Kohti unelmia

 • Artikkelin kategoria:Lokoisa
 • Artikkelin kommentit:2 kommenttia

Tässä sitä nyt ollaan, musta tulee personal trainer! En oikein itsekään ole vielä sisäistänyt sitä, että maaliskuussa aloitan opinnot ja jo lokakuussa 2020 olen valmis pt.

Viime lokakuussa, kun tein päätöksen keskeyttää opintoni, otin askeleen kohti omia unelmiani. Omat haaveammattini rajaantuivat valokuvaukseen ja liikuntaan ja tiesin, että niitä molempia kohti lähdetään.

Juuri ennen joulua, sain puhelun, jossa mut toivotettiin tervetulleeksi uuteen työpaikkaan – naisten kuntosalille. Otin työpaikan innoissani vastaan ja se todella kannatti! Tällä hetkellä mun työnkuvaan kuuluu myyntiä, toimistotyötä, helmikuussa aloitan ryhmäliikuntatuntien vetämisen ja kohta voin toimia myös personal trainerina. En ole aiemmin ollut tällaisessa työpaikassa, jossa mun on mahdollista kehittää itseäni näin paljon. On ihan älyttömän inspiroivaa, kun on mahdollista laajentaa omaa osaamistaan niin moneen suuntaan!

Kelasin eilen vähän taaksepäin ja mietin, kuinka erilaisessa elämäntilanteessa olin viime tammikuussa. Olin juuri ennen joulua irtisanoutunut ja aivan hukassa koulupaikkaa miettiessä. Vaikka vuosi 2019 olikin aikamoista vuoristorataa, koen että se opetti mulle ihan älyttömän paljon itsestäni. Onnistumiset ei kai tuntuisi näin hyvältä, jos ei joskus kokisi epäonnistumisia.

 

Ajattelin, että voisin aina kerran kuukaudessa päivitellä pt opintojeni etenimisestä ja omista fiiliksistäni, joten pysykäähän kuulolla!

Kivaa alkanutta viikkoa tyypit,

Linda

4

lindaisosomppi

// Linda, 21, Jyväskylä // lokoisa.contact@gmail.com Instagram @lindaisosomppi

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Nimetön

  Jei onnea mahtavasta valinnasta ❤️
  Tuut loistamaan alallamme ❤️
  Terkuin Noora

  1. lindaisosomppi

   Ihana sinä, kiitos niin paljon ❤️

Vastaa