Tammikuun parhaat

Heissan! Tammikuun läpipuinti on nyt tehty! Tuntuu, että sama virsi toistuu jatkuvasti, mutta valitettavasti vietin lähes koko tammikuun kipeänä (ja olen edelleen nuhainen). Kuukauteen mahtui silti kivoja ja merkityksellisiäkin asioita!

Tapahtuma: Esportin Student Night! Kyseessä oli opiskelijoille suunnattu liikuntailta, jossa pääsi kokeilemaan erilaisia tunteja, joita pidettiin pitkälle yöhön asti. Itse osallistuin Body Attackiin ja lämmitetyssä salissa pidetylle venyttelytunnille. Merkityksellisen tästä tapahtumasta teki sen mahdollistama jäsenyystarjous: jäsenyys puoleen hintaan, kun 2 opiskelijaa liittyy samanaikaisesti. Käytiin sitten ystäväni kanssa lunastamassa uudet salikortit!

Esport kokemuksia
Perustreenit pysyvät duunin salilla | Testissä uusi hiustenhoitosarja | Bodypump on tullut viikko-ohjelmaan

aktiviteetti: Luistelu! Kävin monen vuoden tauon jälkeen luistelemassa, sillä havahduin, että mun kotoa on matkaa lähimmälle kentälle n. 200 metriä! Alkuun tuntui vähän kankealta, mutta alkoi se siitä taas sujumaan lähes vanhaan malliin sirklauksineen ja liukuineen.

Idea: Ostaa vihdoin uusi patja sänkyyn! Oon kärsinyt öisin liian monta vuotta! Yli 300€ parisängyn toisen puolen patjasta, mutta kyllä kannatti! Nyt yöt ovat olleet levollisia ja selkäsäryt ovat poissa!

kotipostaus
Ordinaryn seerumit ovat tulleet jäädäkseen! | Kotoilua | Makkari sai uuden peilin seinälleen

Harrastus: Boulderointi. Oon nyt viime kuukausina käynyt useamman kerran boulderoimassa ja parasta on, että yksi Boulderkeskus on ihan lähelläni, joten sinne on  helppo lähteä hetkenkin mielijohteesta. Laji on tosi palkitsevaa ja vähän jännittävääkin, kun turvaköysiä ei ole (olen parit kerrat mätkähtänyt alas). Hommassa kehittyy nopeasti, kun näppivoimat kasvavat ja pääsee kapuamaan yhä haastavampia ratoja!

eyebrow tint
Kokeilin ”Beyond natural” Skin Matching meikkivoidetta – luonnollinen lopputulos eikö? :’D | Aamuinen pelastus silmäpusseille: kofeiiniseerumi | Kokeilussa Eyebrow Tint: tykkäsin!

Ruoka: Runebergin tortut on mun yksiä lempparileivoksia, joten merkkipäivää oli taas odotettu! Tänä vuonna niitä ei uponnut tosin _kuin_ 3 kpl!

Aplikaatio: Udemyn sovellus. Oon kuunnellut työmatkoilla heidän kurssejaan, jotka hankin uudenvuoden alesta. Kuuntelussa on ollut niin markkinointia kuin mindfulnessiakin. Oon miettinyt julkisen puhumisen kurssin hankkimista, sillä esiintyminen on niin kaukana mukavuusalueestani kun vaan olla ja voi.. Opiskeluissani olenkin ollut pulassa kurssitöitä esitellessä.

herkuttelu
Lempiherkkuni | Kuukauden aikana tuli käytyä jopa 4 kertaa Ikeassa: lamppu-, lampunjohto- ja kaksi kertaa patjaostoksilla | Sairastellessa lohdutin itseäni italialaisilla pannukakuilla

Puheenaihe: Matkailu! Varattiin kaksi reissua kuluvalle vuodelle. Huhtikuussa kohteena on Sousse Tunisiassa ja syyskuussa otetaan suunnaksi Kreikan saarista Santorini! Reissukuume on kyllä kova, eikä malttaisi yhtään odottaa! Täytyy kesällekin ottaa jotain pikkureissuja. Eilen tehdessäni Instagramin stooriin ”matkavisaa” huomasin ajautuneeni taas selaamaan matkoja.. niin paljon mielenkiintoisia kohteita!

Yamk tulevaisuuden innovatiiviset digitaaliset palvelut
Smoothie in the making | Koulussa toimintatutkimuksen opiskelua | Jokapäiväinen aamupalani

Treeni:  Trampoliinitunnit! Hauskaa, mutta tehokasta liikuntaa. Tramppatunnilla ei pompitakaan perinteisesti ylöspäin (paitsi muutamassa liikeessä) vaan pään on tarkoitus pysyä lähes paikoillaan samalla, kun jalat tekevät työtä puskien alaspäin. Eri hyppytekniikoita on vaikka kuinka monia ja välissä vedetään ihan lihaskuntoliikkeitäkin. Ei ollenkaan niin yksipuolista, kun voisi kuvitella!

Ostos: Kaikki mun ihonhoitotuotehankinnat! Oon perehtynyt korealaiseen ihonhoitorutiiniin ja ihonhoidon aktiiviaineisiin ja julkaisin siitä kattavan postauksenkin: 10-vaiheinen ihonhoitorutiini käytännössä.

kuukauden parhaat
Erään sunnuntain terveellinen kotitekoinen brunssi | Sain suunnitella itse parit ihanat CaseAppin kuoret! Btw koodilla LIFEALA20 saa CaseAppilta -20% | Tällä hetkellä käytössä oleva kasvovesi ja hoitoneste

Suoritus: Tää on on aika naurettavaa, mutta mä lasken mun tammikuun parhaaksi suoritukseksi sen, että kävin leffassa ja mulla oli eväinä vain porkkanoita, mustikoita ja vichyä, haha! Aika low life ollut, kun ollut kipeenä.

Sarja:  Alias Grace! Siitä ja 5 muusta suoratoistosarjojen uusista suosikeistani voi lukea täältä! Vanhempia lemppareitä löytyy vielä täältä ja täältä.

korealainen ihonhoitorutiini
Tilda on myös ottanut rennosti | Skin regimenin ihonhoitosetti | Tammikuun lumipeite oli upea!

Asetetun tavoitteen saavuttaminen:  Tavoitteenani oli parantua kestoflunssasta ja päästä taas treenaamaan kunnolla, mutta sitä ei tosiaan tammikuun aikana vielä tapahtunut. 2 viikkoa olin täysin treenaamatta, mutta sitten aloin käydä säännöllisesti, mutta vähän kevyemmin, salilla ja nyt on menty jo aika täysiä nuhasta huolimatta. Uhkasin myös aloittaa spagaattiharjoittelut uudemman kerran, mutta täytynee ottaa ohjelmaan vasta tässä kuussa. Koulujutut on sen sijaan tehty lähes tunnollisesti.

matkailuvinkit
Kirjoittelin kauniista Torremolinoksesta täällä! | Santorinin maankamara saa vielä hetken odottaa | Julkaisin tammikuussa myös matkavinkkejä Zurichiin

Tavoite helmikuulle:  Kehonhuolto kunniaan helmikuussa (sisältää myös sen spagaattiharjoittelun)! Jos asetan vain yhden tavoitteen, niin sen toteuttamisen luulisi olevan varmempaa!

Kivaa alkavaa viikonloppua!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

2

Vastaa