Helmikuun parhaat

Tänään on vuorossa vähän erilaisempi postaus aihealueenaan helmikuun parhaat asiat! Musta on kivaa ja hyödyllistäkin pysähtyä välillä miettimään mitä on tapahtunut, mihin aika on kulunut, mitä on saanut aikaan ja mistä olla kiitollinen! Päivät menee niin hirveetä vauhtia! Tiedättekö sen fiiliksen, kun tuntuu ettei mitään ole tapahtunut, eikä edes muista mitä teki viime viikolla? Tänään mulla ei ole sitä fiilistä, sillä tarkastelin kulunutta kuukautta joka kantilta! Haastan jokaisen miettimään mitkä olisivat omat vastauksesi (:

Tapahtuma: Runebergin päivä. Ei siksi, että ko. päivä olisi mulle muuten niin merkittävä, mutta olen jo vuosia sitten päättänyt, että jos vuodessa on muutama päivä, jolla on oma leivos, niin mä todellakin saan syödä sen leivoksen sinä päivänä! Noh, tänä vuonna Runebergin päivä oli kolmipäiväinen! Otin varaslähdön ja herkuttelin runebergintortulla päivää aikaisemmin ja myös päivä virallisen päivän jälkeen – kiitos töihin tilatun laatikollisen! On ne vaan niin hyviä!

Aktiviteetti: Leffassa käynti! Oon käynyt tämän lyhyen kuukauden aikana jopa kolme kertaa leffassa, kun normaalisti elokuvia tulee katsottua suurelta kankaalta vain muutamia kertoja vuodessa. Näytöslistalla olivat Jumanji (5/5), Veljeni Vartija (2,5/5) ja Fifty Shades Freed (3/5).

Kasvohoidossa — Yksi niistä kolmesta — Terveellisempää herkuttelua

Harrastus: Avantouinti. Kuukauden kahdella käyntikerralla korkattiin avantokausi taas käyntiin. Eihän sitä tosin voi uimiseksi sanoa, sillä käydään ystäväni kanssa vain nopeasti kastautumassa henkeä haukkoen, mutta kastautumiskertoja on kuitenkin saunomisen lomassa aina viisi.

Viime kerralla oli muuten tosi kova pakkanen, jonka säälittävät avantotossuni joutuivat kokemaan kovimman kautta: Ensimmäinen askel maalle laiturin jälkeen ja olin jäätynyt kiinni tossujen pohjista telemark-asentoon! Tossut eivät sitten irtautuneetkaan jäätyneestä maaperästä enää yhdessä osassa! Ystäväni tossut olivat sen sijaan pakkasen kestävää tekoa, joten loppumatka pompittiin kummatkin yhdellä tossulla takaisin saunalle. Ihana saunan yhteydessä olevan kahvilan täti antoi sitten vanhat keittiökengät lainaan loppu-uintikerroiksi!

Idea: Varata toinen ulkomaanreissu keväälle/kesälle/syksylle (vaikka oikeasti haluisin lähteä jo heti ens viikolla!). Näillä näkymin oon suuntaamassa vain Kreikan Cosille kesäkuun alussa. Annetaan ajatuksen hautua (ja tarkkaillaan tarjouksia!).

Sunnuntai-illan paksoi-sieniwokki — Tildan talviasu — Kohtalokkaat avantotossut

Puheenaihe: EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR, koodaus ja sisältömarkkinointi! Näistä on tullut puhuttua opintojen takia, mutta ne ovat puhuttaneet ihan työpaikan kuin bloginkin puolesta!

Ruoka: Proteiinipannari! Pannaria tuli pyöräytettyä lyhyen ajan sisällä kaksi kertaa!

Vakiopaikka Salaattiaseman viikonloppulounas — Helmikuussa kauniita pakkaspäiviä riitti — Ärrälle on tullut myyntiin paljon terveellisiä ja maistuvia välipalatuotteita!

Treeni: Suunnittelin työkaverini pyynnöstä hänelle kolmijakoisen saliohjelman ja nyt olen itse niin tykästynyt siihen, että en paljon muita treenejä vedäkään! Sen mukainen jalkatreeni sisältää sopivassa suhteessa raskaita kokonaisvaltaisia liikkeitä, tiukkoja eristäviä liikkeitä ja lopuksi mukavan hapottavan kehonpainolla tehtävän liikepatterin. Hyvä treeni ilman, että syke nousee liikaa, mitä välttelen ylikunnon vielä vaivatessa.

Aplikaatio: NaturalReader. Mulla on koulun puolesta paljon kirjoja luettavana ja oon aika huono lukemaan asiateoksia ja sisäistämään tietoa suuria määriä kerralla. Keskittyminen herpaantuu helposti varsinkin kun opukset ovat englanniksi. Siksipä olenkin syöttänyt tekstit PDF:nä tähän palveluun ja seurannut tekstejä näytöltä samalla kuin ihmisääni lukee ne minulle ääneen! Pelastus!

Selkätreenin alkulämppää — Jumanji oli hauska! — Nuuksion kauniit maisemat

Ostos: Chromecast. Netflixin suurkuluttajana ja johtojen inhoajana olin todella tympääntynyt vanhanaikaiseen hdmi-piuhaviritelmään, joka kulki pitkin olkkarin lattiaa. Chromecastilla on niin helppo ohjata telkkarin näkymää suoraan puhelimesta ilman johtoja ja mikä parasta: nousematta sohvalta!

Sijainti: Nuuksio. Helmikuulle on osunut niin kauniita ilmoja, jotka on ehdottomasti pitänyt hyödyntää ulkoillen! Nuuksio oli erään sunnuntain kohde ja kaunis kohde olikin!

Täydennystä varastoihin — Leffaillan hedelmäkulho — Tildalla oli viime viikonlopun kaveri kylässä!

Sarja: Outlander! Olen palannut takaisin tämän sarjan pariin, kun 3. tuottari ilmestyi vihdoin Netflixissäkin. Muita Netflix-suosituksia voi lukea täältä ja täältä!

Suoritus: Lukuisista kouluhommista suoriutuminen töiden, treenien, blogin ja kaiken muun elämän ohella. Kaikki helmikuun deadlinet on selätetty kunnialla!

Päällimmäisenä mieleen jäi: Olympialaiset! Hyvä Suomen talviurheilijat!

Artikkelianalyysi menossa — Uusi itse suunnittelemani kalenteri — NaturalReader on action

 

Ajattelin, että voisin tehdä tästä kuukausittaisen tavan! Mitä olette mieltä, kiinnostaisiko kuulla?

Tänään korkattiin sitten uusi kuukausi! Maaliskuu on jo kevättä, eikö olekin? Mitä teillä on muuten ohjelmassa tässä kuussa? Itse olen tämän ensimmäisen viikonlopun koulussa ja kuun loppuun pääsiäiseksi koitan kehitellä jotain kivaa, mutta muuten on kuukauden ohjelma täysin auki!

Pysy menossa mukana myös
Facebookissa: Life à la Sara, Instagramissa: lifealasara ja Snapchatissa: @zarrdis

♡: Sara

3

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Iida Peltonen

    Todellakin näitä lisää! ? Tuli niin hyvä fiilis kun alkoi itsekin miettiä helmikuun huippuja! Ja tein tämän postauksen myötä myös lupauksen käydä vielä tänä talvena pulahtamassa avannossa.. ?

    1. Sara Malinen

      Ihana kuulla, tavoite saavutettu! ☺️? Hyvähyvä, avanto on ihan huippukeksintö! ?

Vastaa