Huhtikuun Parhaat

On taas se aika kuusta: vuorossa on huhtikuun parhaat! Tässä kuussa tarkasteltavat kohdat kokivat pienen modauksen, jotta vastauksista tuli paremmin kuuta kuvaavia! Kahden edellisen kuukauden meiningit voi käydä lukaisemassa täältä ja täältä!

Tapahtuma: Vappu! Tuli taas juhlittua ihan kunnolla ja seuraavan kerran kosken viinilasiin vasta kesälomareissulla, joka on muuten jo kuukauden päästä!

kauan haaveilemani mustataustainen rannekello ja Kreetan tuliaisrannekoru – Vappuherkut – Simasuut

Aktiviteetti: Kenkäshoppailu! Sulat kadut sekä lisääntynyt valo ja lämpö saavat mut aina keväisin innostumaan kengistä! Viime kuussa oli pakko saada mustat solmuloaferit, mustat teräväkärkiset flat pistokkaat, jotka kantapäästä auki, mustat Vansit (on muuten aivan supermukavat jalassa!) ja valkoiset tennarit leveillä silkkinauhoilla! Lisäksi tilasin vielä beiget tolppakorolliset sandaletit, jotka eivät tosiaan ole vielä saapuneet! Nyt on ainakin kesäksi kenkiä! Tosin yhdet Zaran korkkarit jäi vielä kummittelemaan mun mieleen..

Suunto Spartan Trainer – Vansit kotiutettu – Kevään eka tennaripäivä!

Harrastus: Tämä ei nyt varsinaisesti mikään harrastus ole, mutta vastaan silti: ihonhoito. Oon nyt pyrkinyt pitämään entistä parempaa huolta ihostani. Tavoitteenani on päästä kasvojeni arvista ja laajentuneista ihohuokosista eroon, johon otin aseekseni mikroneulauksen! Käytän tällä hetkellä 0,2 mm mikroneulausrullaa, jolla rullailen aina 7 päivää putkeen ja pidän sitten yhtä pitkän tauon! Alkaa näyttää jo paljon paremmalta! Tämän lisäksi oon aloittanut vasta päivittäisen jalkojen kuivaharjauksen, kun tuo aineenvaihdunta alueella on niin minimaalista.

Ps. Jos säkin haluat parantaa kasvojen ihoa mikroneulauksella, niin Swiss Cliniciltä saa koodilla ”SWISSCLINICWTI” dermarollerin hinnasta pois 20%! (: Alennus koskee itse asiassa KAIKKIA muitakin (jopa jo alennettuja) tuotteita!

Dermaroller – Outletexpon kosmetiikkaostokset – Uusi lempparisävy Café de Nuit

Idea: Varata kesälomalle lisää ohjelmaa! Ystäväni pyys mua mukaansa mm. vesijettisafarille ja se on kyllä jotain, mitä todella odotan! Ajattelin tehdä blogiinkin perinteisen kesän bucket listan tässä lähipäivinä!

Ruoka: Pakko sanoa grilliruoka! En oo sitä syönyt kuin sen yhden kerran, mutta ne makuelämykset ja se fiilis, mikä grillaamisesta tulee, jättivät todella positiivisen jäljen mun kovalevylle!

Grilliherkut – Savukalkkunatahnaa pavuilla ja perunoilla – Kattaus

Puheenaihe: Kesäsuunnitelmat ne kuumottelee mielessä!

Aplikaatio: Pivo! Niin näppärää siirtää rahaa reaaliajassa sormenjälkitunnisteella! Raha siirtyy heti oli vastaanottajalla tai lähettäjällä mikä pankki tahansa! Tämä ei muuten päde moneenkaan vastaavaan puhelinsovellukseen, vaan niissä siirtyminen tietyistä pankeista kestää ne perinteiset 3 pankkipäivää. Sovelluksella voi myös pyytää rahaa, kun tietää mitä sulle ollaan velkaa tms. joten kulujen jakaminen on helppoa ja nopeaa!

Vappuskumpat – Hilma-neiti – Larussa kävelyllä

Treeni: Oon saanu viime kuussa ihan uusia ulottuvuuksia olkapäätreeniin! Lemppari shoulder killer on ollut viiden liikkeen patteri, joista jokaista liikettä pumpataan 12 toistoa ja kierroksia riittää kolme! Liikkeet ovat pystypunnerrus, vipari kyynerpäät koukussa, yhden käden vipari eteen käsi suorana, yhden käden vipari sivulle käsi suorana vinottain seisten ja viides on ehkä vaikein selittää: yhden käden pystypunnerrus penkin päällä kyljellään maaten! Kysy lisää jos kiinnostaa huikee pumppi ja tekniikan yksityiskohtaisempi selitys : D

Proteiinilettuiltapala – Hedelmälähetys töihin – Jalkapäivän salivarustus

Ostos: Hybridipyörä! Hain sen tänään töiden jälkeen liikkeestä ja ajoin kotiin Olarista – hyvin rullas! En malta oottaa et pääsen ajamaan enemmänkin lenkkiä!

Sarja: Tässä kuussa mulla ei olekaan ollut mitään tiettyä sarjaa, mitä oon seurannut! Oon katsellut monien eri sarjojen uusia jaksoja aina sitä mukana kun niitä on ilmestynyt suoratoistopalveluihin. Oon siis kärryillä niin Salkkareiden, Temppareiden, Bachelorin ja Residentin viimeisimmistä tapahtumista!

Breyers proteiinijäätelö – Sushibuffet Moshi Moshi – Ghetto Street Food Bar kanasalaatti

Suoritus: Keksin mun opparille alustavan aiheen! Tosin vielä tarvittaisiin toimeksiantaja! Tiedätkö sinä yritystä, joka haluaisi kehittää digitaalista markkinointiaan palvelumuotoilun keinoin?

Tavoite toukokuulle: Puhdas ruokavalio – ei epäterveellistä herkuttelua! Lisäksi pidän treenitahdin tasaisena ja katson mitä kroppa tykkää vähän kovempitehoisesta treenistä! Koulujutut pitää myös saada kunnialla taputeltua! Niiden osalta tuleekin aika intensiivinen kuukausi. Näiden lisäksi mulla on kova motivaatio säästää rahaa kesäkuun reissuun!

Ihanaa kun sai olla koko kuukauden terveenä ja elää ihan täyspainoista elämää! Oliko sulla hyvä huhtikuu? (:

Pysy menossa mukana myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

8

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

 1. Clarissa Pajukoski

  Ompas sulla ollu kivaa 🙂 Pivoa itsekin käytän muttei paljoa tule siirreltyä rahaa. Oman talouden hallinnassa se on kyllä ihan loistava!

  1. Sara Malinen

   Oli kyllä oikein mukava kuukausi 🙂 Toki siihen on puurtamista ja tylsiäkin juttuja mahtunut! Pivo on tosiaa kätevä ja mun mielestä paljon vähemmän tunnettu kuin monet ns. huonommat sovellukset 😀

   Hyvää viikonloppua! (:

Vastaa