Vko 49

  • Artikkelin kategoria:Lokoisa
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Maanantai

Marraskuun viimeiset viikot menivät kouluun hakiessa ja työpaikkoja etsiessä. Kävin viimeviikon tiistaina työhaastattelussa ja maanantaina sain kutsun jatkohaastatteluun! Pikkuhiljaa tuntuu, että palaset alkavat loksahtelemaan paikoilleen. Maanantai kokonaisuudessaan oli ihana päivä – Aurinko ja pikkupakkanen tarkoitti mulle kuvausreissua ja nakitin Vilin mun mukaan. Illalla tuli käytyä kirjastossa, ruokakaupassa ja tehtiin kunnon hikitreeni pitkästä aikaa.

Tiistai

Tänään on ollut aika rauhallinen päivä – Aamupäivällä kävin pyörähtämässä sokkarilla ja kirppiskierroksella. Kotiuduttani sieltä valmistelin ruuan ja pidin pienen siivoustuokion. Nyt istun sohvalla maha pystyssä, juon kahvia ja kirjoitan postausta valmiiksi. Myöhemmin tänään olisi suunnitelmissa käyttää mun ystävän koira iltalenkillä ja sen jälkeen aion pyhittää loppuillan kirjan lukemiselle.

Keskiviikko

Huomenna mua odottaa jatkohaastattelu, mitä odotan innolla! Vaikka tässä kuukauden lomassa ei ole ollut mitään vikaa, haluaisin kuitenkin päästä jo tavalliseen arkirytmiin kiinni. On tuntunut jotenkin turhauttavalta, kun on vain odotellut viimeiset kaksi viikkoa tuleeko haastattelukutsua kouluun tai töihin.

Illalla pääsen ensimmästä kertaa kahteen viikkoon teatteritreeneihin ja odotan jo innolla, että päästään porukalla käsikirjoituksen pariin!

 

Torstai

Torstaina on vähän spesiaalimpia suunnitelmia. Mennään kutsuvierastapahtumaan ( itsenäisyyspäivän vastaanotolle ) ravintola Escapeen, minne saan pitkästä aikaa pynttäytyä oikein huolella!

(Mulla olisi myös tiedossa elämäni ensimmäistä kertaa kinkun paistaminen itsenäisyyspäivää varten, saa nähdä miten onnistun..)

 

Perjantai

Itsenäisyyspäivä – Tuntematon sotilas, punaviiniä, ystäviä ja hyvää ruokaa

Lauantai & sunnuntai

Viikonloppu on täysin vailla suunnitelmia, mutta ehkä hyvä niin. Torstai ja perjantai on niin täynnä juhlahumua ja seuraavana viikonloppuna odottaa pikkujoulut ystäviemme kanssa, että hyvä ottaa pieni tauko kaikesta juhlimisesta ja antaa päivien mennä omalla painollaan.

Postauksen kuvitus eiliseltä kuvausreissulta

 

 

Mitä teidän viikkoon kuuluu?

-Linda

11

lindaisosomppi

// Linda, 21, Jyväskylä // lokoisa.contact@gmail.com Instagram @lindaisosomppi

Vastaa