Loka-marraskuun parhaat

Hupsii, näin voi käydä kun painaa menemään pää kolmantena jalkana ja vääntää sormet syyhyten käyttöliittymäprotoja ja projektiraportteja! Jäi meinaan yksi kuukausi välistä. Korjataan tilanne kuitenkin yhdistämällä loka-ja marraskuu samaan syssyyn! Vähän masentavia kuukausiakin molemmat, niin ei haittaa, eihän?

Lifestyleblogi
Buckinghamin palatsi | Kuvailuja luonnossa | Royal Guard Whitehallilla

Tapahtuma: Paitsi, että Lontoon matka ei ollut yhtään masentava! Siitä voi lukea kahdesta postauksesta täältä ja täältä. Yksi parhaat palat kokoava postaus on lisäksi tuloillaan! Ihana kaupunki!

Idea: Hankkia kunnon blenderi! Ostin Rawmixin, mikä oli iso rahallinen panostus, mutta meni hermot, kun smoothieisiin ei voinut laittaa juuri mitään kasviksia, kun tehot eivät vanhassa laitteessa riittäneet pilkkomaan niitä täysin sileiksi. Nyt kelpaa surautella smoothieta ja tehdä soseita.

kuukauden parhaat
Visiitillä Flamingon kylpylähotellissa | Peggy Porschen Cakesin kauniita kukka-asetelmia | …ja herkkuja

Aktiviteetti: Karjala-turnauksen Suomi-Ruotsi -matsi! Käyn aina silloin tällöin katsomassa lätkää: lähinnä Jukureiden (koska Mikkeli) ja Jokereiden (koska firman liput) pelejä Helsingissä. Yleensä kannattamani joukkue aina häviää. Nyt Suomi vei 3-0, Hartwallilla oli huikea tunnelma (isänpäiväturnaus) ja päästiinpä ystäväni kanssa heti alkuun yleisökameraan vilkuttelemaan!

Harrastus: Kuvailut luonnossa! Käytiin ystäväni kanssa kuvailemassa useammatkin asukuvat, kun ruska oli kauneimmillaan!

nauttiminen
Valmiina illalliselle | Makuuhuoneen yksityiskohtia | Juustoilta maman kanssa

Ruoka: Ajanjakson paras ruokamuisto taitaa liittyä äidin kanssa vietettyyn juustoiltaan! Tarjolla oli brietä, goudaa, tuorejuustoa  ja niiden kanssa suolakeksejä sekä karviaishilloa. Ai että!

Puheenaihe: Pikkujoulut. Niitä onkin tähän sesonkiin kertynyt. Ensin oli kaverin, sitten firman ja viime viikonloppuna vietettiin äidin kanssa pikkujouluiksi naamioidut piparkakkutalon rakennustalkoot ja ensi viikonloppuna olisi vielä Poseland Networkin omat joulut! Ne menevätkin tutun kaavan mukaan: crossfit-treenit, saunominen, workshop (tällä kertaa aiheena valokuvaus) ja ravintolan kautta jatkamaan iltaa. Can’t wait!

tekemistä syksyllä
Vuoden ekat glögit | Tilustinen | Ihan parhaita bataattisipsejä

Aplikaatio: S-mobiili. Monikäyttöisin ja kätevin pankkisovellus! Sen lisäksi, että raha pystyy siirtämään sormenjäljellä (verkkopankissa tai siirtotoiminnolla puhelinnumerolla), näkee sovelluksesta kuitit (S-ryhmän liikkeistä) ja saa käyttöönsä joukon hyödyllisiä etukuponkeja. Samassa sovelluksessa voi myös tarkastella sijoituksia ja LähiTapiolan vakuutuksia, jos sellaisia sattuu olemaan.

Treeni: Vihdoin oon päässyt nauttimaan ryhmäliikuntatunneista! Joskaan kovimmille tunneille en ole uskaltautunut, mutta olen käynyt loka-marraskuussa useita kertoja bodypumpissa ja kerran bodyattackissa (okei, se oli rankka) ja virtuaalispinningissä. Virtuaalispinning oli muuten aivan mahtava kokemus! Siinä katsellaan kaarevalta seinän kokoiselta näytöltä vaihtuvia maisemia, joihin eläytyy täysin. Välillä pyöräillään trooppisella saarella lintujen lennellessä pään yläpuolella ja välillä sukelletaan tulivuoren sisään.

Pääsääntönä on, että alamäet vedetään kovaa sitkuttaen ja ylämäissä noustaan polkemaan seisten. Tunti on siitä mahtava, että töitä tulee tehtyä ihan huomaamatta, kun aivot keskittyvät kaikkeen ympärillä näkyvään. Virtuaalispinningiä on tarjolla ainakin Esport Aallossa, jossa siis itse kävin.

syyskuvat
Kaunis syyspäivä | Tildan oma tuoli | Upea ruska

Ostos: Oon hurahtanut nettishoppailuun pahemman kerran näiden kahden kuukauden aikana. Sitä tuli ensiksi tilattua Singles Day -aleista kaikenlaista ja sitten perään tulikin jo Black Friday -tarjoukset. Ehkä paras ostos on kuitenkin ollut Olympuksen objektiivi, jolla saan vihdoin kuvaukset uudelle levelille! Kyseessä on Olympus M.Zuiko 45mm f/1.8 –objektiivi, joka sopii erityisesti muotokuvaukseen.

Sarja: Rakastan kaikkia tiededokkareita ja yllätyinkin, että mulla oli Netflixistä vielä katsomatta The Evolution of Us, jossa kahdessa jaksossa esitetään miten evoluutio on johtanut nykypäivään ja mihin kehitys mahdollisesti johtaa. Hyvin mielenkiintoinen minisarja!

Lontoon nähtävyydet
Tower bridge | Koulun Pepper-robotti robotiikan kurssilla | One Blackfriars -pilvenpiirtäjä

Suoritus: Sain itseni leikkausjonoon.  Nielurisat saavat nimittäin mun puolesta lähteä, sillä olen totaalisen kyllästynyt sairastamaan jatkuvasti ja tämän toimenpiteen pitäisi auttaa! Lääkäri tosin kertoi paranemisen olevan äärimmäisen kivuliasta: eräskin potilas oli kuvannut kokemustaan ”ensimmäisen viikon makasin sängyssä ja itkin. Toisen viikon makasin sohvalla ja itkin”.. Vähän pelottaa, mutta pakko se on hoitaa alta pois!

Asetetun tavoitteen saavuttaminen: Saan laittaa rastin ruutuun luontokävelyiden ja ruskakuvien kohdalla. Lisäksi pääsin taas ryhmäliikuntatunneille, jotka ovat olleet toivelistallani siitä lähtien, kun jouduin ylikuntoon! Pieniä, mutta niin tärkeitä asioita!

lifestyle postaus
Buckinghamin palatsin maita | Karjala-turnauksessa | Blackfriars silta

Tavoite joulukuulle: Pyrin tekemään mahdollisimman monet lahjani itse ja muutenkin aion leipoa ja askarrella paljon. Lisäksi toivon, että Mikkelissä on jouluna lunta ja, että järjestämistämme uuden vuoden bileistä tulee hauskat ja onnistuneet (meinasin kirjoittaa ikimuistoiset, mutta pitää varoa mitä toivoo :’D)

Energistä viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

1

Vastaa