JOULUINSPIRAATIOTA: Viime hetken lahjavinkkejä ja paljon muuta!

Voisin sanoa olevani jouluihminen. Tykkään askarrella, leipoa ja suunnitella lahjoja ja joulu tarjoaa siihen oivan tilaisuuden! Toki pidän myös joulun tunnelmasta: valoista, joululauluista ja lämpimistä juomista viltin alla. Odotan tänäkin vuonna joulunpyhiä innolla!

Toissapäivänä vinkkasin täällä joulukranssiohjeista ja sitä ennen julkaisin jutun piparkakkutalosta, oletko jo tsekannut ne? (:  Toissa vuonna ryhdyin kunnianhimoiseen projektiin ja tein blogiini joulukalenterin, eli postasin jotain jouluaiheista joka päivä jouluaattoon asti. Tänä vuonna aita jäi vähän matalammalle ja tänään kokoankin vanhoja jouluaiheisia ohjeita ja reseptejä, jotka sopivat joulupöytään kuin myös lahjaksi! Syötävät lahjat kannattaakin tosiaan tehdä vasta vähän ennen aattoa, niin pysyvät tuoreena.

joululahjaideoita

kotitekoiset joululahjat

syötävät joululahjat

jouluinspiraatio

Tarjolla olisi helppoja reseptejä supermaukkaaseen caramel fudgeen ja herkulliseen chia-mansikkahilloon! Pukinkonttia ajatellen olen myös kirjoitellut ohjeet kotitekoiseen sinappiin ja taatelikonvehteihin. Lisäksi alle on listattu ohjeet itse valettuihin kynttilöihin. Lopuksi, jos olet kaivannut tunnelmallisia joulubiisejä renkutusten tilalle tai hyviä joululeffoja, niin olen koonnut omat suosikkini yhteen paikkaan!

CARAMEL FUDGE

CHIA-MANSIKKAHILLO

SINAPPI

TAATELIKONVEHDIT

KYNTTILÄT

PARHAAT JOULUBIISIT

PARHAAT JOULULEFFAT

Kuten huomata saattaa, ovat jotkut postaukset yli 3 vuotta vanhoja, jolloin mulla ei ollut kovin kummoista kameraa käytössä. Näin ollen kuvat ovat mitä ovat, mutta ohjeet sen sijaan ovat ihan priimaa! (:

blogin joulukalenteri

joululahjoja ystäville

Miten siellä on jouluvalmistelut sujuneet? (:

Ihanaa joulua kaikille!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara 

♡: Sara

 

6

Vastaa