Ilo silmälle – Upeat aurinkolasit vahvuuksilla!

aurinkolasit vahvuuksilla Kaupallinen yhteistyö: Synsam Kamppi

Ensimmäistä kertaa elämässäni hankin aurinkolasit vahvuuksilla! Kävin Synsamilla näöntarkastuksessa ja osaava optikko mittasi mulle lukemat -0,5 ja -0,25 sekä -0,5:n hajataiton ”parempaan” silmääni. Luvut oli ennalta tutut, vaikkakaan en ollut koskaan laseja tai vahvuudellisia aurinkolaseja omistanut. Vaikka miinukset ovat hyvin maltilliset, eivätkä vaadi välttämättä silmälasien käyttöä, tuovat linssit vahvuuksilla sellaista terävyyttä näköön, että oksat pois!

Ongelmaksi oli muodostunut, etten nähnyt kunnolla telkkarin tekstejä (2 metrin matkan päästä) ja bussien numeroiden tunnistaminen tuotti vaikeuksia. Kaikki sähköisillä näytöillä oleva teksti ikään kuin leijaili epämääräisesti, eikä niihin ollut helppo tarkentaa. Lasit nenälle nostaessani sähköiset tekstit sekä kaukaisuudessa oleva blurri ja epämääräinen höttö olivat muisto vain!

Tämän lisäksi on mahtavaa, että lasit istuvat nenälleni kuin nakutetut! Matalan nenänvarteni takia normaalisti ongelmana on, että lasien alareunat osuvat poskipäihini ja näin ollen lasit nousevat ylös poskieni mukana, kun hymyilen. Tämän mallin kanssa ongelmaa ei ole, vaikka linsseillä onkin reippaasti kokoa eikä niissä ole nenätukia.

Mikä malli sitten on kyseessä? Valkkasin muutaman sovittelukerran päätteeksi Guccin GG 0377SK kehykset mustilla pokilla (ovat muuten nyt alessa täällä!). Tarvittaessa eri kehyksiä olisi myös tilattu myymälään sovitettavaksi, mutta onneksi tämä malli löytyi valmiiksi liikkeestä, niin sain aurinkolasini heti linssien teetätyksen jälkeen mukaani!

Rakastan aurinkolasieni näyttävää, mutta klassista mallia. Valitsin Gucceihini kokomustat linssit, mikä osoittautui sopivaksi valinnaksi. Mietin hetken myös liukuvärjättyjä ja tummanvihreitä linssejä, mutta kokomustana kokonaisuus toimii loistavasti, kun sangoissa on kuitenkin aika paljon krumeluuria!

Synsam Gucci

Synsam aurinkolasit

Gucci pokat

Gucci kehykset

Gucci aurinkolasit

Gucci GG 0377SK

Aurinkolasit vahvuuksilla

Seuraavaksi täytyykin hankkia itse silmälasit! Kävin jo sovittelemassa kehyksiä ja löysin täydellisen mallin. Nekin ovat yllätys yllätys Guccin!

Oletko milloin viimeksi käynyt näöntarkastuksessa? Entä onko silmälasien tai aurinkolasien päivitys ajankohtaista?
Ihan vinkkinä: Synsamilla on kaikki kehykset tällä hetkellä  70% alennuksessa, joten nyt jos koskaan voisi olla oiva aika tehdä hankintoja! (:

Tsekkasitko muuten jo aikaisemman kirjotukseni 3 x 6 LEMPPARIA?

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara 

♡: Sara

4

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Maija

    Todella hyvännäköiset aurinkolasit, että todella hyvä valinta. Itsekin kävin optikolla tuossa hetken aikaa sitten, kun tuntuu, että saa olla kokoajan siristelemässä, niin minullakin todettiin likinäköä. Eipä muutakuin seuraavaksi hommaamaan laseja ja aurinkolaseja vahvuuksilla sitten. Toivottavasti löytyy sopivat!

    1. lifealasara

      Kiitos paljon! Tykkäään kovasti itsekin 🙂 Toivottavasti löydät myös itsellesi sopivat!

Vastaa