Uusi vuosi – Samat tavoitteet

uusi vuosi, samat tavoitteet

En tee uudenvuoden toiveita tai lupauksia vaan tavoitteita. Tänä vuonna tavoitteeni on samoja kuin viime vuodelle. Tai ehkä ei täysin, pohjat samat, mutta nostetaan tasoo!

Painon pudotus

Tavoitteeni on maltillinen kilo-pari kuukaudessa pois. Olen oppinut ettei paino ole kaikki kaikessa, mutta tähtään normaali painoon kesään mennessä. Tämän saavuttamiseksi aloitan uuden valmennuksen Ilona Siekkisen ja Mikko Niirasen Bikinibodyn.
Valmennukseen kuuluu ruokavalio ja treeniohjelma. Olen tämän jo kerran tehnyt ja tulokset olivat tosi hyviä, joten odotan innolla mitä tällä kertaa syntyy.

Lihaksen kasvatus

Suurimpana tavoitteena on kasvattaa lihasta. Asetan vuodelle 100kg kyykky, hip trust ja mave tavoitteen. Ei tosin ole mitään hajua kuinka nopeasti tai hitaasti tuohon päästään, kun mitään pr-tuloksia ei oo testattu. Nyt noissa painona on noin 70kg.
Aion kuitenkin nostaa joka kerta pikkuisen painoa niin sieltä se sitten tulee jossain kohtaa.

 

Personal record-tulokset

Nämä haluan kyl testata, jotta saa ihan todellista voimatasoa selville. Tähän tarvitsen kyllä personal trainerin apua, ettei vaan riko itseään! Personal recordissa katsotaan millä painolla pystyy tekemään yhden noston puhtaasti. Normitreeneissä kun tehdään 8-12 toistoa per setti.

Henkinen kehittyminen

Pään mukana pysymistä ja itselleen armollisuutta aion opetella tänä vuonna vieläkin enemmän. Olen tätä jo kehittänyt, mutta silti sen kanssa on vielä paljon töitä tehtävänä. Mikään muutos ei ole pysyvä jos ei ole henkisesti mukana siinä.
Täytyy katsoa myös jotain mindfulness-juttuja. Onko vinkkejä?

Uudet kokemukset

Tahdon päästä testaamaan crossfitiä. Vaikka en ihan hirveästi välitä hiit/kehonpaino ja burbee-treenaamisesta niin joku siinä crossissa kiehtoo joten sitä on päästävä testaamaan.

Jos nyt kuitenkin loppuun vielä pari toivetta heitetään universumille niin pls anna meille tontti ja ihan hyvin hyvin varovainen matkatoive ihan vaan kuiskaamalla.
Ja ehkä vielä kiusaukseksi lupaan, että teen töitä tavoitteiden eteen vaikka se olisi kuinka vaikeaa tai tuntuisi mahdottomalta!

Millaisia tavoitteita sulla on tälle vuodelle?

Allekirjoitus

1

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. sonjaidailona

    Hyvä pitää samat vanhat tavoitteet, itse hieman muokkasin omia tavoitteita tähän vuoteen ja elämän tilanteeseen sopivammiksi 🙂

Vastaa