Toukokuun parhaat

Mietin tässä taannoin viimeisiä postauksiani ja olin varma, että olin koonnut jo toukokuun parhaat asiat blogiini. Kappas, enpäs ollutkaan! Toukokuun loppu oli yhtä puurtamista koulujuttujen kanssa ja lisäksi lomareissu vaati valmisteluja! Kaiken sen keskellä ei ollut aikaa yhteenvetoon, mutta onneksi nyt on! Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan!

Nyt muuten blogin yläpalkista löytyy uutuutena kategoriavalikko! Sieltä voi selailla postauksia haluamiltaan aihealuilta. Kategoriat ovat tällä erää Wellness, Food, Lifestyle, Decor, Travel ja Beauty. Niistä ensimmäiseen kuuluu kaikki fyysiseen ja henkiseen terveyteen ja hyvinvointiin liittyvä treeneistä urheiluvälineisiin ja Food-kategorian alta taas löytyy kaikki enemmän tai vähemmän terveelliset ruokapostaukset. Decor sisältää sisustusjuttuja, Travel-kategorian alta löytyy luonnollisesti matkailuaiheisia postauksia ja Beauty kokoaa kaiken kauneudenhoitoon liittyvän. Lifestyle-kategoria pitää sisällään taas kaikkea, mikä ei suoraan kuulu minkään muun kategorian alle! Käyhän kurkkaamassa onko sulta jäänyt jotain mielenkiintoista lukematta! (:

toukokuu
Ekaa kertaa tänä vuonna Suomessa rannalla – Skifferissä oli tosi maukas salaatti – Suositus Swiss Clinicin Self Tan padeille!

Tapahtuma: SOTY tanssikilpailut Kuttuuritalolla! Ystäväni oli siellä tanssimassa, joten oltiin kahden muun ystäväni kanssa kannustamassa. Loppupeleissä katsomossa tuli vietettyä  kokonainen sunnuntaipäivä katsellen hienoja esityksiä ja välillä poikettiin brunssilla!

Aktiviteetti:  Lätkän MM-kisastudioiden pito! Kaikki Suomen pelit piti tietenkin katsoa! Tänä vuonna tarjolla oli niin voitonhurmaa kuin hampaiden kiristelyäkin. Harmi, että taival jäi niin lyhyeksi!

pyöräily
Kun Suomessa on hellettä, kahvitauot pidetään ulkona! – Rakas ratsuni majaili kuukauden verran olohuoneessa, mutta nyt olen uskaltanut siirtää sen ulkoruokintaan – Tildalla oli kiire mammaa vastaan: Sisältä mukaan tarttui vähän kaikenlaista!

Harrastus: Pyöräily! Uudella hybridillä on tullut polkaistua kaikki salimatkat (kun olen käynyt Basella enkä työpaikan salilla) ja lisäksi olen käynyt monesti hupiajeluilla sekä heittänyt lenkkiä ihan treenimielessäkin! Todella hauskaa, mutta kova satula on vaatinut kieltämättä totuttelua.

Idea: Pitää lautapelipäivä kaverini partsilla! Sai aurinkoa samalla kun nauroi kippurassa hauskan seurapelin eri tehtäville ja niistä selvitymiselle!

kuukauden parhaat
Cranium lautapeli – Työpaikan aamupalatarjoilua – Mehujää on parasta auringossa!

Ruoka: S-Marketin Delin salaatti. Toukokuussa kävin hakemassa nyhtökalkkunalla (ihan parasta!) varustetun salaatin lounaaksi 95%:na työpäivistä. Noh, nyt olen korviani myöten täynnä tätä salaattia ja on täytynyt palata toisen salaattibuffan antimien ääreen. Mikä siinä on, että pitää aina syödä itsensä ulos kaikista hyvistä ruoista? Lisäksi, koska on KESÄ, on pakko mainita kaikki terveelliset jäätelöt! Oon syönyt oikein urakalla niin Lohiloa, Breyersiä kuin Oppoakin!

Puheenaihe: Suomen lämpöaalto! On ollut niin poikkeuksellisen lämmintä, että aurinkoakin tuli otettua ihan rannalla asti! Muutenkin kävin monesti puistossa viltteineni makoilemassa ja nautin muutenkin lämmöstä oikein kunnolla!

terveellinen jäätelö
Breyers Mint Chip – Kauniit kirsikkapuun kukat – Mun ehdoton lemppari: Lohilo Chocolate Peanut

Aplikaatio: FatSecret. Mobiilissa kätevästi kulkeva kalorilaskuri, jolla pystyy määrittämään lähes ruoan kuin ruoan ravintosisällön. Käytin sitä aktiivisesti kiristelytavoitteideni saavuttamisen varmistamiseksi. Kaikinpuolin hyvä ja kattava sovellus! Sen ja monta muuta huippusovellusta olen muuten esitellyt Top 7 puhelinsovellukset -postauksessa!

Treeni: Porrastreeni Granin Alpeilla! Oli aivan huikeeta päästä taas jumpalle portaisiin, sillä edellinen kerta oli ennen ylikuntodiagnoosiani elokuussa! Eihän siitä ihan vanhaan malliin selvitty, mutta ei se liian pahaltakaan tuntunut. Pohkeet olivat muuten viikon sen jälkeen niin jumissa, että kerran muistan jopa kontanneeni vessaan, kun heräsin yöllä!

kevät
Alkukuusta Oittaalta – Firman kesäjuhliin menossa – Tildan kanssa lounaalla saunan parvekkeella

Ostos: Tää on niin läppä, mutta sanonpa kuitenkin! Kaikki, joilla on yhtään paksummat reidet tai kapeampi lantio, tietävät varmaan sen tuskan hameita ja mekkoja käyttäessä, kun reidet hankaa toisiinsa? Sain asuihini rutkasti lisää valinnanvaraa, kun ostin Linolan suojaavaa balsamia, joka muodostaa kalvon iholle. Sen ansiosta lomallakin kipiteltiin mekko päällä joka päivä!

Sarja: Suitsin uusin kausi! Oli muuten jännä kausi ja varsinkin Louisin edesottamukset alkoivat moneen otteeseen hymyilyttämään. Netflix-suosikkejani olen listannut muuten tänne ja tänne!

koostepostaus
Tavanomainen koiranulkoilutusvarustukseni – Haukilahden kauniita maisemia – Superhyviä lakritsipäällysteisiä proteiinimanteleita

Suoritus: Kuten viime kuun yhteenvedossa tavoitteeksi asetinkin, niin onnistuin pitämään ruokavalioni puhtaana ja treenasin säännöllisesti (ja sain vähän painoakin putoamaan)! Lisäksi koulujutut tuli taputeltua kunnialla läpi yli 4 keskiarvolla. Säästöön reissua varten en sen sijaan saanut ihan hirveästi, mutta onneksi on lomarahat (; Tämän lisäksi jonkinlaisena suorituksena pidän sitä, että kävin vaatekaappini läpi ja sain karsittua taas kasan vaatteita! Seuraava steppi olisikin sitten saada ne myyntiin!

Tavoite kesäkuulle: Ainakin viettää kiva juhannus! Haasteelliseksi sen tekee se, ettei mulla edelleenkään ole minkään valtakunnan suunnitelmia.. Lisäksi haluan pitää arjen aktiivisena ja terveellisenä samalla kuitenkin nauttien toivottavasti hyvistä keleistä!

..Niin ja pitää myydä ne vaatteet!

kesäherkut
Herkkuproteiinivohveleita vadelmilla, Bodylabin Zero Toppingilla ja turkkilaisella jugurtilla – Suosikki proteiinipatukka: Barebells White Chocolate Almond – Kesän ekat mansikat

Kesäkuusta tuleekin sitten huomattavasti eksoottisempia kuvia, kun kuun alkua tähditti Kosin lomareissu upeine miljöineen! Uskon, että kesäkuusta tulee muutenkin aika toiminnantäyteinen ja kaikin puolin kiva! Ihanaa kesäkuuta!

Ps. Muistahan käydä täyttämässä nopea ja helppo kysely täällä! ♡ Voit halutessasi osallistua samalla myös arvontaan! (lisäohje täällä)

Pysy menossa mukana myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

6

Vastaa