Summer is short – A lot to do!

Kesä tekee tuloaan kovaa vauhtia ja mulla on kerrankin kesäsuunnitelmia oikein rutkasti valmiina! Ihanaa, että on hauskoja juttuja, joita odottaa! Teenkin nyt perinteisen kesän bucket list -postauksen! Musta on ihana lukea aina mitä muilla on kesälle suunnitelmissa, niin voi itsekin inspiroitua ja vaikka keksiä mukavaa tekemistä ja kivoja reissukohteita, joita ei olisi itse tullut ajatelleeksi! Pidemmittä puheitta kesän to do -listan pariin!

summer bucket list

18.5 Firman kesäjuhlat Lauttasaaressa. Mulla on itse asiassa seuraavana päivänä koulua, joten menen vaan muiden mukana syömään!

2-9.6 Kauan odottamani reissu Kreikan Kosille! Oon totaalisesti menettäny sydämeni Kreikalle! Pitää alkaa pikkuhiljaa tekemään reissusuunnitelmia, että pystyy ottamaan lomasta kaiken irti. Oon niin kaivannut aurinkoa!

15-17.6 Tulisikohan äiti perinteiselle kesäkuun tyttöjenviikonlopulle?

Juhannus on vielä ihan auki, jokin mökkihomma kyllä houkuttaisi! Mitä teillä on suunnitelmissa? (:

kesäloma

30.6-1.7 Kuopion viinijuhlille ekaa kertaa! Lauantaina siellä esiintyy Uniklubi, Sanni ja The Rasmus, mutta ennen kaikkea odotan niitä viinimaisteluja ja herkullista ruokatarjontaa!

7-8.7 Hankoon! Helsinkiä pakoon ajetaan Hankoon! Ei ole Hangossakaan koskaan tullut käytyä, niin on jo aika käydä tsekkaamassa tämä Suomen Riviera.

12-14.7 Suomipop festarit Jyväskylässä. Nään vihdoin mun lapsuudensuosikin Tiktakin comebackkeikan! Otettiin muuten kolmen päivän liput, joten voi olla aika raskas reissu luvassa! Onneks kaveri asuu siinä vieressä, niin on mieluinen tukikohta, jossa voi ladata välillä akkuja.

21.7 Synttäriviikonloppu ja kolmas kerta kun täytän 25v! (; Tähänkään ei ole vielä mitään tarkempaan ohjelmaa suunniteltu. Mitä teette synttäreinänne?

kesä to do

27.7 Alkaa 2 viikon kesälomapätkä, joka aloitetaankin heti alla esitetyllä tavalla.

27-29.7 Mökkimarttinen – Kavereiden legendaarinen mökkeilyviikonloppu Mikkelissä! Luvassa grillailua, saunomista, mökkiolympialaiset ja varmasti viime vuoden tapaan hervotonta juttua ja raikuvaa naurua pitkälle yöhön!

Samalla täytyy käydä moikkaamassa sukulaisia Mikkelissä!

Laavugrillaus ja metsälammessa uinti jäivät viime kesältä välistä, joten voisin ottaa ne ohjelmaan uudestaan tänä vuonna!

kesätekemistä

1.8 Vesijettisafari Kirkkonummella. Niin siistiä päästä koittamaan, sillä en oo mielestäni ennen ajellut vesijetillä. Toivottavasti sattuu hyvät säät!

Nyt kun tuo hybridipyöräkin on hommattu, niin olen lupautunut pyöräilemään päiväretkelle Porvooseen! Porvoon vanhassakaupungissa on varsinkin kesällä niin upea tunnelma!

Muutoinkin varsinkin arkena aion keskittyä treenaamiseen: Isona osana tulee varmasti olemaan perinteinen salitreeni, mutta myös pyöräily ja lisäksi koitan siirtää treenejä mahdollisimman paljon ulkoilmaan! Haaveilen jo porrastreeneistä, kunhan terveys vain sen sallii!

Päiväristeily Tallinnaan täytyy mahduttaa johonkin väliin! Tallinnassa on aina kiva käydä! Mun perinteinen Tallinnan visiitti sisältää aamiaisbuffetin, shoppailua, lounaan jossain ennalta tuntemattomassa ravintolassa, kahvittelua ja muutamasta pullosta koostuvat tuliaisviiniostokset!

bucket list

Lintsille on päästävä tänäkin kesänä! Harmi, että uusi laite tulee vasta 2019, mutta tarjoavathan ihan perinteisetkin laitteet hauskan päivän!

18.8 Weekend festarit – jos vielä jaksan riekkua festareilla. Tiedoksi, että viime vuonna oli ensimmäinen kerta kun kävin festareilla aikuisiällä, niin tänä kesänä täytyy kiriä, mutta fiiliksen mukaan mennään (:

25.8 Ystävän kolmekymppisbileet!

Jatkopalana kesälle pitää suunnitella jokin ulkomaan reissu, sillä syyskuussa ois vielä viikko vapaata! Mihin te menisitte? (:

Pysy menossa mukana myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

Kuvat: Pinterest

5

Vastaa