Joululahjaidea: DIY Sugar Scrub

Samalla helpolla, hauskalla ja hyödyllisellä DIY-teemalla jatketaan! Tänään blogin ohjeella syntyy kotitekoinen sugar scrub! Tähän sokerikuorintaan tarvitaan aika pitkälti samat ainesosat kuin aikaisemmin julkaisemiini kylpypommeihinkin! Yhteistä näillä on luonnollisten ainesosien lisäksi kaunis vaaleanpunainen väri ja raikas sitruunainen tuoksu!

SUGAR SCRUB

1 dl kookosöljyä
3 dl hienoa sokeria
30 tippaa eteeristä öljyä (käytin sitruunaöljyä)
2 korkillista punaista elintarvikeväriä

Sulata kookosöljy juoksevaksi ja lisää joukkoon sokeri ja muut aineet. Sekoita tasaiseksi massaksi. Säilö sokerikuorinta-aine ilmatiiviisiin purnukoihin. Tällä ohjeella sugar scrubia riitti kahteen pieneen purnukkaan ja yhteen suurempaan. Sitten vain purnukat pukinkonttiin tai oman kylpyhuoneen hyllylle!

Sugar scrub on oiva luonnollinen kuorinta-aine mm. vartalolle, käsille ja jaloille. Se kuorii kuollutta ihosolukkoa jättäen ihon ihanan pehmeäksi! Sugar scrubien ohjeissa kookosöljyn ja sokerin suhde näytti vaihtelevan. Itse laitoin paljon enemmän sokeria, kuin muutamassa ohjeessa, joita vilkaisin, oli. Kuorinta-aineen koostumuksen kannalta on parempi laittaa öljyä ja sokeria suhteessa 1:3, niin saa mukavan jämäkkää kuorinta-ainetta. Öljy pitää kuitenkin huolen siitä, että iho jää pehmeäksi ja kosteutetuksi!

Voit seurata minua ja blogiani myös
Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

11

Vastaa