Yksityiskohtia makuuhuoneesta

Kotoisaa keskiviikkoa! Tänään on luvassa makuuhuoneeni sisustuksen yksityiskohtia (jos luulit jotain muuta, on syypää oma mielesi). Oon blogihistoriassani kerran aikaisemminkin kuvaillut makuuhuoneen sisustusta (täällä) ja se on kyseisestä ajankohdasta muuttunut piensisustuksen osalta aikas paljon. Itse asiassa jo hyvin kauan sitten. Makkarissa on vain kuvaustarkoitukseen niin äärimmäisen huono valaistus, etten ole viitsinyt rueta tallentamaan sen sisustusta muistikortille sen tuumin.

Makkarin katossa killuu nimittäin Eos VITA höyhenvalaisin, joka tarjoaa pehmeän, mutta himmeän valon, mikä toisaalta on ihan kiva makuuhuoneessa – niin pitkään kun ei tarvitse kuvata (sisustusta. Älä edes ajattele muuta). Koska kuvista ei oikein saa kokonaiskuvaa makuuhuoneesta, niin kerron, että se on aika kompaktin kokoinen. Sinne mahtuu juuri sopivasti 160 cm leveä sänky, yöpöytä, lipasto, vaateteline ja pieni penkki. Kahta eri seinää reunustavat kattoon asti yltävät kiinteät vaatekaapit.

Sisustus jäljittelee muun asunnon linjaa eli on värimaailmaltaan hyvin hillitty ja raikas. Muutoksena aikaisempaan on romanttisuutta karsittu ja tilalle on tullut pienesineiden osalta modernimpaa tyyliä. Valkoisen ja vaaleanharmaan sekaan on tuotu tehosteena mustaa metallia ja puunvärisiä yksityiskohtia. Muutoin piensisustus pitää sisällään kromia, lasia sekä kirkasta muovia ja vastapainoksi löytyy tekoturkista ja muita tekstiilejä pehmeyttä tuomaan.

Makkarin uusissa suurissa luontoaiheisissa tauluissa on taas ripaus sinistä ja vihreää. Vihreyttä edustaa myös silkkinen eukalyptuksen oksa (tuossa valomäärässä ei säily yksikään oikea kasvi hengissä – kokeiltu on!). Vaihtelua makuuhuoneen vaaleaan yleisilmeeseen tuovat tällä kertaa syvän tummansiniset lakanat, jotka eivät suinkaan peity päiväksi päiväpeitteen alle ainekaan kovin montaa kertaa kuukaudessa, heh.

makuuhuoneen seinähylly

makuuhuoneen sisustus

sisustustaulut

vaalea sisustus makuuhuone

Skandinaavinen sisustus

Makuuhuoneen piensisustus

makuuhuoneen sisustus

tunnelmallinen makuuhuone

Tummansiniset lakanat

Petivaatteet

Mun suosikkeja ovat ehdottomasti punottu kori ja suuret sisustustaulut! Entä sun? (:

Asiasta kukkaruukkuun (tai oikeastaan kukkaruukusta muihin asioihin): syksyn opinnoissa on menossa hurja loppukiri ja nämä viimeiset viikot ovatkin olleet aikamoista haipakkaa! Ensi viikon jälkeen pitäisi helpottaa. Joulukuun tarjoama hengähdystauko tulee todella tarpeeseen! …Tosin täytyisi keksiä aihe ja saada toimeksiantaja opinnäytetyölle, jotta voin aloittaa sen työstämisen tammikuussa.. Noh, ensi kuussa sitten!

Kivaa loppuviikkoa!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

6

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Marina

    Ihanan valoisan näköistä!!

    1. Sara Malinen

      Kiitos! 🙂 Itse asiassa sitä ei ole, mutta onneksi vaaleat pinnat auttavat tuomaan valoisuuden tuntua! 🙂

Vastaa