Tilinteko: Kiinnostavimmat 2017

Vuosi 2017 lähenee loppuaan ja nyt olisikin luvassa selontekoa ja yhteenvetoa kuluneesta vuodesta!

Aloitin muuten viime tammikuussa pitämään kirjaa puhelimeni muistioon siitä, mitä kuului mihinkin kuukauteen, ettei joulukuussa olisi taas tunne, ettei ole tehnyt mitään eikä mitään ole tapahtunut! Pääsin kirjanpitoni kanssa maaliskuuhun.. Siihen mennessä olin ollut kipeänä jo kaksi kertaa, mutta mukaan mahtui myös pidennetty viikonloppu Berliinissä ja paljon kivoja päiviä ystävien kanssa! Aloitin myös uuden harrastuksen: avantouinnin! Innostuin alkuvuodesta myös käymään treffeillä, mutta into on sittemmin lopahtanut jossain kohtaa vuotta tuloksettoman tapailun johdosta, haha.

Sveitsi

Huhtikuusta en sitten muistakaan juuri mitään, paitsi että olin viettämässä pääsiäistä Mikkelissä ja pidimme ystäväni kanssa siellä treenileirin! Voi kun olisin jaksanut sen kirjanpitoni kanssa läpi vuoden, niin nyt olisi kiva lukea, mitä on tullut tehtyä ja missä oltua!

Vuoden kohokohtina ovat kuitenkin olleet monet hauskat reissut! Berliinin lisäksi tuli käytyä toukokuussa Kreetalla, kesäkuussa Sveitsissä ja elokuussa Kroatiassa. Kesä Suomessakin oli oikein onnistunut ja sisälsi paljon maakuntamatkailua, mökkeilyä, Helsingin nähtävyyksistä nauttimista, ulkona syömistä ja viinikin taisi aina välillä virrata. Tulipa käytyä myös ensimmäistä kertaa aikuisiällä festareilla – Ruississa oli huippufiilis!

Treenasin myös kesän aikana ahkerasti ja kaikki about 1,5 vuoden aikana kokemani oireet ”huipentuivat” ylikunto -diagnoosiin elokuussa. Siitä lähtien treenaaminen olikin sitten pannassa. Kaksi kuukautta kävin vain kävelyillä ja poljin kuntopyörää. Sen jälkeen otin pikkuhiljaa aina raskaampaa ja raskaampaa treeniä ohjelmaan. En kuitenkaan ole välttynyt takapakeilta, enkä vieläkään ole kunnossa, joten täysipainoisesta treenaamisesta saa vain unelmoida. Kirjoitin aiheesta täällä, mutta nyt puoli vuotta diagnoosin jälkeen voisin taas koota kokemuksiani aiheen tiimoilta. Vai mitä olette mieltä, kiinnostaako?

Kroatia

Koska urheileminen oli pistettävä jäihin, tarvitsin muitakin harrastuksia, niin otin syyskuussa projektikseni uudistaa olohuoneen sisustuksen. Se uusiutui työpöydän, työtuolin, hyllykön, senkin ja kellon verran ja voin sanoa, että tykkään nyt kovasti! Syksyllä vietettiin myös mm. retkipäivää Lahdessa Kiikunlähteellä, työhuvinvointipäivää Lintsillä, houstattiin halloweenjuhlia, käytiin moikkaamassa Tallinnaa ja annettiin joogastudiolle mahdollisuus.

Sain syksyllä myös kunnian rueta Bodylabin ambassadoriksi ja kokeilin ennätysmäärän kaikkia uusia terveellisiä herkkureseptejä! Niin ja tietysti siirryin bloggaamaan tänne Poseland Networkille! Lisäksi sain idean hakea opiskelemaan ylempään ammattikorkeakouluun, sillä valmistumisesta oli kulunut jo vaaditut 3v (työelämässä). Aloituspaikkoja Laurean Tulevaisuuden innovatiiviset digitaaliset palvelut -jatkokoulutukseen (tradenomilinja) oli 25 ja minäpä nappasin yllätyksekseni yhden niistä! Koulu alkaa tammikuussa ja suoritan sen töiden ohella. Oon ihan täpinöissäni!

Kreeta

Siinä oli vuosi 2017 pikakelauksella kohokohtineen! Monia hienoja ja kivoja juttuja, mutta myös paljon arkea ja vastoinkäymisiä! Tapasin lisäksi paljon uusia ihmisiä ja solmin monia arvokkaita ystävyyssuhteita. Kiitos kaikille, joiden kanssa sain vuoteni jakaa! ♡ Loppuun vielä vuoden 2017 kiinnostavimmat, eniten luetut blogipostaukset! Viimeisenä listassa se eniten luettu juttu!

Terveellistä jäätelöä?

Nuo kaksi sanaa yhdessä. Aika monen naisen unelma.

Mikä kehotyyppi olet?

Ovatko Auyrvedan kolme kehotyyppiä eli pittaa jo tuttuja?

Mikä pakaratreenissä on tärkeintä?

Postauksessa kerrotaan mikä voikaan olla pakaroiden kehittymisen tiellä ja miten voidaan edesauttaa lihaskasvua. Mukana myös hermotusohjelma pakaroille!

Terveellinen suklaa-aprikoosikääretorttu

Aprikoosin ja suklaan liitto on pyhä! Vielä parempi, kun sen voi toteuttaa ilman sokeria tai gluteenia!

Terveellinen pääsiäispiiras

Jos aprikoosi ja suklaa toimii yhdessä, niin niin toimii myös persikka ja marenki! Tämä piiras oli ehkä koko vuoden suosikkini – itse asiassa niin hyvä, että pyöräytin niitä kaksi peräkkäin!

Terveelliset välipalavaihtoehdot

Uusia ideoita välipaloihin!

ProPud-juustokakku

Hurjan suosion hetkessä saavuttaneista Propud-proteiinivanukkaista syntyy myös herkullinen, mutta terveellinen juustokakku.

Terveellinen ja helppo kauraomenapaistos

Syksyistä lohturuokaa helposti, maistuvasti ja terveellisesti!

Hei hei hormonaalinen ehkäisy – Tervetuloa PMS ja akne!

Henkilökohtainen teksti siitä, mitä paljon hehkutettu hormonaalisen ehkäisyn lopettaminen voi aiheuttaa.

Kun Länsimetro pakottaa ostamaan auton

Viimeisenä ylivoimaisesti eniten kiinnostanut juttu koskien Länsimetron aiheuttamaa liikkumisen hankaloitumista ja liityntäliikenteen asuinalueita eriarvoistavaa vaikutusta! Käy ihmeessä allekirjoittamassa myös adressi suorien bussiyhteyksien laukkauttamista vastaan!

Nyt toivotan kaikille oikein onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta 2018! ♡

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

4

This Post Has 2 Comments

  1. Linda

    Sulla on selvästi ollut monipuolinen ja tapahtumarikas vuosi! Ihania kuvia ja tosi nätit nuo kollaasit ♥

    1. Sara Malinen

      Voi kiitos ♡ Kyllä siihen ihan riittävästi tapahtumaa mahtui ja jäi hyvin positiivinen fiilis 🙂

Vastaa

Close Menu