Ilmianna itsesi ja voita palkinto!

Huhheijaa! Onpa ollut kova puristus kevään opintojen kanssa – projektit ja deadlinet ovat pitäneet huolen, ettei aikaa muulle ole viimeaikoina juurikaan jäänyt! Blogi ja sen lukijat ovat olleet silti kovasti mielessäni ja nyt kun tuli pieni rako, niin halusin käyttää sen hyväkseni ja tulin heti kirjoittelemaan tänne! …vaikka kirjoitan kaikki postaukseni lukijoita varten, niin tänään te rakkaat lukijat olette täysin keskiössä!

Kaikki bloggaajat varmasti tietävät, että ensimmäinen kysymys blogin sisällön jälkeen on, että onko sulla paljon lukijoita? Tämähän on monesti hyvin vaikeaa määrittää, kun tarkkailevia silmäpareja tulee milloin mistäkin lähteestä eikä sitoutuneisuuden tasoa ole aina mahdollista selvittää. Tietenkin on olemassa analytiikkatyökaluja, joilla saa joitain asioita selville, mutta ne ovat vain lukuja ja prosentteja, jotka eivät kerro oikeista ihmisistä niiden takana juurikaan mitään! Lukijat myös harvoin jättävät jälkeä itsestään kommentoimalla ja näin ollen mulla ei ole aavistustakaa keitä te oikeasti olette ja siksi haluan oppia tuntemaan teitä! Silloin tällöin tulee tilanteita, että joku kertoo, että on seurannut blogiani ja silloin olen tietenkin otettu, mutta samalla hyvin häkeltynyt!

Jotta tietäisin vähän, ketä te siellä ruudun toisella puolella olette, loin helpon ja nopean kyselyn, jossa voi täysin anonyymisti kertoa itsestään ja mieltymyksistään! Lisäksi kyselyn lopussa voi avata mitä haluaisi blogissani nähdä ja jättää postausideoita! Myös kehitysehdotukset ovat erittäin tervetulleita! Ei haittaa vaikka tämä olisi sun ensimmäinen vierailu blogissani, vastauskesi ovat silti yhtä arvokkaita!

Jotta tämä ei olisi ihan yksipuolista, niin arvon yhdelle vastanneelle Bodylabin tuotepaketin, jonka itse lähetän jollekin onnekkaalle! Tuotepaketti sisältää ainakin neljää itse valkkaamaani tuotetta! Koska kysely on tosiaan anonyymi, niin arvontaan osallistumisen voi varmistaa jättämällä mun Instagram kuvaan (täällä) kommentin kuvan ohjeen mukaan! Kysely päättyy 20.6, jonka jälkeen arvon ja lähetän tuotepaketin voittajalle!

→ KYSELY TÄÄLLÄ

Vain kyselyn järjestäjä eli minä pääsen kyselyllä kerättyihin tietoihin käsiksi, tietoja käytetään vain tämän blogin kehittämiseen, eikä mitään henkilötietoja tallenneta. Kerätty data poistetaan kuukauden kuluttua postauksen julkaisusta. (Ilmoitus näin GDPR-tietosuoja-asetus mielessä pitäen!)

Koska en oleta, että kaikki ovat lukeneet kaikki postaukseni ja muistavat siellä joukossa vilahtaneita mainintoja, niin tosiaan opiskelen nyt ylempään tradenomin tutkintoon (MBA) Laureassa ja keskityn opinnoissani pääsääntöisesti digipalveluihin, digimarkkinointiin ja palvelumuotoiluun! Keväältä olisi jäljellä enää muutama Hubspotin sertifikaatin suorittaminen sekä taloushallinnon exceltehtävä, joka menee ainakin tällä hetkellä aika lujaa yli ymmärryksen! Kunhan ne on pulkassa, niin kiire helpottaa ja voin taas keskittyä huomattavasti enemmän blogiin! Kyselyn avulla osaan sitten toivottavasti tuottaa entistä paremmin sellaista sisältöä, mistä te tykkäätte! (: Otin kesälle myös muutaman verkkokurssin, mutta kun on suorittanut koko kevään kuutta opintojaksoa samanaikaisesti, ne tuskin tuntuvat missään, hah!

Loppuun vielä vähän viimeaikaisten postausten kuvia! Suorat linkit postauksiin kuvia klikkaamalla, jos kiinnostut kurkkaamaan (:

keittiön uudistus.

NÄILLÄ NIKSEILLÄ RETROKEITTIÖ KAUNIIKSI

hiilinaamio.

HIILESTÄ KAUNEUTTA – REHELLISIÄ KOKEMUKSIA

proteiinipannari.

VILJATON PROTEIINIPANNARI

parhaat aknetuotteet.

AKNEN NUJERTAJAT

vaakakuva lifestyleblogi

VOIKO VARTALOONSA KOSKAAN OLLA TYYTYVÄINEN?

hedelmäinen jälkiruoka.

SOKERITON HEDELMÄINEN JUUSTOKAKKU LASISSA

sisustustaulut.

SISUSTUSTAULUMANIA

brunssi kotona.

HEALTHY HOME MADE BRUNCH

Kiitos tuhannesti kaikille, jotka vaivautuvat vastaamaan! ♡ Olette tärkeitä!

Pysy menossa mukana myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

 

4

Vastaa