Sisustustaulumania

Meillä kotona -postauksessa kerroinkin, että tauluhankintoja on ollut suunnitteilla ja vihdoin ja viimein tulin yksimieliseen päätökseen siitä, mitkä julisteet kotiani koristamaan hankin! Julisteita tuli napattua ostoskoriin 8 kpl ja tässä postauksessa esittelen olohuoneen seinille päätyneet kappaleet. Näiden lisäksi tilasin upeat suuret julisteet makuuhuoneeseen olemassa olevien tilalle ja kaksi pienempää keittiön paljaille seinille.

Keittiön sisustamisesta on muuten tulossa oma postauksensa! Siinä tulen antamaan vinkkejä, kuinka muuntaa vanhan retrokeittiön ilme modernimmaksi helpoilla kikoilla ja pienellä budjetilla! Vinkit parantavat suurimmalta osin ihan uudenkin keittiön ilmettä! Kannattaa pysyä kuulolla!

Halusin, että seiniäni koristavilla tauluilla on jokin merkitys. Siksi en tilannut mitä vain kauniita teoksia itselleni merkityksettömillä kuvilla ja teksteillä. Myönnän, että tekstitaulut iskevät minuun lujiten ja jonkun mielestä niitä voikin olla liikaa, mutta omaan silmääni määrä on juuri oikea ja tekstit juuri minua inspiroivia!

Olohuoneen hyllykössäni oli valmiiksi jo Helsinki -printtitaulu, joka kuvaa luonnollisesti kyseisen kaupungin merkitystä kotikaupunkinani (okei, asun kyllä oikeasti Espoon puolella, mutta tämä on yhtä suurta metropolialuetta, jonka sydän Helsinki kuitenkin on). Koska matkustelu on suuri intohimoni, niin kotipaikkataulun kaveriksi hankin maailmankarttaa kuvaavan julisteen!

Työpöytäni yläpuolella olevalta seinähyllyltä löytyy taas hopeakehyksinen juliste tavoiteolotilallani: ”Lagom”. Se on Skandinaviassa laajalti käytetty termi, joka kiteyttää vanhan pohjoismaisen kansanviisauden ja elämänohjeen yhdellä sanalla. Suomeksi sen voisi kääntää ”kohtuudella”, ”sopivasti”, ”riittävästi”, ”tasapainoisesti”.

Hyllykön vastaisella seinällä on pieni kollaasi, joka koostuu kolmesta taulusta. ”She designed a life she loved” ei nyt aivan vielä pidä paikkaansa, mutta se on seinällä motivoimassa, että niin tulen vielä tekemään! Alapuolella olevassa kehyksessä on itse printtaamani ”S is for Sara”, joka minulla luki aiemminkin seinällä – ainoastaan isompana. Sen merkitystä nyt on turha selittää, hah. Kolmas yksilö kollaasissa on lintuaiheinen. Kuvan pieni kolibri symboloi sitä, että minullakin on siivet. Joillain linnuilla ne ovat isot ja riittää kuin niillä tekee pari lyöntiä, niin pääsee jo korkealle nousukiitoon, kun taas toisten lintujen täytyy räpyttää siipiään jatkuvasti pysyäkseen ilmassa – se ei estä niitä kuitenkaan pääsemästä perille.

Mun palmuvehka on muuten kasvanut hurjasti! Sieltä puskee paljon uusia vaaleanvihreitä versoja!

Kaunista kevätpäivää ja tulevaa viikonloppua kaikille! ♡

Pysy menossa mukana myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

6

Vastaa