Käyhän peremmälle!

Kivaa laskiaistiistaita! Tänään blogissa luvassa kotipäivitys olohuoneen osalta. Kuten ikkunasta näkee, niin kuvat eivät ole ihan tässä lähipäivinä otettuja – Ajankohtana oli vielä lumeton syksy. Tämän lisäksi tv-tasona toimiva senkki on siirtynyt vierekkäiselle seinälle ja saanut päälleen huomattavasti isomman telkkarin ja ikkunan valosarjakin on saanut väistyä, mutta tätä kuvissa olevaakaan kokonaisuutta ei ole ennen blogissa nähty! Päivitän kyllä sitten vielä uudempiakin juttuja tänne!

Haluan tässä asunnossa pitää sisustuksen kevyenä ja vaaleana, sillä lattia ja ikkunankarmit ovat tummempia. Valkopainotteista kokonaisuutta on elävöitetty harmaalla (sohva, matto, betonirasia ja laatikot), hopeisilla/kromisilla  ja mustilla sisustusesineille, puunvärisillä yksityiskohdilla sekä viherkasveilla. Löytyypä sisustuksesta myös häivähdys vaaleaa persikkaa sisustustaulun ja TV-tason päällä olevan kukkakimpun muodossa. Tykkään, että kotini esineet edustavat monipuolisesti eri materiaaleja ja muotoja, joilla saa sitten kivasti aikaan kontrastia yhtenäisen värimaailman kaveriksi.

Sohvan viereen on jumahtanut kirkas muovinen tuoli, joka toimi mun vanhalla työpisteellä työtuolina, mutta sittemmin Tilda on saanut sen henkilökohtaiseen käyttöönsä! Siinä neiti köllöttelee mielellään tyynyineen ja huopineen.

Tällä hetkellä sisustushankintalistallani on uuden todella korkean (ja niiiin mukavan) sängyn myötä vähintään yhtä korkea yöpöytä. On muuten todella vaikeaa löytää sopivaa, sillä haluaisin, että yöpöydässä olisi vähintään yksi laatikko ja toisaalta sen olisi hyvä peittää takanaan olevat johdot. Lisäksi pitäisi päivittää WC-tilojen hyllyn säilytyslaatikoita joihinkin kivoihin kannellisiin. Ajattelin myös tehdä vanerista DIY-sängynpäädyn! Katsotaan, milloin tämä hankinta olisi logistisesti mahdollista, kun en tosiaan autoa omista 😀

skandinaavinen sisustus

Sisustuspostaus

Kotipostaus

viherkasvit

Skandinaavinen sisustus

Sisustushylly

olohuone moderni sisustus

olohuoneen taulut

olohuone huonekalut

Oletko tsekannut jo nämä sisustuspostaukset?

YKSITYISKOHTIA MAKUUHUONEESTA

NÄILLÄ NIKSEILLÄ RETROKEITTIÖ KAUNIIKSI

SISUSTUSTAULUMANIA

MEILLÄ KOTONA

OLOHUONEEN SÄILYTYSTILAT UUSIKSI

UUSI TYÖPISTE

MY BEDROOM

 

Sisustuskuulumisiin!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara 

♡: Sara

 

5

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Sofia

    Niin kauniin näköinen koti sulla

Vastaa