Syksyn parhaat

  • Artikkelin kategoria:Lokoisa
  • Artikkelin kommentit:2 kommenttia

Syksyn paras…

 

Hetki: Syksyllä tapahtui paljon ihania asioita, mutta ehkä mieleenpainuvin hetki oli,kun käytiin katsomassa ystäväni Veeran kanssa Phantom of the Opera  Jyväskylän kaupunginteatterissa. Se oli ihan uskomattoman hieno esitys!

 

Ruoka: Syksyn paras ruoka – Tää on aika paha. Ehkä tacot tai avokadopasta!

 

Hankinta: Kamera! – Mun tämän hetkinen kamera on SONY A6000

 

Löydöt: Viime kuukausien aikana olen tehnyt yllättävän paljon hyviä löytöjä! Osaa löydöistäni oon etsinyt jo kuukausia ja osaa vielä pidempään.

-Löysin kirpparilta juuri oikeanmittaisen ja oikean värisen oliivinvihreän villakangastakin vain kymmenellä eurolla. Muistan, kun sovitin sitä, mutten ollut varma olisiko sen hankkiminen juuri ennen talven pakkasia fiksua. Jätin sen kirpparille ja oikeastaan heti, kun oltiin kotiuduttu, mulla tuli olo, että nyt pitää mennä hakemaan se, Palattiin kirppikselle ja etsittiin sitä joka puolelta – sovituskopeista ja pöydiltä ja juuri, kun olin luovuttamassa takin suhteen, se löytyi mytättynä toiselta puolelta kirpparia!

– Olen pitkien jalkojeni takia kärsinyt ongelmasta nimeltä housujen lyheyt lahkeet. Bongasin kuitenkin sattumalta kauan haluamani leveälahkeiset housut GinaTrickotilta ja olin hieman skeptinen riittääkö niiden mitta – riitti!

-Entiedä lasketaanko tätä ns. löydöksi, sillä en ollut osallisena tähän mitenkään, mutta kerronpahan kuitenkin! Saatiin vanhat valkoiset pinnatuolit isäni varastosta, mutta ne oli pahasti korjaamista vailla. Päätin korjata tuolit itse ja voin sanoa, että hoidin korjauksen ehkä hieman hutaisten – olimme meinaan tällöin Hämeenlinnassa ja parin päivän päästä piti lähteä takaisin Jyväskylään korjattujen tuolien kanssa. Tuolit alkoivat näyttämään lahoamisen merkkejä jo muutaman viikon sisällä.

Lokakuussa juhlittiin mun synttäreitä kaveriporukalla ja silloin toinen tuoleistamme päätti lahota alta. Noh, päätimme ettei ruokapöydän tuoleilla ole niin kiire, kun aamupalakin tulee usein syötyä sohvalla. Kolme viikkoa sitten saatiin kuitenkin kaksi täysin ehjää valkoista pinnatuolia avopuolisoni isotädin varastosta!

 

Piristys: Siskoni ja äitini yön yli visiitti Jyväskylään!

 

Kirja:  Kepler Vainooja

Takakannesta:

Sammuta valot ja sulje verhot, vainooja on ikkunasi takana.

Poliisille lähetetään linkki YouTube.videoon, jolla esiiintyy salaa kuvattu nainen. Seuraaana päivänä aviomies löytää hänet raa’asti murhattuna. Sitten saapuu toinen video.

Tapausta ryhtyy tutkimaan kuolleeksi uskotun Joona Linnan tilalle tullut komisario Margot Silverman. Hän on varma, että aviomies on nähnyt rikospaikalla jotakin. Paha sokkitila estää kuitenkin miehen puhuttamisen, ja apuun kutsutaan hypnotisoija Erik Maria Bark. Se, mitä transsiin vaivutettu mies paljastaa, saa kuitenkin Erikin mielenrauhan järkkymään.

Kaiken takana saattaa olla hänen uransa pahin virhe. Virhe jonka tunnustaminen maksaa hänelle kaiken.

 

 

Sarja: En osaa päättää vain yhtä, joten tässä mun sarjasuositukset!

Rahapaja, Limitless, How I met your mother, Moderni perhe, Frendit, Sillä silmällä, Chernobyl, Sunnuntailounas

 

Biisi: Top 3

Kaleo – Way Down We Go

Rhys Lewis- Be your man

Vesala- Tulkoon mitä vaan

 

Podcast: Nonsense!

 

Herkku: Ehdottomasti brie ja punaviini!

 

Vaate: GinaTrickotista bongattu ruskea villapaita – Siitä on tullut ehdoton lempparini. Vedän sen päälleni aina niinä hetkinä, kun en keksi mitään päälle pantavaa.

 

Tunne: Vapaus. Tää syksy on ollut monella tapaa silmiäavaava ja olen tehnyt isoja päätöksiä ajatellen tulevaisuuttani. Koulun keskeyttäminen oli ehdottomasti paras päätös tähän hetkeen ja kaikki opinnoista koitunut stressi ja uupumus on alkanut pikkuhiljaa ottamaan takapakkia.

 

Paikka: Lempparipaikka on ja tulee aina olemaan koti!

 

Elokuva: Holiday

Ihan paras joululeffa ikinä! – Ihanan kliseinen ja puhtaasti hyvän mielen elokuva.

 

-Linda

15

lindaisosomppi

// Linda, 21, Jyväskylä // lokoisa.contact@gmail.com Instagram @lindaisosomppi

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. hannamaaret

    Jotenkin AIVAN ihana postaus <3. Millä kameralla kuvaat – erittäin mageita kuvia meinaa!?

    1. lindaisosomppi

      Kiitos paljon! <3 Kuvaan sony a6000, näppäränkokoinen järkkäri ja super hyvä laatu, suosittelen!

Vastaa