DIY vartalonkuorinta-aine

Kuulostaako superhelppo ihoa hellivä DIY vartalonkuorinta-aine loistavalta lahjaidealta? Niin mustakin! Houkuttelevuutta lisää vielä se, että kyseinen kuorinta-aine tuoksuu huumaavasti appelsiinilta sekä kahvilta ja sen kaikki ainesosat löytyvät todennäköisesti jo valmiiksi kotoasi!

Kuorivasta vaikutuksesta aineessa vastaa kahvinpurut ja sokeri. Kuorinta-aineen sisältämä kookosöljy taas kosteuttaa ja hunaja hoitaa ja ravitsee ihoa. DIY vartalonkuorinta-aine syntyy kuin itsestään sekoittamalla seuravat ainesosat.

DIY vartalonkuorinta-aine

4 dl kahvinpuruja
5 dl kidesokeria
3 dl kookosöljyä
5 rkl juoksevaa hunajaa
2 x appelsiinin raastettu kuori

Kookosöljyä voi notkistaa hieman mikrossa tai vesihauteessa. Loput ainesosat sekoitetaan joukkoon tasaiseksi massaksi. Aineksista syntyy useampi pieni purnukka varatalonkuorinta-ainetta. Kuorinta-aineen voi pakata kauniisiin tiiviisiin kannellisiin lasipurkkeihin ja koristella purkit haluamallaan tavalla. DIY-kuorinta-aine säilyy jääkaapissa useita kuukausia.

Vartalonkuorinta-aine

DIY vartalonkuorinta-aine

DIY lahjaideat

Ostin omat purnukkani Søstrene Grenestä. Ne ovat kooltaan 500ml ja niissä on kauniit kultaiset kannet.

VINKKI: Kuivatuista appelsiiniviipaleista ja niininauhasta syntyy kauniin rustiikkinen viimeistely vartalonkuorinta-ainepurkeille! Halutessasi voit käyttää myös kangas- tai paperinauhaa tai vaikka juuttinarua.

Miten vartalonkuorinta-ainetta sitten käytetään?

Käytä vartalonkuorinta-ainetta suihkussa mielellään ainakin kerran viikossa. Pyöritä kuorinta-ainetta hellävaraisin liikkein vartalon iholle ja huuhtele huolellisesti pois.

Appelsiininen vartalonkuorinta-aine

DIY sugar scrub

Kotitekoiset lahjat
Ps. Kotitekoinen chaijauhe on myös kiva joululahjaidea!

Pps. Kaikki kauneuteen liittyvät postaukseni löydät kategorian Beauty alta!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara

♡: Sara

1

Vastaa