Proteiinipehmis

Tämä proteiiniherkku muistuttaa rakenteeltaan ja maultaan suklaa-vaniljapehmistä, mutta se luonnistuu helposti ilman pakastamista tai pehmiskonetta! Kermaisen rakenteen saa aikaan paksu turkkilainen jugurtti ja jäätelömäisen maun tuo Bodylabin Chocolate Vanilla Ice Cream proteiinijauhe (tuote saatu).

Itse olen todella kranttu proteiinijauheiden kanssa ja kaappini pullistelevatkin käyttämättä jääneitä jauhepussukoita. Teennäiset ja ylimakeat maut saavat mut lähinnä vain yökkimään. Kuten monet varmasti tietävät, käytän paljon proteiinituotteita leivonnassa ja kehittelemissäni terveellisissä jälkkäreissä. Jos proteiinijauheen laatu on huono ja maku esanssinen, pilaa se koko tuotoksen.

Edelleenkään en saa alas proteiinijauheesta veteen sekoitettua palkkarisheikkiä, mutta kun proteiinijauhe on laadukasta ja maultaan herkullista, maustaa se monet makeat ruoat ihan uudelle levelille! Tästä on montakin esimerkkiä, mutta tässä tulee yksi, jonka tähtenä siis huumaavan tuoksuinen ja herkulisen makuinen Chocolate Vanilla Ice Cream jauhe!

1 annos:

250 g turkkilaista jugurttia (Rainbow 10%)
20-25 g Bodylab Chocolate Vanilla Ice Cream whey 100

Ainesosat sekaisin, päälle marjoja, hedelmiä tai vaikka Bodylabin Zero Topping sokeritonta kastiketta ja eikun ääntä kohti!

Tää on ihan paras palkkari ja helpoin välipala! Toiminee myös fitness-luokan jälkkärinä.

Bodylabilla on vielä tällä hetkellä käynnissä kamppis, jossa saa purkillisen Chocolate Vanilla Ice Cream proteiinijauhetta kaupan päälle, kun ostaa vähintään 9,99 eurolla! Suosittelen lämpimästi!

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

4

Vastaa

Close Menu