Tervetuloa vuosi 2020

  • Artikkelin kategoria:Lokoisa
  • Artikkelin kommentit:0 kommenttia

Tuntuu, että kaikki aloittavat kertomalla, että mennyt vuosi on ollut aikamoista vuoristorataa ja niin aloitan minäkin. Vuosi 2019 oli todellakin vuoristorataa, vaikkakin antoi samalla todella paljon. Listasin mitä kaikkea oikeastaan tapahtui vuonna 2019 ja minkälaisia tavoitteita ajattelin asettaa itselleni tulevaa vuotta varten.

2019

Löysin uudelleen palon salitreeneihin

Syksyllä 2018 olimme juuri muuttaneet Hämeenlinnasta Jyväskylään. Kaikki uusi ympärillä vei voimat ja ajatuskin salitreeneistä ahdisti. Joulukuussa aloin kuitenkin haikailemaan takaisin treenien pariin ja tammikuussa 2019 aloitin säännöllisen salitreenamisen.

Kriiseilin koko alkuvuoden itseni kanssa ja mitä oikeasti haluaisin tulevaisuudessa tehdä

Oon luonteeltani kaikki mulle heti nyt-tyyppi ja siksi ajatuksin kolmannesta välivuodesta pisti ahdistamaan. Selailin koko alkuvuoden erilaisia aloja. Kaikki alat tuntuivat omalta ja samaan aikaan taas ei ollenkaan. Löysin kuitenkin pian opiskelupaikan Gradian aikuispuolelta ja päätin tarttua tilaisuuteen. Lopetin silloisen työni DNA:lla ja huhtikuussa menin takaisin koulunpenkille.

Matkustin Lappiin ensimmäistä kertaa

ja rakastuin heti. Ennen heinäkuuta pohjoisin paikka,missä olin käynyt oli Vaasa. Muistan kun ajomatkan jälkeen päätimme lähteä kiipeämään Ruka tunturille ja sanoin kiipeämisen aikana ainakin 30 kertaa, kuinka upeat maisemat oli… Maaliskuun reissua odotellessa!

 

Pidin kuukauden mittaisen kesäloman

Kesäloma oli aivan ihana.

 

Menetin festarineitsyyteni

Kyllä, melkein 21 vuotta siinä meni ennenkuin päädyin festareille!

 

Tein ensimmäisen palkallisen näyttelijäntyöni

Tätä en meinaa vieläkään uskoa todeksi. Muistan, kun tuli viesti olisiko kiinnostusta näytellä pääosa Jyväskylän museoon tulevaan 60-luvun filmipätkään ja en ollut pysyä housuissani. Samaan aikaan olin innostunut ja jännittynyt. En ollut aikaisemmin näytellyt kuin teatterinlavalla ja nyt pitäisi luontevasti olla liikkuvan kameran edessä. Jälkeenpäin, kun mietin heinäkuun kuvauksia ja sitä, miten suoriuduin siitä, saan olla aika ylpeä itsestäni!

 

Elokuussa muutettiin uuteen asuntoon!

Olin jo puoli vuotta haaveillut isompaan asuntoon muuttamisesta. Ensimmäinen kotimme oli yksiö ja jossain kohti neliöt tuntuivat loppuvan kesken. Kesällä otin asiakseni etsiä meille uuden asunnon ja pian sen jälkeen se löytyikin!

 

Aloitin bloggaamisen

Blogin aloittaminen oli ehdottomasti yksi parhaista päätöksistäni!

 

Päätin keskeyttää opintoni

Tämä oli ehkä se kaikista isoin asia, mitä kuluneena vuonna tapahtui. Vaikka koin opintojen keskeyttämisen aika ”häpeällisenä” asiana, voin näin jälkeenpäin taputtaa itseäni olkapäälle ja olla ylpeä itsestäni.

 

Juuri ennen joulua sain puhelun, että olen saanut vakituisen työpaikan liikunnan parissa!

En voi vieläkään uskoa, että sain tuon paikan ja heti tammikuussa aloitan työt – ihan parasta!

Tavoitteeni vuodelle 2020

Kouluttaudun personal traineriksi syksyyn mennessä

Kehityn valokuvaajana

Teen enemmän ympäristöystävällisiä valintoja

Matkustan Lappiin ainakin kahdesti

Kasvatan blogiani ja instagramiani

Avaan tilin asunnonostoa varten

Panostan enemmän kehonhuoltoon

Pyrin poistumaan mukavuusalueeltani

Millaisia tavoitteita teillä on vuodelle 2020?

-Linda

26

lindaisosomppi

// Linda, 21, Jyväskylä // lokoisa.contact@gmail.com Instagram @lindaisosomppi

Vastaa