Positiivinen yllätys: Torremolinos

Voin todellakin sanoa, että Torre yllätti erittäin positiivisesti! Ei juurikaan suomalaisia, ei känniläisiä, tosi vähän lapsiperheitä, todella kaunista ja puhdasta, paljon palveluja ja putiikkeja, muttei yhtään tyrkytystä – kaukana perinteisestä turistirysästä (ainakin näin touko- ja kesäkuun vaihteessa)!

Torressa meillä oli yksi agenda: nauttia olostamme! Keskityimme siis ihan vain auringonottoon, herkutteluun ja oleskeluun. Aktiviteetteja olisi kyllä löytynyt ja aluksi meidän pitikin vierailla mm. krokotiilipuistossa, mutta se sivuutettiin lopulta tarkoituksella. Yksi juttu jäi tosin vähän kaivelemaan hampaan koloon: oltaisiin haluttu mennä riippuliitämään narun päähän moottoriveneen perään ja sitä juuri ei tuntunut olevan tarjolla juuri missään. Ensi kerralla sitten! Noin muuten olen kyllä erittäin tyytyväinen Torren antiin.

Hotellimme Natursun oli pienellä kukkulalla lyhyen kävelymatkan päässä La Carihuela rannan rantabulevardilta ja sinne hipsimmekin lähes joka aamu tervehtimään merta. Se olikin place to be, sillä pieni tuulenvire oli enemmän kuin kohdallaan paahtavassa helteessä ja pulahdus viileään meriveteen teki hyvää tasaisin väliajoin. Tie rannalle vei pienen aukion läpi, jota koristi suurikokoinen suihkulähde. Aukiolta lähti kolme rannansuuntaista katua, joiden varrelle suurin osa ravintoloista ja putiikeista oli keskittynyt. Rantabulevardi oli itsessään 7 km pitkä, joten sen varrelle mahtui paljon kaikkea. Tykättiin kokeilla joka päivä uusia ravintoloita ja vierailla uusissa liikkeissä, mutta nopeasti löysimme parhaat paikat mm. aurinkopedin vuokraamiseen ja maistuvimpien jäätelöiden valintaan.

Beach picture
Kävelyllä La Carihuela -rannalla
Torremolinos beach
Vakipaikkamme aurinkopedit
La Carihuela ranta
..ja aurinkotuolirivit
Torremolinos kokemuksia
Tän varjon alla oli mukava köllötellä
Torremolinos vinkit
La Carihuelan rantaviiva
Torremolinos kokemuksia
Näkymä hotellihuoneesta
Torremolinos streets
Hotellia vastapäätä olevia luxusasuntoja
Hotel Natursun Torremolinos
Hotellillamme oli myös poreallas
Hotellisuositus Torremolinos
Hotellin uima-altaalla
Hotelli Torremolinos
Natursun hotellilta
Torremolinos matkailublogi
Aukion suihkulähde
Torremolinos blogipostaus
..ja vähän muuta miljöötä
Torremolinos rantabulevardi
Rantakatujen päädyn asuintaloja
Torremolinos kadut
Yksi kaduista aamulla ennen lounasaikaa
LaCarihuela Torremolinos
Näkymä rannalle tultaessa

 

Seuraavaksi olisikin sitten vuorossa Malagan seikkailujemme esittely!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara 

 

♡: Sara

8

Vastaa