Ylpeä Äitiysliikuntavalmentaja tässä hei

Kaupallinen yhteistyö: Äitiysliikunta-Akatemia

Valmistuin tovi sitten äitiysliikuntavalmentajaksi ja ala tuntuu hyvin merkitykselliseltä tällä hetkellä. Muiden äitien auttaminen on lähellä sydäntäni. Koulutus mahdollistaa kattavan ja syvällisen opetuksen muille äideille.

Olen tehnyt vuosien varrella töitä kaiken ikäisten kanssa, vauvasta senioreihin. Erityisesti viimeinen vuosi on ollut merkittävä matka raskausajan hyvinvoinnin merkityksen kannalta sekä turvallisen liikkumisen suhteen, mitä tulee sekä raskaus- että synnytyksen jälkeiselle ajalle. Olenkin saanut huomata sen, kuinka vähän äidit ja tulevat äidit tietävät siitä, miten liikkua ja syödä raskausaikana ja valmistautua synnytykseen. Synnytyksen jälkeen sitä vasta neuvoja kaipaisikin, onneksi itse liikunnallisella alalla olen osannut apua hakeakin oikeista paikoista. Mutta mitenkäs ne kaikki muut äidit?

Halu toimia äitiysliikuntavalmentaja on suuri ja tuntuu täydelliseltä tähän elämän hetkeen. Mulla itse asiassa alkoikin Äitiysliikunta-Akatemiassa heti perus- ja jatkokoulutusten jälkeen Vanajaveden Opistolla Hämeenlinnassa kaksi opistolle aivan uutta kurssia, Raskausajan kehonhallinta sekä Raskausajan jälkeinen kehonhallinta. On ollut upeaa päästä ottamaan heti opit käyttööni. Koulutus antaa mahdollisuuden työskennellä sekä raskaana olevien että synnyttäneiden äitien kanssa niin ryhmä kuin yksilötasollakin keskittyen tarkasti esimerkiksi lantionpohjan lihaksistoon sekä erkauman kuntoutukseen. Tietenkin koulutuksesta on ollut valtava hyöty myös omaan arkeen.

Toiveissani olisi päästä auttamaan äitejä myös yksilötasolla pikkuhiljaa niin, miten oma vauva-arki sen sallii. Ei tule unohtaa omaa hyvinvointia kaiken innokkuuden keskellä, armollisuus itseään kohtaan on se, minkä haluan muistaa omassa arjessa ja tulevien valmennettavien äitien kanssa.

Synnyttäneiden kehonhallinta -kurssilla Vanajaveden Opistolla Hämeenlinnassa
Äitiysliikuntavalmentaja

Äitiysliikuntavalmentaja koulutus antaa mulle erinomaiset valmiudet ohjata ja valmentaa raskaana olevia ja synnyttäneitä äitejä. Koulutus on tarkoitettu kaikille liikunta- ja terveysalan ammattilaisille kuten personal trainereille, liikunnanohjaajille, fysioterapeuteille, terveydenhoitajille.

Koulutuskokonaisuus on antanut mulle kattavan osaamisen yllä mainittujen kohderyhmien lisäksi myös ohjaamiseen kaikille, jotka kokevat tarvitsevansa apua hyvään ryhtiin, syvään tukeen ja ihan vaikka vain helpottaakseen kodin askareissa omaa fyysistä jaksamistaan. Koulutuksessa käydään läpi hyvin syvällisesti aihealueet hengityksestä lähtien. Kouluttajat ovat alansa ammattilaisia, ihmisläheisiä, ja kaikki asiat käytiin läpi niin, että nämäkin äitiaivot pysyivät mukana. Kouluttajien kanssa vietti koulutuspäivät mielellään ja tiedonjano vain kasvoi matkan varrella. Kokonaisuus oli hyvin kattava paketti ja materiaalit monipuolisia sekä tietoa sai matkaan mukaan runsaasti. Kiitos tästä ihanasta ja opettavaisesta yhteistyömatkasta.

Mikäli toimit liikunta- tai terveysalan ammattilaisena, voin suositella koulutuskokonaisuutta lämpimästi sulle. Jaetaan yhdessä äideille ja tuleville äideille tärkeää ja oikeaa tietoa liittyen raskausajan ja synnytyksen jälkeiseen turvalliseen liikkumiseen.

Käy tutustumassa: Äitiysliikunta-Akatemia

Nonna

Instagram kasikirjaminustasinulle
Facebook Käsikirja minusta sinulle

1

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Tiina

    Vaikuttaapa ihanalle <3

    1. Nonna

      Kiitos, sitä se on 🙂 <3

Vastaa