Talviset asukuvat + minijärkkäri myynnissä

Otin heti lauantaina kehitysaskeleen perjantain v*tutus-postauksessa valittamaani aiheeseen: kuvien ottamiseen ja niissä esiintymiseen! Siitä todistusaineistoa rutkasti alla! Muutenkin kuvasin paljon – mm. lempparituotteitani kosmetiikan saralta. Kirjoittelen niistä tänne lähiaikoina – tulossa mm. aknen karkottamiseen keskittyvä postaus! Nämä alla olevat kuvat toimivat myös todistusaineistona aknetuotteideni toimivuudesta, sillä kasvojeni iho on jo onneksi oikein mukavassa kunnossa (kuvia ei muokattu – meikkiä toki löytyy).

Otin henkilökuvia muuten (tai noviisikuvaaja otti) ensimmäistä kertaa uudella kamerallani: Olympus OM-D E-M10 Mark II + M.Zuiko 14-42mm EZ ja pidän jäljestä todella paljon! Tästä johtuen voisinkin myydä entisen minijärkkärini – minua loistavasti palvelleen Panasonic Lumix DMC-GM1 -kameran (musta) 12-32/3.5-5.6 OIS -objektiivilla. Olen ostanut kameran joulukuussa 2015 ja se on sen jälkeen ollut lähinnä vain sisäkäytössä ja on kunnoltaan moitteeton! Jos jotain kiinnostaa, niin viestiä voi laittaa vaikka spostiin (lifealasara(@)outlook.com) tai FB-sivujen inboxiin! Katsotaan joku hyvä hinta (: Huom! Myyty! (:


Parka Vero Moda | Huivi BikBok | Housut Dr.Denim | Nahkahanskat Stockmann | Kengät DinSko

Lauantaina oli muutenkin oikein loistava päivä! Oli ihanaa päästä nauttimaan lumesta ihan valoisan aikaan, vaikkei aurinko nyt ihan kunnolla näyttäytynytkään. Kirpsakka pakkaskeli sai pukemaan paksuimman parkani ja kääriytymään muhkeaan kaulahuiviin. Oon lisäksi aivan umpirakastunut näihin mustiin soljellisiin nilkkureihin. Sen lisäksi, että ne ovat ulkonäöllisesti mieleeni, on niiden istuvuus täysi kymppi ja niissä varpaat pysyvät lämpiminä paksun karvavuoren ansiosta! Tää on oikeastaan se luottoasu, jossa mua näkee talvella eniten – ei siis mikään fashion statement!

Tässä luki vielä eilen, että ”muistakaahan nauttia lumesta nyt, kun sitä vielä on maassa” mutta too late – vettä sataa! Sen sijaan kehotan nauttimaan lumesta ja pikkupakkasesta, jos sellaista tänne vielä suodaan, sillä koskaan ei tiedä kauan kauniit talvikelit kestää!

Pysy menossa mukana myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

1

Vastaa