

Salil eka – Salil vika

Lempi TV-sarja:

oi monta! Harrastuksiin voisin lisätä binge-watching. Supernatural, TVD, Lucifer, Lukkojen takana, Rahapaja, Doctor Who, kaikki supersankarijutut, Frendit.. Voisin jatkaa loputtomasti.

Ihailemani henkilö: 

Siskoni. Hän on aina tiennyt mitä haluaa ja tehnyt kovasti töitä sen eteen, että saavuttaa unelmansa.

Harras toiveeni: 

Saada omakotitalotontti tai edes se talo. Tietty myös häät on aina mielessä, mutta kun sormusta ei näin 13,5 vuoden jälkeen sormessa ole niin keskityn taloon. Tästä muuten hauska fakta, puolisonihan kosi kun olimme olleet puoli vuotta yhdessä, mutta kihlaus jäi pitkäksi ja kun raskauden aina pelkäsin sormuksen menevän rikki turvotuksen takia, otin sen pois sormesta ja sanoin, että jos haluaa naimisiin saa kosia uudestaan. Ei ole tapahtunut 🙈

Nukutko sukat jalassa:

En todellakaan. Yleensä sukat lähtee heti kun pääsen kotiin!

Sukat pois heti kotona ollessa.

Oletko koskaan hyppinyt 3metrin trampoliinilla: 

Olen, se on hauskaa! Käytiin siskoni polttareissa trampoliiniparkissa ja voin kertoa, että on rankkaa puuhaa!

Oletko joskun heitellyt popcornia elokuvateatterissa:

Ai heitellyt toisia tai kangasta? No en, tekeekö joku tälläistä? Jos kysyt olenko pudotellut, niin vaikenen ja poistun paikalta, todennäköisesti jättäen popcorn vanan perääni.

Jos minulla olisi enemmän aikaa: 

Vaikea kysymys, minusta tuntuu, että aikaa on juuri sopivasti ja käytän sitä mielestäni aika fiksusti. Tosin olen aina kiireinen eli ehkä lisäisin aikaa aamuun ja siirtymisiin.

Muumi-suosikkini:

Mörkö, mielestäni hän on täysin väärin ymmärretty ja usein muut Muumilaakson asukkaat jopa kiusaavat sitä. Ehkä hän vain on erilainen ja haluaisi olla ystävä, mutta muut eivät anna mahdollisuutta.

Pystytkö koskettamaan nenää kielelläsi:

Jos kysytään keneltä tahansa perheessäni, he nauraisi. Mulla on pieni kieli, ihan oikeesti, hyvä kun saan kosketettua huulia 😀

Tanssitko koskaan yksin huoneessasi:

AINA! Ja myös muiden läsnäollessa tai salilla tai missä vaan. Tanssi elävöittää ja ilahduttaa, enkä ole todellakaan mikään tanssija, mutta se ei estä nauttimasta siitä.

MInä
Tanssit settien välissä on paras energian lähde.

 

Laulatko mukana kovaan ääneen kuunnellessasi musiikkia:

Vain yksin ollessani, tässä haluan säästää muiden korvia.

Jos voittaisin lotossa: 

Onko tylsää vastata maksaisin lainat ja rakennuttaisin omakotitalon? Niin kuitenkin tekisin. Sitten sijottaisin ja matkustaisin (jos se joskus on mahdollista).

Olen ystävänä: 

Olen hajamielinen ja saatan unohtaa vastata viestiin, jos se tulee huonoon kohtaan. Sitten pölisen asiat kerralla, kun olen jättänyt viikkojen ajalta kertomatta asioita. Ystäväni kuitenkin sanovat minun olevan liian kiltti ja että katson liian paljon asioita läpi sormien.

Haastan mukaan:

Hei kerro mulle kommenteissa joku kiva fakta susta! ❤️

Allekirjoitus

0

Vastaa