Helmikuun parhaat

Helmikuu hujahti ohi hetkessä! Tässä tulisi lyhyen kuukauden parhaat palat!

Tapahtuma: Emma Gaala. Mentiin ensimmäistä kertaa Hartwall Arenalla järjestettävään gaalaan musiikkiesitysten vuoksi. Siellä esiintyi mm. Apocalyptica, Ville Valo, Sanni, Anna Puu, Lukas Leon, Pyhimys, Alma ja Vesta. Showt oli kyllä hienoja ja oli myös ihan viihdyttävää seurata mitä permannon kutsuvieraspöydissä tapahtui ja tietenkin veikkailla illan voittajia!

Aktiviteetti: Oon parina viikonloppuiltana pelaillut lautapelejä – milloin jonkun kotona ja milloin pubissa. Oon aina tykännyt lautapeleistä ja mulle menee kaikki tietovisoista ja hauskoista seurapeleistä strategiapeleihin. Ehkä parhaimmillani olen Aliaksessa!

Emma Gaala
Sain kukkalähetyksen töihin ihanalta ystävältä! | Kaunis narsissikukkakimppu | Emma Gaalassa

Idea: Lähteä treenitreffeille Instagram-tutun kanssa! Ihan mahtavaa, että voi luoda vielä ystävyyssuhteita tässä iässä ja että löytyy muitakin ennakkoluulottomia ihmisiä! Todettiin heti, että tullaan hyvin juttuun ja ollaankin oltu nyt tekemisissä siitä lähtien!

Harrastus: Tammikuussa kerroin käyneeni luistelemassa, niin helmikuussa oli hiihdon vuoro! En enää edes omista suksia, sillä oletin niiden olevan jo niin naarmuiset, ettei niiden kanssa kannata mennä menettämään hermojaan ladulle. Lainasinkin nyt kaverin perinteisen suksian, kun suunnattiin hiihtolenkille eräänä kauniina sunnuntaipäivänä. Pitoa ei ollut nimeksikään ja hiihtokokemus oli verrattavissa 1,5 h pitkään käsitreeniin. Kokemus oi kuitenkin loppupeleissä mieluisa, kun oltiin varustauduttu kaakaoin, jotka nautittiin kauniissa maisemissa pienellä sillalla istuskellen ja auringosta nauttien.

Uutuus herkut
Naughty BRGR | Suklaapäällysteiset sipsit oli ihan jees! | Testaamassa Iso Omenan Bangkok9

Ruoka: Naughty BRGR:n ateria! En jostain syystä ollut aikaisemmin käynyt ja voi vitsi mistä olinkaan jäänyt paitsi. Meni heittämällä mun lemppariburgeripaikaksi! Nam!

Täytyy myös mainita, että testasin myös erästä erikoista uutuutta: Suklaasipsejä! Ei ollut ollenkaan niin pahoja kuin olin luullut! Itse asiassa koko pussi tyhjeni ihan mukisematta. Toimi samalla ideologialla kuin suolainen kinuskikin.

lifestyleblogi
Tilda ottaa rennosti | Fafa’sin saldella | Vadelma-raakalakritsismoothiesta tuli mun uus suosikki!

Aplikaatio: Bonusway. Jos joka tapauksessa nettishoppailee, niin miksei samalla tienaisi vähän ylimääräistä rahaa bonusten muodossa? Hyödynnän Bonuswayta Elevenin, iHerbin, Nellyn ja mahdollisuuksien mukaan ebookersin ja muissa matkatarjoajilta tehtävissä hankinnoissa! Pitäisi itse asiassa muistaa käyttää sitä huomattavasti enemmänkin, kun bonusta saa kuitenkin niin monesta kaupasta! Oon nytkin tienannut jo 70 euron edestä shoppailemalla..

Puheenaihe: Julkkisten ennenaikaiset kuolemat ovat puhuttaneet helmikuussa. En vieläkään voi uskoa, että Matti Nykänen ja Olli Lindholm ovat jättäneet tämän maailman. Heti perään seurasivat viisikymppiset Luke Perry ja Keith Flint (vaikkakin jo maaliskuun puolella)..

kuukauden parhaat blogipostaus
Raspberry candy PWO on namia! | Leopardi toimii varsinkin hameissa! | Mansikkatuorepuuroa palkkariksi

Treeni: BodyPump! Kyseisellä tunnilla on tullut käytyä viikoittain 1-2 kertaa. Enemmän tykkään kovasykkeisimmistä tunneista, mutta koska olen yrittänyt palata ryhmäliikunnan ja nopeatempoisten treenien pariin pikkuhiljaa, on bodypump ollut sopiva välimuotoratkaisu. Tunti hapottaa kivasti, mutta koko tuntia ei tule vedettyä syke katossa. Tykkään myös, että treenissä käydään koko kroppa läpi.

Ostos: Uusi telkkari. Olin vakuuttanut itselleni, että selviän oikein hyvin 5 vuotta vanhalla 32 tuumaisella telkkarillani, mutta sen jälkeen, kun oli kuukauden verran käytössä väliaikaisen kämppikseni 50 tuumainen smart TV, totesin, että päivitys voisi olla kohdallaan. Ensinnäkään en kyennyt kunnolla näkemään pikkutelkkarini tekstejä ja jouduin jatkuvasti tihrustamaan. Nyt ostin Samsungin 43″ 4K Smart TV:n, joka on osoittautunut oikein hyväksi valinnaksi!

aktiviteetit Helsinki
Syvävenyttelyä | Jungle Juice Barissa on parhaat smoothiet! | Hiihtoreissulle lähdössä!

Suoritus: Kävin mun kaikki meikit läpi heittäen suuren osan pois ja ison osan jätin myyntiin laitettavaksi. Muutamat tuotteet olen saanut jo kiertoon. Olen päättänyt, että ennen kun ostan mitään uutta, käytän vanhat tuotteet pois!

Sarja: Modernit miehet! Ihan hulvattomia jaksoja ja hyvät henkilöhahmot. Muita sarjasuosikkeja voi lukea täältä, täältä ja täältä!

Helmikuu blogi
Mulla on ollu maiharit jalassa 95% talvesta | Helmikuuta helpotti lainassa oleva auto | Suksihommia!

Asetetun tavoitteen saavuttaminen: Aloitin lupaamani spagaattiharjoitukset! Okei, tämä sijoittui maaliskuulle.. mutta kuitenkin!

Tavoite maaliskuulle: Reilu 2 viikkoa ollaan jo maaliskuuta menty, mutta loppukuukaudeksi asetan itseni tarkemmalle ruokavaliolle, lopetan viinittelyn ja alan säästää rahaa huhtikuun lopun Soussen reissua varten! On tullut tässä pari viimeistä kuukautta syötyä todella paljon ulkona ja tehtyä paljon isoja hankintoja, kuten sänky, telkkari, treenikengät, kosmetiikkaa ja kaksi ulkomaanmatkaa.. Oikein hirvittää tämä rahanmeno!

Nyt toivotan kaikille oikein mahtavaa viikonloppua!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

2

Vastaa