Kesäkuun parhaat

Viimeksi, kun kokosin kuukauden parhaita, manailin vähän penkin alle mennyttä toukokuuta, mutta kesäkuusta ei voi onneksi todellakaan sanoa samaa! Kesäkuu oli mahtava ja täynnä kaikkea kivaa kesäistä ohjelmaa!

Juhannusaamuna herkkuja | Rhodopuistossa | Fazerin aamupala

TAPAHTUMA: Juhannus oli hands down kuukauden paras tapahtuma! Vuokrattiin isommalla porukalla upea mökki Joroisista Saimaan rannalta. Suunnattiin paikan päälle torstai-iltana ja viivyimme sunnuntaihin. Ohjelmaan kuului tietenkin saunomista ja uimista ja lisäksi seurapelejä, soutuveneilyä, mökkiolympialaiset, kukkaseppeleiden tekoa ja jopa yksi nurtsitreeni. Ruokapuoli muodostui tietenkin grillailusta ja lisäksi aloitettiin jokainen päivä yltäkylläisellä brunssilla. Lisäksi pidettiin lettukestit ja pyöräytettiin kesäinen pavlova. Aikamoista ruokajuhlaa siis!

Kukkien poimintaa niityllä | Juhannuspöperöitä | Mökin ranta

AKTIVITEETTI: Päiväretki Porvooseen! Siitä taitaa tulla jokakesäinen juttu, sillä myös viime kesänä tein vastaavan reissun! Päiväretkitärpit voi lukea täältä. Viimeisen reissun stoorin julkaisin taas tänne!

HARRASTUS: Metsäretket! Kävin kesäkuussa paariin otteeseen retkeilemässä luonnonhelmassa. Viimeisin reissu Inkoon saaristoon vei kuitenkin voiton! Pistettiin notski tulille ja grillattiin kunnon pöperöt, jotka sitten nautittiin rantakalliolla istuskellen. Samalla reissulla näimme aivan vierestä joutsenperheen sekä rantakivikossa uiskentelevan rantakäärmeen.

Vesijettisafarilla Sarfvikissä | Inkoon rantakalliot | Eväsretkellä

IDEA: Mennä Rhodopuistoon! En ollut hoksannut yhtään alppiruusujen kukintaa, mutta päädyimme ystäväni kanssa puistoon sen kätevämmän sijainnin takia.  Alunperin meidän piti nimittäin vierailla Lammassaaressa. Kyseessä oli vielä Barcelonassa asuvan ystäväni jälleennäkeminen, joten kukkaloisto kruunasi tapaamisemme! Meillä oli ihan mahtava päivä!

TREENI: Naurattaa edes mainita tätä, mutta vastaan silti tennis! Kävin siis ekaa kertaa n. 10 vuoteen kokeilemassa tennistä. Eihän se aivan lähtenyt, mutta haluaisin ehdottomasti oppia pelaamaan paremmin, sillä lajissa houkuttaa sen nopea tempo ja mahdollisuus treenata ulkona!

Yöuinnilla | Joroisten mökki | Auringonlasku juhannusyönä

RUOKA: Fazerin aamupala! Olin epähuomiossa mennyt varaamaan lääkärin kesälomapäivälleni (pidin juhannuksen jälkeen 4 päivää) klo 8:ksi. Koska olin tuohon aikaan keskustassa, täytyi tilanne käyttää hyväksi ja suuntasin keskenäni Fazerille. Aamupalan tarjonnasta pidin erityisesti chiapuddingista, hedelmistä, karjalanpiirakoista ja inkivääri-mangosmoothiesta!

OSTOS: Kuukauden toisena viikonloppuna suuntana oli kesäinen Tallinna ja tällä reissulla tein koko vuoden parhaat vaatelöydöt! Kirjaan aina ylös ostoslistalleni (listaihminen kun olen) mitä tarvitsen ja siellä olevat tuotteet on lupa ostaa. Tallinnan reissulla sain lähes koko listan tyhjennettyä! Löysin mm. täydellisen farkkutakin, nahkatakin, culottehousut, raitahousut, töihin sopivat shortsit, kukkamekon sekä valkoisia ribbiyläosia!

Alppiruusuja | Juhannuksen aamiaisbrunssi | Rhodopuistossa patsastelemassa

SUORITUS: Oltiin varattu kaverini kanssa jo kauan aikaa sitten vesijettisafari juhannuksen jälkeiselle keskiviikolle (kun oltiin molemmat lomalla). Päivä valkeni pilvisenä ja sitä piristi sadekuurot lämpömittarin näyttäessä 15 astetta. Ihan sellaista ei oltu suunniteltu. Kuitenkin, kun vetäistiin pitkät vaatteet ja laitettiin neopreenisukat jalkaan ei kylmyys haitannut! Hauskaa menoa säästä huolimatta!

Juhannusseppele päässä kuvailmeassa niityllä | Porvoon jokirannassa | One selfie before we go!

SARJA:  Kesäkuu oli elokuvien aikaa! Mitään sarjaa ei tullut juurikaan seurattua. Sen sijaan pidin leffailtoja kotona ja kävin kerran teatterissakin. Tällöin valkokankaalla pyöri Aladdin, joka oli aivan huikee leffa! Aladdin oli lapsena mun suosikki, joten uudelleenfilmatisointi oli aikamoinen nostalgiapläjäys! Muutenkin todella laadukas, hauska ja näyttävä! Nyt odotellaan sitten Leijonakuninkaan ensi-iltaa.. (:

TAVOITTE HEINÄKUULLE: Heinäkuu on tähän asti ollut harmillisen kylmä! Toivoisin, että jatkossa saisi taas nauttia lämmöstä! Pyrin myös olemaan aktiivinen blogissa, ennen kuin jään elokuussa lomalle. Muutoin haluan pitää arkeni aktiivisena ja treenata mahdollisimman paljon! Viikonloput olenkin nimittäin aina menossa josain päin Suomea.

Porvoon Raatihuone | Porvoon Paahtimo | Asukuvailua Porvoon vanhassakaupungissa

 

Nyt toivotan kaikille oikein kivaa viikonloppua! Itse suuntaan Joensuuhun, kun on kesän ensimmäisten festareiden aika! Täältä tullaan Ilosaarirock!

Aikaisemmat kuukauden parhaat voi tsekata alta:

TAMMIKUU
HELMIKUU
MAALISKUU
HUHTIKUU
TOUKOKUU

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

4

Vastaa