Pakaraworkshop

 

pakaraworkshop

Kaupallinen yhteistyö @easyfitideapark

Kuun alussa aloitettiin Easyfitin neljän viikon pienryhmässä pakaraworkshop. Olen ollut mukana verkkovalmennuksissa, mutten varsinaisen valmentajan ohjauksessa. Pakaraworkshop on Easyfit Ideaparkin personal trainerin ohjaama ryhmä, jossa oli kolme treenaajaa mukana. Näin kaikki saavat henkilökohtaista ohjausta, mutta myös muiden treenaajien tuen.

Ensimmäinen ja toinen treenikerta

Ensimmäisillä kerroilla kävimme läpi tekniikoita, mitkä ovat tärkeitä kyykyissä, maastavedoissa ja salilla ylipäätään. Paljon kuule pelottelua ja tarinoita, joissa joku on rikkonut selkänsä, milloin kyykkäämisessä, milloin jalkaprässissä tai jossain muussa hengenvaarallisessa liikkeessä. Näissä tarinoissa on yleensä osana huono tekniikka ja liian suuret painot. Liityinkin mukaan pakaraworkshopiin, koska halusin oppia oikean tekniikan ennen kun painoja aletaan kunnolla nostamaan. Olen ollut hieman arka nostamaan painoja, koska olen pelännyt rikkovani selkäni, jos tekniikka onkin pielessä. Sain kuitenkin positiivista palautetta olemassa olevasta tekniikasta ja loistavia vinkkejä, joiden avulla tekemisen sai nostettua uudelle tasolle. Tekniikkaharjoituksista oli todella paljon hyötyä ja lisäsi myös luottamusta omaan tekemiseen.

peppupose
Pakaraan tunnetta kun tekniikat on kunnossa

 

Kolmas treenikerta

Kolmannella kerralla testailtiinkin kovempaa menoa ja maksimia jalkaprässissä, 250kg 12 toistoa. Tämä on aina kiinnostanut itseäni, mutta itsekseen en sitä ole uskaltanut koittaa. Pakko vielä hehkuttaa mihin suoritukseen yltää, kun on mukana ammattilainen, joka on turvana ja jolle näyttää mihin pystyy.

jalkaprässissä 250kg
Jalkaprässiennätys 250kg

Neljäs treenikerta

Neljännellä ja samalla viimeisellä kerralla tehtiinkin kova jalkatreeni ja voin kertoa, että jokainen lihas on hellänä, eikä rajoitu jalkoihin!
Tällä treenikerralla teimme myös painoennätyksiä. Treeni aloitettiin kyykkäämällä 60 kilolla ilman mitään bokseja tai apuja. Kyykystä siirryimme maveen eli maastavetoon, jossa painona oli 65kg kehikolla.
Teimme myös pudotussarjoja ja reidet sekä pakarat olivat tulessa!

Kovan treenin ja tekniikan lisäksi sain paljon oppeja alkulämmittelyyn, sekä venyttelyyn, joilla lihakset saa heräämään ennen varsinaista treeniä. Ehkäpä joululahjana otan itselleni pt:n jatkamaan rääkkiä.

pose
Treenin jälkeinen fiilis

Nyt vielä black week-tarjouksena personal trainer-palvelut saa -30%🔥🤩

Tässä vielä viimeisen treenin yhteenveto:

Kyykky – 60kg 1 x 12, 1 x 10, 1 x 8 (10)
Maastaveto kehikolla – 65 kg 1 x 12, 1 x 10, 1 x 8
Yhden jalan jalkaprässi – 40 kg 1 x 12, 1 x 10, 1 x 8 (per jalka)
Selänojentajat – 3 x 15
Polven ojennus laitteessa – pudotusarja 55kg 3 x 6-6-6
Takareisi kuminauhalla – 3 x 12-15

 

Ootko itse treenannut pt:n avustuksella?

Instagramistani löydät koko viimeisen treenin IG-tvstä!
@mirapajari

Allekirjoitus

0

Vastaa