3 x 6 lempparia

Mukavaa heinäkuun ensimmäistä päivää! Onpa kesä mennyt nopeasti! Hanna Maaret kirjoitteli blogissaan lemppariasioitaan eri teemoista ja haastoi muutkin mukaan, joten here we go! 

3 LEMPPARI…

RUTIINIA:

Vastaan tähän saman kuin Hanna Maaretkin: Aamupala! Syön 95% aamuista samalla reseptillä valmistettua puuroa: kookosöljyllä kyllästettyä kaurapuuroa marjojen ja Keso-raejuuston kanssa ..unohtamatta tietenkään kahvia Rainbown kauramaidolla!

Kasvojenhoito! Mulla on käytössä korealainen ihonhoitorutiini, josta en luovu enää mistään hinnasta!

Tiistaipumppi ja keskiviikon Trip-spinning! Ryhmäliikuntatunnit on hauskoja ja niillä saa tsempattua itsensä ihan eri levelille! Tiistain ja keskiviikon tunnit on vakiot, mutta muita vaihtelen tilanteen mukaan.

TREENILIIKETTÄ:

Kyykkyhypyt ja niiden kaikki variaatiot on mun suosiossa! Parasta vetää kovaa ja korkeelle!

Pystypunnerrus. Tykkään myös muista olkapääliikkeistä paljon.

Reiden loitonnus pakaraliikkeenä (seisten laitteessa) – Mahtava täsmähapotus!

RUOKAA:

Lasagne. Sellanen kunnon hyvä, jossa ei juustoa ole säästelty! Lisäks täytyy löytyä itse tehdyt kastikkeet ja paljon jauhelihaa!

Burgeri ja ranet! Lempparipaikat ovat tällä hetkellä Naughty Burger ja Funky Burger! Nam!

Sushi on mun kestosuosikki! Parhaimpia ovat lohta ja avokadoa sisältävät nigirit ja makit.

KESÄJUTTUA:

Piknikit! Kaikki ruoka maistuu paremmalta auringossa!

Pääsen niin harvoin mökille, että arvostan todella paljon, jos saan kutsun mökkeilemään. Mökkielämässä parasta on tietenkin grillauksen lisäksi saunominen ja uiminen!

Pyöräily. Vasta viime vuonna sain ostettua itselleni kunnon pyörän ja rakastuin pyöräilyn helppouteen. Pyörällä pääsee kätevästi urheilemaan ja nauttimaan ulkoilmasta samalla kun siirtyy paikasta toiseen!

KAUNEUSTUOTETTA:

Bepanthen on käytössä monta kertaa päivässä! Se on ehdottomasti paras mahdollinen huulirasva ja sen avulla on fiksattu niin suttuista kuivaa meikkipohjaa kuin haettua apua naarmuihin ja rupiinkin.

Retinoli! Tämä A-vitamiinijohdannainen ja korealainen ihonhoitorutiini ovat mun selkeästi parantuneen ihon takana!

Physicans Formulan Murumuru Butter Bronzer. Paras aurinkopuuteri, jota olen käyttänyt! Se levittyy todella tasaisesti ja sen koostumus on aavistuksen voidemainen ja silkkisen pehmeä. Tuote sisältääkin trooppisista puista saatuja voilaatuja, kuten merkin nimen mukaista murumuru-voita. Tuote myös tuoksuu miellyttävän trooppiselta!

MATKAKOHDETTA:

Kreikan saaret. Aina ja ikuisesti. Niin kaunista, edullista, ystävällisiä ihmisiä ja hyvää ruokaa! Kreikan kohteista oon kirjoitellut paljon juttua blogissa:

Kos, Kreikka – Must see
Kosin luonnonihmeet
Ruokamatkalla Kreetalla
Unelmien Elafonissi ja muita Kreetan rantoja

Lontoo. Tykkään Lontoon fiiliksestä todella paljon ja on aivan mahtavaa, ettei siellä lopu tekeminen kesken! Lontoosta löytyy tarinaa alla olevista postauksista:

Lontoo – Kuppikakkuja ja pilvenpiirtäjiä
Lontoon kuvauksellisimmat kadut

Kolmannen määrittäminen onkin tosi vaikeaa! Sanon kuitenkin Barcelona! Siitäkin riittää reissujuttuja:

Barcelonan Must See
Ravintolavinkit Barcelonaan barcelonalaisen silmin
Gaudin kaunis Barcelona

Jos taas tahdot nauraa reissukämmeille, niin suosittelen tsekkaamaan:

Matkaillessa sattuu ja tapahtuu

Toivottavasti joku sai tästä postauksesta hyödyllisiä vinkkejä – itse ainakin tykkään lukea vastaavia julkaisuja paljon!

Kivaa alkanutta viikkoa! (:

Pysy menossa mukana myös Facebookissa: Life à la Sara ja Instagramissa: lifealasara 

♡: Sara

3

Tällä artikkelilla on 4 kommenttia

  1. Hanna Maaret

    Ayyy! Kuinka kiva, että toteutit tän! :–) Aamupalathan meillä hyvin mätsääki, ja itseasiassa olen itse suuntaamassa parin viikon päästä nokkani kohti Lontoota, josta olen jo toista kertaa super innoissani!

    Mikä parasta tässä postauksessa, on nuo sun kuvat! Ihania <3.

    1. Sara Malinen

      Tällaiset haasteet on just hauskoja (: Jopas sattui! Toivottavasti mun Lontoon postauksista saa reissua varten jotain irti! Kiitos paljon <3

Vastaa