Viikkokatsaus & puhelinräpsyjä

  • Artikkelin kategoria:Lokoisa
  • Artikkelin kommentit:2 kommenttia

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Ruudun tällä puolella vietetään rauhallista maanantai-iltaa. Istuskelen parhaillani isosiskoni luona Hämeenlinnasa ja odotan, että pääsen saunaan.

Ikkunan toisella puolella on tänäänkin harmaata ja märkää. On ihan uskomatonta, miten paljon voikaan sää vaikuttaa mielialaan. Ollaan naureskeltu siskoni kanssa tänään, kuinka oltiin molemmat jo neljän aikaan asennoituneet siihen, että kohta mennään nukkumaan. Hämärän tullessa on jotenkin aivan mahdotonta saada itsensä vielä liikkeelle sohvan nurkasta. – Osaako kukaan samaistua?

 

Arvosana menneelle viikolle?

-8,5. Viime viikko oli ihanan tavallinen ja täynnä kivoja juttuja! Lähdin perjantaina kohti Hämeenlinnaa ja tarkoituksena olis olla täälä kokonainen viikko. Musta on viimeisen vuoden aikana kuoriutunut todellinen kotihiiri ja näiden muutaman yön jälkeen mulle on iskenyt todella kova koti-ikävä (Onnekseni poikaystäväni tulee perästä keskiviikkona!) Samaan aikaan kuitenkin on älyttömän ihanaa, kun saa nähdä kaikkia ihan ajan kanssa. Yleensä, kun ollaan viikonloppuvisiitillä tuntuu, että aika loppuu kesken.

 

Menneen viikon paras juttu?

– Mun on tosi hankala valita vaan yhtä, sillä viimeviikolla tapahtui paljon! Alkuviikosta sain lähetettyä hakupaperit kouluun ja nyt odotetaan tuleeko kutsua haastatteluun. Viikonloppuna vietettiin kummityttöni syntymäpäivää, käytiin yhdessä mun lempparipaikassa Hämeenlinnassa – Tiirinkosken tehtaalla, ja tehtiin päiväreissu Tampereelle. Yleisesti koko viikko oli tosi onnistunut!

 

Miltä näytät tänään?

-Tänään mulla on ollut vähän rennompi lookki – Vimman musteläiskä legginssit, pitkä musta neuletakki ja leviksen musta t-paita

 

Päivän suunnitelmat?

-Loppupäivän suunnitelmiin kuuluu saunominen ja tacot – Ehkä katon hetken Modernia perhettä ennen nukkumaan menoa.

 

Mitä odotat tulevalta viikolta?

-Odotan paljon yhteistä aikaa rakkaiden ihmisten kanssa. Auringonvaloa ja ei niin sateisia päiviä. Onnistuneita valokuvauskeikkoja. Viikonlopun juhlia ja kotiin paluuta!

 

Päivän ilonaihe?

-Puhelu poikaystävän kanssa, treffit toisen siskoni kanssa, pitkä metsälenkki, sauna ja tacot!

-Linda

10

lindaisosomppi

// Linda, 21, Jyväskylä // lokoisa.contact@gmail.com Instagram @lindaisosomppi

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. nooralofgren

    Ihania kuvia <3

    1. lindaisosomppi

      Oi kiitos paljon! <3

Vastaa