Kollageenituotteet testissä

Kollageeni kosmetiikka Kaupallinen yhteistyö: Stoorla

Nyt on luvassa pitkästä aikaa kauneudenhoitojuttua blogin puolella! Tykkään panostaa varsinkin ihonhoitoon ja kokeilen mielelläni uusia tuotteita ja nytpä tarjoitui oiva mahdollisuus siihen! Stoorla on suomalainen verkkokauppakeskus, josta saa tällä hetkellä kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteita. Se on vasta kehittymässä täyteen loistoonsa, mutta valikoimissa on jo nyt lukuisia tuotteita, ja mikä parasta – hyvin mielenkiintoisia sellaisia. Ihonhoitotuotteiden ainesosina on paljon mm. etanageeliä, aloeveraa, propolista, kollageenia, mehiläisvahaa, ruusuvettä ja muuta luonnollista!  Sainkin nyt kunnian tehdä yhteistyötä Stoorlan kanssa ja sormet syyhyten tutustuin valikoimaan napaten itselleni parhaiten sopivia tuotteita testiin.

kollageenikosmetiikka

Vaikuttavana-aineena kollageeni

Mitä sitten tilasin? Silmänympärysvoiteeni oli juuri päässyt loppumaan, joten tarvitsin kipeästi uuden. Valikoimista huomioni kiinnittyi Mizon merkin Collagen Power Firming Eye Cream silmänympärysvoiteeseen. Kollageenihan on proteiini ja ihon luontainen rakennusaine. Suurin osa nuoresta ja terveestä ihosta koostuu kollageenista. Näin 27-vuotiaana kollageenin tuotanto on jo ollut merkittävästi alenemaan päin n. kahden vuoden ajan, joten kollageenilisä purkista oli tervetullutta. Käytän kollageenia myös sisäisesti, mutta kollageenipohjainen voide oli uusi tuttavuus.

Kyseinen Collagen Power Firming Eye Cream sisältää 42% merikollageenia (marine collagen), jonka on tutkimuksissa todettu korjaavan auringon UV-säteilyn aiheuttamia haittavaikutuksia iholla. Merikollageeni on peräisin kaloista ja sen sanotaan imeytyvän kollageenityypeistä parhaiten. Ulkoisessa käytössä se vähentää ikääntymisen merkkejä ja vaikuttaa arpiin positiivisesti uudistamalla ihon päällimmäisiä kudoksia. Kollageeni myös auttaa herkkää silmänympärysihoa pysymään elastisena.

kollageeni silmänympärysvoide

Käytännössä silmänympärysvoide myös kosteuttaa. Sen mahdollistavat voiteen ainesosina olevat erilaiset siemenöljyt, sheavoi ja hyaluronihappo, joka on omiaan pitämään ihon kosteustasapainoa yllä. Lisäksi juurikin tuotteen hyaluronihappo sekä adenosiini ja copper tripeptide-1 edistävät kollageenin tuotantoa. Mizonin kollageenisilmänympärysvoide ei muuten sisällä ylimääräisiä aineita – ei hajusteita, keinotekoisia väriaineita, benzofenonia, etanolia tai parabeeneja ja se sopii herkälle iholle!

Kuvailisin voidetta silkkisen geelimäiseksi. Sen kevyt koostumus kuitenkin tuntuu nopeasta imeytymisestä huolimatta kosteuttavan silmänympärysihoa hyvin. Ongelmana itselläni onkin ollut, etten ole löytänyt tarpeeksi kosteuttavaa tuotetta. Vaikka ihoni onkin rasvaisuuteen ja epäpuhtauksiin taipuva, on silmänympärysiho hyvin kuivaa (ja ihoni on varsinkin talvisin äärimmäisen pintakuiva). 25g purnukka Mizon Collagen Power Firming Eye Cream silmänympärysvoidetta kustantaa 24,90€, mikä on mielestäni hyvin kohtuullinen hinta edistyksellisemmästä silmänympärysvoiteesta.

mizon kosmetiikka

Kollageenipitoisen silmänympärysvoiteen lisäksi tilasin saman sarjan kollageeniseerumin koko kasvoille käytettäväksi! Kyseessä on Mizon Collagen 100 -seerumi, jossa merikollageenipitoisuus on puolestaan jopa 90%! Kollageeniseerumi on anti age -vaikutteinen ja auttaa täyteläistämään ja napakoittamaan kasvojen ihoa.

Lisäksi seerumi tarjoaa tehokasta kosteutusta. Silmänympärysvoiteen tavoin Collagen 100 -seerumi sisältää kosteuttavaa hyaluronihappoa ja trehaloosia, mutta myös hoitavaa allantoniinia, rauhoittavaa koivunmahlaa sekä ihoa suojaavia vadelman, arnikinkukan ja siankärsämön uutteita sekä ihon ikääntymistä ehkäiseviä Copper tripeptide-1:stä ja niasiinia (B3-vitamiinia). Tuote ei myöskään sisällä hajusteita, keinotekoisia väriaineita, benzofenonia tai etanolia.

kollageeniseerumi

Kollageeniseerumi on koostumukseltaan todella liukasta ja se levittyy erinomaisesti (ihan pikkuinen pisara riittää) jättämättä ihoa tahmeaksi. Se imeytyy nopeasti ja iho tuntuu sen käytön jälkeen hyvin pehmeältä ja sileältä. Mizon Collagen 100 -seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti ikääntyvän ja ulkoisten rasitteiden väsyttämälle iholle. Pipetillinen puteli on kooltaan 30ml ja se maksaa 29,90€. Uskon, että tulen pitämään kummankin tuotteen ihonhoitotuotearsenaalissani myös jatkossa!

mizon kollagen

Asiakaskokemus Stoorlan verkkokaupassa oli todella miellyttävä! Tilaus onnistui muitta mutkitta ja lähetys oli perillä seuraavana päivänä, mikä on jo aika uskomaton suoritus! Kaikista kotimaisista tuotteista saa nyt muuten -20%! Tämähän merkitsee, että esim. Lumenen tuotteita saa hyvin edulliseen hintaan. Verkkokauppaan pääset tutustumaan TÄSTÄ!

Nyt on purnukat pakattuna toilettilaukkuun ja suuntaan kohta Mikkelin kauniisiin maisemiin mökkeilemään, sillä tänään alkaa loma! Oon niin odottanut tätä päivää!
Kaunista viikonloppua myös sinne ruudun toiselle puolelle!

Tsekkaa kauneusaiheiset julkaisuni BEAUTY-kategoriasta!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara 

♡: Sara

7

Vastaa