Abu Dhabin ykkösnähtävyys!

Abu Dhabissa oli muutama paikka, jotka tekivät muhun lähtemättömän vaikutuksen! Tässä niistä ensimmäinen: Qasr Al Watan. Tämä huikeilla tiluksilla seisova palatsi toimii presidentin linnana.

Qasr Al Watan sijaitsee Al Ras Al Rakhdar alueella ihan Abu Dhabin paraatipaikalla! Paikan päällä on aika luxusmeininki, sillä sen sijaan, että lipunmyyntirakennukseen pääsisi kävelemään sisään, viedään vierailijat sinne 50 metrin päästä golfkärryn tyylisellä menopelillä muutama kerrallaan.

Vierailumme ajoittui tammikuun alkuun (lauantai aamupäivä) ja silloin kohteessa ei ollut yhtään ruuhkaa. Olimme ainoat jonossa, kunnes jälkeemme saapui aasialaisista koostuva ryhmä. Pääsylipun saa n. 15 eurolla (60 AED). Lipunmyyntirakennuksesta on vielä bussikuljetus itse palatsille.

Lyhyen bussimatkan varrella näkyy jo kauniita valkoisia kivirakennuksia, kunnes palmukujan päästä avautuu näkymä mahtipontiselle palatsille. Palatsia ympäröi vesialtaat suihkulähteineen ja joka puolelta avautuu huikeat maisemat mm. Etihad Towerseille, merelle ja Fairmont Marina Abu Dhabi -hotellille (kaarenmuotoinen korkea rakennus kuvissa).

Qasr Al Watan on vaikuttava ulkoa, mutta erityisen upea sisältä! Sen kultainen värimaailma puhuttelee mua kovasti! Enempää koristeellisuutta, kimallusta ja säihkettä on vaikea kuvitella! Palatsi on täynnä yksityiskohtia lattiasta kattoon ja sitä tuli ihasteltua silmät selällään!

Palatsista löytyy erilaisia saleja virallisia tilaisuuksia varten. Siellä on myös Abu Dhabin historiasta kertova pieni museonäyttely sekä kirjasto, jossa on uskomattoman korkeita kirjahyllyjä. Paikanpäällä voi illallistaa tai ostaa kevyitä snacksejä ja mennä syömään ulos suihkulähteiden viereisille pöytäryhmille, kuten me tehtiin. Jälkikäteen luin, että siellä järjestetään myös valo- ja äänishow, jota olisi aivan mahtavaa päästä todistamaan!

Nyt annan kuvien puhua puolestaan!

Qasr Al Watan presidentin palatsi

Abu Dhabi nähtävää

Abu Dhabi to do

Abu Dhabi Sightseeing

Abu Dhabin nähtävyydet

Parhaat nähtävyydet Abu Dhabi

Abu Dhabin presidentin linna

Matkabloggaaja

Abu Dhabi best things to do

Must see Abu Dhabi

Qasr Al Watan kokemuksia

Qasr Al Watan visit

Abu Dhabi Architecture

Qasr Al Watan experience

Abu Dhabi matkablogi

Olethan kurkannut jo Abu Dhabin matkakohdepostauksen? Siinä listaan rehellisesti Abu Dhabin plussat ja miinukset! Seuraavassa Abu Dhabiin liittyvässä postauksessa listaan sitten kaikki sen parhaat nähtävyydet! Pysyhän kuulolla (:

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara 

♡: Sara

3

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tanja

    Tollasessa palatsissa sitä tuntisi itsensä semi pieneksi 😀 Ois kyllä mukava joskus päästä käymään Abu Dhabissa 🙂

    1. lifealasara

      Juu tunsi kyllä 😀 Suosittelen visiittiä lämpimästi! 🙂

Vastaa