Riian parhaat drinkkipaikat

Tällä kertaa listauksessa Riian parhaat drinkkipaikat! Pidemmittä puheitta, tässä mun suositukset:

Skyline Bar

Radisson Blu Latvija hotellin 26. kerroksessa on kaupungin paras näköalabaari. Näyttävästi sisustetusta cocktailpaikasta aukeaa panoramanäkymät eri puolille Riikaa! Cocktailitkin olivat erityisen maistuvia! Siellä oli oma listansa 7 euron tarjoushintaan myytäville coktaileille, joten lompakkokaan ei paljoa kevene. Listahinnat ovat muuten siinä 10 euron molemmin puolin. Itse nautiskelin lempparini Mai Tain, jolle voin aikakin antaa suositukseni!

Riika Skylinebar
Skyline Bar Radisson Blu Latvija hotellin 26. kerroksessa
Riian parhaat drinkkipaikat
Skyline-baarista oli huikeat näkymät!
Näköalabaarit Riika
Cocktailit olivat herkullisia!
Kattobaarit Riika
Mai tai ja auringonlasku

Myös Origo-ostoskeskuksen tornista löytyy cocktailbaari. Baariravintola Neossa voi nautiskella trooppisia cocktaileja aavistuksen paremmalla näkymällä aivan kaupungin keskustassa.

Table 7

Tässä vanhassakaupungissa sijaitsevassa terassillisessa ravintolassa on hyvin laaja juomatarjonta. Syy miksi se on listallani on erityisesti erikoisemmat juomasekoitukset ja heillä myynnissä oleva cocktailien maistelumenu! Setissä oli muistaakseni ainakin kuusi eri cocktailia minikoossa alle 15 euron hintaan!

Cocktails Riga
Raparperimargaritat oli oikein maistuvia!

Vanhassakaupungissa Pietarin kirkon vieressä sijaitsevan Golden Coffeen terassille paistaa pisimpään aurinko! Se onkin oiva paikka juomavalinnasta riippumatta!

Baari Riika
Valkoviinispritzeri maistui hellesäällä Golden Coffeen terassilla

Jos shotteja kaipaa, niin Riga Sound Factory music bar tarjoilee niitä erittäin huokeaan hintaan! Käydessämme siellä oli tarjous 50 shottia 25 euroa, että juotavaa riittää suuremmallekin porukalle! Siellä tehdään myös oikein maistuvia margaritoja!

Cocktailbaarit Riika
Riga Sound Factory music barissa oli näin hyvä margarita!

Easy Wine on ehdottomasti Riian erikoisin viinibaari! Siellä asiakas saa käyttöönsä sirukortin, jolla voi laskea viinihanoista haluamansa määrän lasiinsa itsenäisesti. Tämä mahdollistaa eri viinien maistelun ja maisteltavaa tosiaan riittääkin, sillä Easy Winessa on tarjolla yli 60 eri viiniä!

Easy Beer

Sama konsepti löytyy viereisestä Easy Beer -olutravintolasta. Siellä on tarjolla 20 laatua hanaoluita ja lisäksi myynnissä on n. 100 eri pullo-olutta. Todellinen olutharrastajan mekka siis!

Easy Wine and Easy Beer Riga
Easy Wine ja Easy Beer -baareista löytää varmasti oman maun mukaista juomista!

Vanhastakaupungista Pietarin kirkon vierestä  (toiselta puolelta kuin Golden Coffee) löytyy ihastuttava terassiravintola Medus. Se on sisustettu oikein kivasti erilaisin valoin ja luonnonläheisin materiaalein! Se on myös terassien rykelmästä reunimmaisin, joten siellä sai olla rauhassa hälinältä.

Terassit Riika
Medus-ravintolan terassi
Medus restaurant Riga
Näkymät terassilta kadulle päin

Kanaalin rannassa cocktaileja ja pizzaa tarjoileva Bar Six Pizza & Cocktails on aika mahtavilla näkymillä varustettu pieni parikerroksinen lasiseinäinen ravintola, jossa löytyy myös muutama pöytä ulkoa.

Riian parhaat drinkkipaikat
Nämä drinkit ovat myös kanaalin varresta, mutta toiselta puolelta Kas Dārzā -ravintolasta, jota suosittelen välttämään!

 

Siinä suosituksia Riian kivoista baareista ja cocktailpaikoista! Oletko jo tsekannut muut Riikaa koskevat matkapostaukseni?

>>Riian parhaat näköalapaikat<<
>> Matkakohteena Riika <<

Ps. Kaikki matkailuaiheiset postaukseni löydät kategorian Travel alta!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

9

Vastaa