Huhtikuun Parhaat

No nyt ollaan oikein kunnolla myöhässä! Olen ollut toukokuun alusta asti kipeänä, joten kirjoittelut ovat jääneet vähemmälle, mutta korjataan tilanne! Tässä siis huhtikuun parhaat palat!

Tallinnassa kylpylässä | Valmiina Medinaan | Terveellinen mamman marjapiirakka

TAPAHTUMA: Tietenkin loma Tunisiassa! Tuli taas koettua paljon uusia juttuja ja nähtyä niin hienoja paikkoja! Kirjoittelin jo aikasemmin Tunisiasta matkakohteena ja hirveimmästä hammam kokemuksesta. Ne parhaat palat ovat vasta tosiaan tulossa! 😀 Julkaisen heti seuraavana tämän jälkeen!

AKTIVITEETTI: Pitkänperjantain luontoretki Porkkalanniemeen. Se oli kevään ensimmäinen lämmin päivä ja oli ihanaa retkeillä ja grillailla niin upeissa maisemissa!

HARRASTUS: Pyöräily! Tosin valitettavasti juuri kun olin huoltanut pyörän ja päässyt polkemisen makuun, iski joku itsekäs röyhkimys ja varasti mun juuri vuosi sitten hankitun menopelin!

Oasis Tozeurin vesiputous | Pääsiäiskoristusta | Saharan menopelit

IDEA: Lähteä kylpyläreissulle Tallinnaan. Tein siitä oman postauksenkin, jonka löytää täältä!

RUOKA: Olin lähes koko huhtikuun vähän tarkemmalla ruokavaliolla, joten mitään superherkkua ei tullut syötyä, paitsi Tallinnan viikonloppuna! Silloin lempparivalinnaksi nousi TOA Taste of Asia -ravintolan kana-annos osterikastikkeessa! Oli muutoinkin todella maukasta ruokaa ja kiva miljöö! Tämän lisäks pakko hehkuttaa, kun tein pääsiäiseksi tosi hyvää terveellistä mamman marjapiirakkaa (resepti)!

Sea Lifessa | Tuli kokeiltua monia uusia smoothiereseptejä | Vedenalaista elämää

TREENI: Mulla repesi huhtikuun alussa takareidestä jänne venyttäessä, niin olen ollut siitä lähtien ainoastaan yläkropan treenien parissa. Ainoan poikkeuksen tein Soussessa, kun tarjolla oli vesiaerobiciä! Siellä vedessä jalkaa pystyi käyttämään maltillisiin liikkeisiin oikein hyvin ilman kipua. Tästä liikuntamuodosta nautin muutenkin suuresti! Energisen musiikin tahtiin liikkuminen bikinit päällä auringon alla – voiko parempaa olla?

APLIKAATIO: Lemppariaplikaationi on ollut Niken treenisovellus, sillä sieltä on löytynyt hyviä nyrkkeilytreenejä (kun jalkoja ei ole voinut treenata). Treenit ovat pitäneet sisällään lyöntisarjojen lisäksi mm. käsipainoilla tehtäviä käsiliikkeitä.

Tallinnan laivalla | Porkkalanniemi | Retkeilypäivä

OSTOS: Ostin about 10 vuoden harkinnan jälkeen vihdoin itselleni uuden ompelukoneen! Olin saanut edellisen ylioppilaslahjaksi, mutta se ei pitkään toiminut. Mun täytyy kuitenkin jatkuvasti lyhennellä housuja ja fiksailla vaatteita, joten ompelukone tulee tarpeeseen! Aikaisemmin jouduin kiikuttelemaan vaatteita äidilleni Mikkeliin asti fiksattavaksi.

SUORITUS: Tähän täytyy ehdottomasti vastata, että kuumesflunssassa läpi vedetty Saharan reissu! Lähtöpäivän aamuna nousi bussissa kuume, mutta en antanut sen haitata reissua! Kilsoja tuli yli 1000 ja vierailukohteita oli lukuisia. Tästä kokemuksesta kirjoitan tosiaan tarkemmin vielä myöhemmin!

SARJA: Huhtikuussa mun ruudulla pyöri Outlanderin uudet jaksot. Ah, että rakastan tuota sarjaa! Kirjoittelin siitä tarkemmin täällä! Lisäksi olen julkaissut hyväksi havaittuja sarjoja täällä ja täällä!

Pyöräilykausi korkattu | Saharan hotellilla pulahtamassa | Aurinko lämmitti jo huhtikuussa!

ASETETUN TAVOITTEEN SAAVUTTAMINEN: Luulin vielä viime viime kuussa, että olen menossa nielurisaleikkaukseen toukokuun alussa, mutta sepä peruuntuikin, kun sairastuin reissussa. Näin ollen siitä paranemistavoitteetkin saa siirtää suosiolla syksyyn!

TAVOITE KESÄKUULLE: Kesäkuu on aivan nurkan takana ja nyt tajuntaan vasta iski, että en ole suunnitellut juurikaan mitään koko kuukaudelle! Juhannukseksi on mökki varattuna ja sen jälkeen olen viikon lomalla, mutta muut suunnitelmat uupuvat! Näin ollen täytynee yrittää nauttia kesästä mahdollisimman paljon ja koittaa keksiä kivaa ohjelmaa (:

Heipat kylpylälle | Paulig Kulmassa herkuttelemassa | Luolakodissa käymässä Matmatassa

 

Nyt toivotan kaikille oikein kesäistä viikonjatkoa!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

4

Vastaa