Viime aikoina olen…

  • Artikkelin kategoria:Lokoisa
  • Artikkelin kommentit:2 kommenttia

…pohtinut paljon, kuinka some vaikuttaa muhun.

Olen törmännyt nimittäin älyttömän paljon viimeaikoina siihen, että ihmiset puhuvat sosiaalisen median aiheuttamasta ahdistuksesta.

Myönnän toki, että olen kokenut satunnaisia riittämättömyyden ja kateuden tunteita sosiaalisessa mediassa, mutta pääasiassa pidän somea todella inspiroivana paikkana. Mun mielestä on ihanaa inspiroitua upeista valokuvista, löytää uusia reseptivinkkejä ja saada uusia ideoita treeneihin.

Olen pyrkinyt siihen, että seuraan vain sellaisia ihmisiä ja tilejä, jotka inspiroivat ja antavat hyvää fiilistä – tätä suosittelen kaikille. Sillä miksi seurata sellaisia tilejä, jotka ottavat enemmän kuin antavat?

 

…himoinnut kinder bueno- suklaapatukkaa. Oikeastaan lähes päivittäin 😀

 

…keskittynyt enemmän kehonhuoltoon. Vasta joulukuussa ymmärsin, ettei pelkkä 5-10 minuutin venyttely kovan salitreenin perään riitä.

…potenut inspiraation puutetta blogin tekemisessä. Vuosi vaihtui, työt ja opinnot alkoivat ja päässä ei pyöri minkään näköisiä ideoita postauksia varten.

 

…ollut älyttömän innoissani personal trainer opinnoistani! Olen kahden viimeisen viikon aikana opiskellut enemmän, kuin koskaan.

 

…haaveillut maaliskuun Pyhän reissusta. Joka päivä! En ole mikään erityinen talvi-ihminen, mutta en vain malta odottaa, että pääsen näkemään ensimmäistä kertaa Lapin talviset maisemat!

 

…oppinut ihan uskomattoman paljon! Kuten jo aikaisemmin mainitsin, olen viime aikoina opiskellut enemmän kuin koskaan. Kaiken tuon opiskelun päälle, aloitin uudessa työpaikassa heti vuodenvaihteen jälkeen, missä olen viimeisen kahden viikon aikana oppinut joka päivä jotain uutta.

-Linda

10

lindaisosomppi

// Linda, 21, Jyväskylä // lokoisa.contact@gmail.com Instagram @lindaisosomppi

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Nimetön

    Mä oon pyrkinyt selättämään somen aiheuttamat satunnaiset kateudenpuuskat ajattelemalla, että se hieno sisältö ei oo multa itseltäni mitenkään pois vaan enemmänkin juuri päinvastoin! Kiva postaus 🙂

    1. lindaisosomppi

      Nimenomaan! Kiitos <3

Vastaa