3x tyylikäs joulukranssi

Jouluviikko on pärähtänyt käyntiin! Ehkä tulee vähän viimetinkaan, mutta mulla ois tarjota kolmen yksinkertaisen mutta näyttävän kranssin ohjeet! Ruusukranssin askartelin oveeni aivan blogini alkuaikoina vuonna 2015. Sen yksityiskohtaiset ohjeet pääset katsomaan alla olevasta linkistä. Toissa vuonna tekaisin taas herkän höyhenkranssin, jonka ohjeet löytyvät myöskin alta!

RUUSUKRANSSI

HÖYHENKRANSSI

Tänään vuorossa on hernekranssi, jonka hvyin yksinkertaiset ohjeet sepostan alle!

Joulukranssi

hernekranssi

IMG_9937-4

HERNEKRANSSI

Tarvikkeet:
Pussi kuivaherneitä
Styrox-rengas (Ø 20 cm)
Kuumaliimaa
Spraymaalia (kromi)

Aloita herneiden liimaaminen sisäreunasta. Purista liimapyssystä liimaa n. 10 cm matkalle styrox-renkaaseen ja asettele herneitä vieriviereen suoraan riviin. Toisella kierroksella liimaa herneet lomittain edelliseen kierroksen herneisiin nähden. Toista käsittely, kunnes koko rinkula on täytetty herneillä.

Lopuksi sprayaa kranssi huolellisesti haluamallasi värillä. Maalaus kannattaa tehdä ehdottomasti ulkona. Myös alusta kannattaa suojata kunnolla sanomalehdillä tms ja päälle valita huonot vaatteet, sillä spraymaali jää leijailemaan ilmaan ja sotkee helposti. Itse tein samalla kertaa myös pari valkoista versiota, mutta ne ovat jo uusissa kodeissaan!

Hernekranssiin voi laittaa haluamansa kiinnitysmekanismin. Itselläni se riippuu seinällä pienen naulan päällä, joten erillistä lenkkiä ei ole tarvinnut asentaa.

itse tehty kranssi

IMG_9921

tyylikäs kranssi

IMG_9932-2

itse tehty joululahja

Kransseilla pystyy somistamaan kotia edullisesti ja näyttävästi! Parasta on, että niistä saa tehtyä helposti oman näköisensä varioimalla. Ne ovat lisäksi oiva itse tehty joululahja, joten jos pukinkontissa on vielä tilaa, niin ei kun näpertämään! (;

Ps. Nopeiten kransseista valmistuu höyhenillä varustettu versio!

Pps. Jos kuvissa näkyvä piparkakkutalo kiinnostelee, niin postaus siitä löytyy täältä!

Mukavaa jouluviikkoa!

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara 

♡: Sara

 

5

Vastaa