Minkälaista palautetta sain?

Pyytelin kuukausi sitten blogini kävijöitä täyttämään nopean kyselyn, jonka tarkoituksena oli oppia teistä ja teidän kiinnostuksen kohteista ja käyttäytymisestä lisää! Ensinnäkin kiitos hurjasti kaikille vastanneille! Tosi hieno juttu, että jaksoitte käyttää aikaanne! Pikkuporkkanana lupasin arpoa Bodylabin tuotepaketin jollekin kyselyyn vastanneelle ja Instagramin kuvaan kommentoinneelle! Kävikin ilmi, että kyselyä täytettiin kiitettävästi osallistumatta arvontaa, tuplakiitos teille! Olen nyt suorittanut arvonnan ja voittaja on jensku_97, paljon onnea! Voittajalle on myös ilmoitettu Insta Directillä!

villikukat.
Viime vuoden juhannuksen antia – jutun voit lukea täältä!

Entäs mitä sitten sain vastausten avulla selville? Minkälaista palautetta sain?


Vastanneiden ikähaarukka oli huima (15-71v)  ja keski-ikä oli 25v. Suurin osa oli naisia, mutta myös jokunen mies kävi täyttämässä kyselyn. Paikkakuntia sain laskettua 21 eri puolilta Suomea. Suurin osa oli löytänyt blogiini Instagramin kautta, mutta melkein yhtä monelle oli kaveri suositellut, mikä on ilahduttavaa kuulla! Myös Facebookin kautta oli blogiin päädytty paljon.

muurikkaletut.

Vajaa puolet vastanneista käy katsomassa jokaisen postaukseni, 17% käy viikoittain ja sellaisia, jotka käyvät kuukausittain tai ovat käyneet muutaman kerran blogissani, on kumpaisiakin 15%. Kolmen vastanneen kohdalla käynti oli ensimmäinen. Blogiani luetaan eniten iltaisin ja ennen nukkumaanmenoa ja enemmän viikonloppuisin kuin arkena (55%/45%). Suurin osa vastasi seuraavansa vain muutamaa blogia. Aika moni kertoi seuraavansa vain tätä blogia, josta olen tosi otettu! Loput 10% vastanneista ilmoitti seuraavansa yli 20:n kirjoittajan tuotoksia.

Selkeästi eniten aiheina kiinnosti terveys ja ruoka. Hyvinä kakkosina tulivat matkailu ja kauneus. Myös sisustus oli saanut kivasti ääniä. Ihan erikseen (lisäkentän vastaukset) multa toivottiin urheilu- ja ylikuntoaiheisia postauksia, sekä jokunen toivoi juttuja vaatetrendeistä ja tuotetestauksesta. Postauksiltani kaivataan eniten kahta asiaa: vinkkejä ja syvällisiä pohdintoja! Myös henkilökohtaiset kuulumiset ja reseptit saivat äänen suurimmalta osalta kävijöistä.

kukkakimppu.

Ihanaa oli huomata, että kukaan vastanneista ei kertonut katsovansa vain kuvia, vaan vähintään silmäilevänsä läpi tai ottavansa vinkit talteen. 50% kertoi lukevansa ajatuksella ja 15% ilmoitti lukevansa lisäksi useampia postauksia kerralla. Tärkeimpänä blogin ulosantina pidetään hyvää fiilistä ja lähes yhtä tärkeänä pidetään inspiroitumisen mahdollisuutta. 65% vastanneista piti tärkeämpänä tekstiä kuin kuvia, mikä mulle enemmän kirjoittamiseen suuntautuvana oli erittäin hyvä uutinen.

sitruunajuustokakku mansikoilla.
Tämän juhannusherkun resepti löytyy täältä!

Kun kyselin postausehdotuksia tai kiinnostavia aiheita sain monia hyviä ideoita ja vinkkejä – kiitos niistä! Lupaan toteuttaa niitä mahdollisimman paljon! Esimerkiksi ylikuntopäivitystä on tulossa lähiaikoina ja lisäksi innostuin kirjoittamaan henkilökohtaisesta historiastani – lapsuudesta tähän päivään! Se julkaisu tuleekin sitten sisältämään sellaista kuvamateriaalia, että heikompia hirvittää! D: Tosi moni oli kirjoittanut myös, että jatka samaan malliin. Jes, ootte parhaita!

Kun oli aika antaa parannusehdoksia, en saanut yhtäkään moitetta tai negatiivista kommenttia, mistä oonkin todella yllättänyt, sillä olin varautunut anonyymiin vihapostiin, hah! Sen sijaan sain varsinkin yhden tosi ihanan viestin, josta tulin todella iloiseksi! Kiitos tuhannesti sen lähettäjälle, ehkä tunnistat itsesi tästä! (:

maisemä järvelle.

Nyt toivotan kaikille oikein hauskaa ja rentoa juhannusta! Itse suuntaan huomenna kohti Vierumäkeä, jossa vietetään vähän erikoisempi juhannus! Luvassa pitäisi olla perinteisesti grillausta, saunomista ja kokkoa ja sitten niiden lisäksi seikkailupuistoa ja muita aktiviteetteja! Illalla pyörähdetään ehkä myös juhannustansseissa! Can’t wait!

Ei anneta mahdollisen sateen haitata!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

6

Vastaa