Maaliskuun Parhaat

Maaliskuun parhaat, olkaa hyvä!

Tapahtuma: Työpaikan virskistyspäivä. Oli nätti aurinkoinen perjantaipäivä ja aloitettiin työparini kanssa iltama vuoden ensimmäisillä terassijuomilla! Tämän jälkeen oli vuorossa illallinen sekä pakohuonepeli. Selvitettiin muuten ainoana ryhmänä itsemme ulos! Pelipaikka oli Escape Roomin elokuvan kuvauksiin sijoittuva pakohuone. Se oli juuri sopivan haastava ja tarjosi ahaa-elämyksiä ja onnistumisen tunteita! Virkistyspäivään kuului vielä jatkot Kallessa, mikä takasi sen, ettei seuraavana päivänä ollut enää oikein pelikunnossa!

Eat Poké HKI poke-annos | Hedelmävälipala töissä | Lounaalla Hanko Sushissa

Aktiviteetti: City Survivors vaikuttajien kaupunkiseikkailu! Kyseessä oli aivan huikee parituntinen parikilpailu täynnä arvoitusten purkamista ja suunnistusta pitkin Helsinkiä rastilta toiselle! Rasteja tässä miniversiossa taisi olla 5 ja juostua tuli yhteensä noin 6 km. Laitoin kisaan jalkaan jostain käsittämättömästä syystä maiharit, mikä oli erittäin huono valinta, mutta tultiin silti  toisiksi!

Virallinen kokopitkä City Survivors kilpailu järjestetään muuten Helsingissä toukokuun 25. päivä ja Rukalla 8.6. Jos oot ikinä miettiny, että ois siistiä osallistua Amazing Raceen, nii tää kisa on sua varten! Valittavissa on kilpa- tai hupisarja. Seikkailu maksaa 40-45€/nenä ja koodilla ”Sara” saa kokonaishinnasta 10€ alennusta!* Me mennää kaverini kanssa kisaamaan Helsinkiin!

Maalissa City Survivors kisan jälkeen | Maaliskuussa saatiin nauttia kuivista kaduista ja auringonpaisteesta | Kilpailun hopeamitalistit

Harrastus: Avantouinti! Oon kyllä käyny koko talven lähes viikoittain saunomassa ja pulikoimassa avannossa, mutta mainitsen sen nyt, sillä maaliskuu jäi viimeiseksi avontokausikuukaudeksi, sillä toimipisteessä lyhennettiin aukioloaikoja, enkä enää pääse perinteisille avantoreissuille. Viimeisimmällä kerralla paukkui kuitenkin ennätykset, kun oltiin avantokaverin kanssa avannossa yli minuutti! Siitä on hyvä jatkaa ensi talvena!

Ulkoilemassa Mikkelissä | Salainen paheeni: munkit | Koirat nauttivat juoksennellen metsässä!

Idea: Lähteä viettämään viikonloppua Mikkeliin! Viikonloppuun sijoittui myös äitini syntymäpäivät, joten oli mukavaa nähdä samalla synttärikahveille kutsuttuja sukulaisia! ..Ja tietenkin syödä täytekakkua!

Pannat ovat olleet maaliskuun juttu! | Uusia hiustuotteita testissä! | Äidin kisu Helmi

Ruoka: Parhaimpana jäi mieleen poke-kulho Eat Poké HKI Aallon toimipisteellä. Tuoreet raaka-aineet, paljon täytevaihtoehtoja, runsaasti syömistä ja yksinkertaisesti tosi hyvää! Kyllä maistui spinningin jälkeen!

Aplikaatio: Tässä vaiheessa mulla ei kyllä taida olla mitää uutta mainittavaa.. Perussovellusten lisäksi käytetyimmät appit ovat olleet Pivo (helppo reaaliaikanen ja helppo rahansiirto eri pankkien välillä), Fatsecret (ravintoainelaskuri), Lightroom (kuvien muokkaus) ja Supla (nettiradiot ja podcastit).

Äidin syntymäpäiväkakku | Kakkua oli tarjolla myös töissä naistenpäivänä | Tilda ja nukkumaanmenoaika

Treeni: Aallon Esportissa järjestettiin eräänä lauantaina Sweat It Out Saturday, johon kuului paljon erilaisia tavallisesta tuntitarjonnasta poikkeavia ryhmäliikuntatunteja. Siellä osallistuttiin kaverini kanssa muutamallekin tunnille, mutta kuukauden kovin treeni oli ehdottomasti Rope skipping, jossa siis hypittiin eri tyyleillä hyppynarulla 45 minuuttia! Huh, mitä hommaa! Hauskin kohta oli, kun keskellä salia pyöritettiin jättimäistä hyppynarua, jossa jokainen vuorollaan kävi tekemässä hyppysarjoja (sillä aikaa, kun odottavat tekivät burpeita ja kyykkyjä)!

Sain ihan mahtavia kasvonaamiopuikkoja, joita piti päästä heti kokeilemaan | Mummin uudella asunnolla Mikkelissä – Kukas se esiintyykään 90%:ssa kirjahyllyn kuvista | Kurkuma & Cayenne shot

Ostos: En ole maaliskuussa paljoa ostellut mitään konkreettista. Sen sijaan oon syönyt paljon ulkona ja muuten käyttänyt varojani ruokaan ja terveyteen. Ehkä kuitenkin kätevin ostos oli Adidaksen juuri täydellisen kokoinen treenikassi! Oon kantanut treenikamoja ihan olkalaukussa sillä tuloksella, että kamat tursuavat yli äyräiden ja laukusta on mahdotonta löytää mitään!

Suoritus: Saatiin töissä vihdoin läpi aukioloaikojen lyhennys, jonka takia mun kollegan ei tarvitse olla töissä aina klo 17 asti, vaan tehdään jatkossa samaa vuoroa (8-16)! Tätä oli väännetty ainakin 5 vuotta, joten tuntui tosi merkittävältä, vaikkei käytännössä vaikuttanut mun elämään mitenkään! Paitsi siten, että nyt olen päässyt raahaamaan työkaverinkin työpaikan salille mun kanssa 😀

Maaliskuussa vedettiin sushia kolmeen otteeseen | Boulderoimassa | Testaamassa B.I.T.E

Sarja: Dirty John! Tositapahtumiin perustuva kammottava rakkaustarina, joka kertoo varakkaasta naisesta, joka lankeaa rakkauttaan vannovaan elämäntapahuijariin. Tarina on kammottavuudestaan huolimatta jollain tapaa samaistuttava ja samalla hyvin koukuttava!

Asetetun tavoitteen saavuttaminen: Asetin maaliskuulle tavoitteeksi noudattaa tarkempaa ruokavaliota, lopettaa viinittelyn ja alkaa säästää rahaa. Toteutus? Kuussa oli yhtä monta herkuttelupäivää kuin dieettipäivääkin ja kävin neljä kertaa ulkona. Rahat on myös käytetty hyvin tehokkaasti, vaikken edes mielestäni ostanut mitään? Hupsista vaan! En edes tajua miten tämä näin meni D:

Memphisin synttärien kutsuvierastilaisuuden jälkkäritarjonta | Mojitot | Tapahtumat, joissa on ruokaa, ovat parhaita tapahtumia!

Tavoite huhtikuulle: Havahduin siihe, että oon ottanu kunnon kuvia viimeksi tammikuussa! Nyt täytyy todellakin ryhdistäytyä, jotta saan blogiin ja Instagramiin muutakin sisältöä kuin #tb! Kuun lopussa on onneksi luvassa kauan odotettu reissu Sousseen, Tunisiaan, joten sieltä nyt ainakin tulee räpsittyä otoksia oikein urakalla!

Nyt toivotan kaikille oikein mahtavaa viikonloppua!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

*Kaupallinen yhteistyö

3

Vastaa