”Ei enää vauva, tyttö”

 

synttärikansikuva

”Ei enää vauva, tyttö” näin sanoi kuopuksemme, kun kerroimme, että hänellä on 2-vuotissyntymäpäivä. Hän on ollut perheen vauva ja on hän sitä vieläkin, muttei kerrota hänelle.
Hän on kasvanut kovisti, vaikka onkin pikkuruinen ja nyt muutamien viikkojen aikana on tapahtunut suuria kehityshyppäyksiä puheen ja kuivaksi opettelun merkeissä. Uusi muutos elämään
alkaa heti juhlien jälkeen, kun pienet menevät päiväkotiin.

2v
Meidän ihana 2 vuotias vekkuli.

Muumien juhlatunnelmaa

Pääsimme onneksi viettämään syntymäpäiviä, toivottavasti myös esikoisen juhlinta keväällä onnistuu. Teemaksi neiti valitsi Muumin ja vieraiksi lähimmät perheen jäsenet, nekin kahdessa osassa.
Yleensä olemme vuokranneet juhlatilan, mutta nyt pienen porukan kanssa mahduimme kivasti juhlimaan kotona. Plussaa tässä oli ehdottomasti etukäteen koristelu, mutta siivousrumba on aikamoinen.

lahjapöytä
Lahjapöytää koristi 1 v kuvat ja vieraskirja.

Koristeina käytimme muumitaloa ja figuureita, sekä pikaisesti samana päivänä ostettua Muumien talvista uimahuonetta. Olen haaveillut Kiran syntymästä asti Muumi-juhlista, mutta hän ei ikinä oikein innostunut niistä,
joten kiva kun nyt päästiin vihdoin niitä viettämään. Kaikille riitti myös muumimukit, mikä oli ehdoton vaatimukseni juhlien suhteen.

 

astiat
Muumimukit vieraille oli ehdoton.

Makeaa herkuttelua

Sellainen henkilö, joka syö pannukakkua ja hilloa, ei voi olla kauhean vaarallinen – Taikurin taikahattu

2v tarjoilut
Koristeina hyödynnettiin Muumi-leluja ja tarjoiluissa Muumi-herkkuja.

Myös tarjottavat olivat muumiteemaisia, mikä on aika helppoa, kunhan vain kävelee kauppaan. Juomaksi Muumi-limsaa ja -teetä, sekä lasten toiveena Muumi-kuoharia. Tarjolle Muumi-karkkeja, -tikkareita ja -keksejä parissa laadussa. Helpolla siis pääsee, kun ei tarvitse alkaa sen enempää miettimään.

Kovasti mietin ensin pannareita, mutta päädyin tekemään silti täytekakun sokeripohjaan. Kakku on kuitenkin pakollinen, koska meidän lapset sitä toivovat. Täytteen valinta onkin aina oma projektinsa, mutta nyt pääsin helpolla tässäkin. Meidän tammikuisten-vauvaryhmässä tämä suurta ihastusta herättänyt Daim-Kinuski-täyte oli täydellisen makea ja täyteläinen, muttei yhtään tunkkainen. Kakku saikin suurta ihastusta osakseen.

muumikakku
Kakun päälle pääsi Muumifiguureita, kinuskikermaa ja kukkia.

 

Minkälaisia synttäriteemoja teillä on ollut?

Allekirjoitus

1

Vastaa