Syksyn suosikkeja x7

  • Artikkelin kategoria:Lokoisa
  • Artikkelin kommentit:2 kommenttia

 

Lämpimät sävyt niin kotona kuin pukeutumisessa

Mun simppeli ja pelkistetty tyyli seuraa mua niin sisustuksessa kuin pukeutumisessa. Kylmien ja pimeiden säiden myötä, oon halunnut tuoda kotiimme enemmän lämpimiä sävyjä. Pihalta kerätyt heinät ja varastosta kaivetut viltit ja kynttilät on mun tapa tehdä kodista syksyisempi.

Ruskea villapaita Gina tricot

 

 

Kosteutusta iholle

Ihoni on aina ollut aika kuiva, mutta ilmojen kylmetessä, ihoni alkaa tarvitsemaan ekstrakosteutusta… Suosikeiksini on noussut nämä kolme tuotetta! Nivean moisture boost-kasvovoide, natural body butter lifelta ja Mossan kosteuttava puhdistusvesi

 

 

Hiusdonitsit & korvikset

Olen vuodenpäivät kasvattanut hiuksiani ja on ollut ihanaa huomata, että aiemmin lyhyt pixiecut ylttää jo olkapäille. Näin syksyn myötä olen tykästynyt stailaamaan muuten yksinkertaisia asujani erilaisilla hiusdonitseilla ja korvakoruilla.

donitsit Glitter / korvakorut H&M

 

Reseptien kokeilu

Olen ollut niin iloinen, kun olen alkanut laajentamaan makumaailmaamme kotona. Meillä on ollut avopuolisoni kanssa tapana kierrättää samoja arkiruokia viikosta toiseen ja nyt syksyn aikana olemme ottaneet ihanan tavan kokeilla uusia makuja ja ruokia. Onnekseni olen ollut aina kova tyttö keräilemään erilaisia reseptikirjoja, joten vinkkejä uusiin ruokiin löytyy!

reseptikirjat Vegebudjetilla / Opiskelijabudjetilla / Richard McCormicks`s BARCELONA

 

 

Mitkä on teidän syksyn suosikkeja?

-Linda

6

lindaisosomppi

// Linda, 21, Jyväskylä // lokoisa.contact@gmail.com Instagram @lindaisosomppi

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Nimetön

    Voisitko jakaa sun lempireseptin tuosta kirjasta? 😍

    1. lindaisosomppi

      Voin joo jakaa! Täytyy vaan päätyä yhteen lemppariin 😀

Vastaa