Life ATM – haasteet ja odotukset

Hyvää tätä vuotta! Täällä ollaan pikkuhiljaa parannuttu melkein joulukuun puolesta välistä vaivanneesta sairastelusta. Näin ollen joulu ja vuodenvaihde menivät vähän toipilaana, mutta en antanut sen haitata. Kuvituskuvina muuten otoksia mun joulusta Mikkelissä! Elimistössäni jylläsi oikein mukavasti sekä bakteereja, että viruksia, joten antibiootit eivät pelanneet kuin osaan vaivoista. Uskallan epäillä, että tämä kaikki sai alkunsa vähän turhan kovasta treenistä..

Karpalopannacotta oli jouluaaton jälkkäri
Äidin pihamaa

Meillä oli Alonan johdolla Poseland Networkin tyttöjen kanssa ihanat pikkujoulut juurikin kaksi päivää ennen sairastumisajankohtaa. Kokoonnuimme Kurvin Crossfit Basementille, jossa Arttu veti meille tiukat treenit ”parikilpailuna”. Tiesin kyllä, että ei pitäisi rasittaa itseään hirveästi, kun on ylikunto päällä, mutta jotenkin sitä intoutui vetämään lähes täysillä, kun ei halunnut tuottaa parille pettymystä ja tokihan juuri sen tyylinen treeni on sitä mitä eniten rakastan! Tästä viisastuneena tiedän, ettei vielä ole tuollaisen rehkimisen aika.

Treenien jälkeen halukkaat kävivät vielä saunassa ja kylmäaltaassa pulikoimassa. Tämän jälkeen laittauduttiin Mika Sirenin kuvauksia varten, jonka jälkeen vuorossa oli Monna Pursiaisen luento bloggaamisesta. Iltaa siirryttiin viettämään Kampin Grill It -ravintolaan illallisen merkeissä ja siitä jatkettiin vielä Skohaniin, jossa meille oli pöytä varattuna. Todella hauska päivä ja ihania tyttöjä – kiitos asianomaisille! ♥

Koko joulun Mikkeliä verhosi paksu lumipeite
Tilda odottamassa omaa pakettiaan

Palatakseni nykyhetkeen, olen kuumeisesti etsinyt monta päivää sopivaa kesälomamatkaa Kreikkaan – tutkinut saaria, etsinyt lentoja, vertaillut hotelleja ja nyt vihdoin ja viimein saimme ystäväni kanssa prosessin päätökseen, kun varasimme matkan kesäkuun alkuun Kreikkaan Kosin saarelle! Ihanaa pitkästä aikaa päästä reissuun ja nähdä kauan kadoksissa ollutta aurinkoa! Tosin reissuajankohtaan on vielä aika pitkä aika, joten en tiedä miten maltan odottaa. Esim. viime vuonna kesän reissun odotusta auttoi pidennetty viikonloppureissu Berliinissä. Ehkä täytyy vielä järjestää jokin sellainen tässä keväällä madaltamaan pahinta reissukuumetta! ”If traveling was free…” you know!

Toinen asia, jota olen odottanut, on ensiviikolla alkava yamk! Toivon kovasti, että koulutus vastaa odotuksiani sisällöltään ja toisaalta taas toivon, ettei opiskelu ole liian aikaa vievää, jotta ehdin pitää kiinni myös elämästäni! Joka tapauksessa innolla odotan ja jännää tavata tulevat opiskelukaverit.

Äidin sisustus on kauniin rustiikkista
#uglychristmassweater

Tän viikonlopun vielä nautin elämästäni ja otan tavoitteeksi totaalirentoutumisen! Eilen kävin töiden jälkeen salaatilla ja kahvittelemassa, tänään nukuin pitkään ja olen syönyt jo kaksi aamupalaa, haha! Myöhemmin mennään ystäväni kanssa katsastamaan Helsingissä järjestettävä valofestivaali Lux ja sen jälkeen poiketaan illalliselle. Sunnuntaina uskaltaudun ehkä jo bodypumppiin! Rentouttavaa viikonloppua kaikille! ♥

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

3

Vastaa