Suurimmasta saavutuksestani ikinä jo 2 vuotta

Tyttäremme täytti eilen virallisesti kaksi vuotta ja juhlistimme häntä menneenä viikonloppuna. Juhlat olivat oikein onnistuneet, jaoimme juhlaväkeä kahteen osaan, ensin isovanhemmat ja sen jälkeen kummit ja muutamia ystäviä.

Aloitimme uuden perinteen tyttäremme kummien kanssa. Suurin osa heistä jäi yöksi meille synttäreiden jälkeen ja saimme viettää iltaa rauhassa pienemmällä porukalla kun muut vieraat olivat poistuneet ja sankari mennyt yöunille. Aamulla söimme hyvin yhdessä ja osa kummeista viihtyikin pitkälle päivään sunnuntaina meidän kanssa. Tyttäremme kummit ovat kaikki hyvin samanhenkisiä kuin me mieheni kanssa, joten meillä on yhdessä mukavaa. Myös kaikki kummit ovat tutustuneet toisiinsa jo useita vuosia meidän yhteisten juhlien ja iltamien merkeissä. Aiomme jatkossakin kutsua heidät jäämään yökylään tyttären synttäreiden jälkeen.

Kirjoitin tyttärellemme jo eilen kirjoituksen, jonka julkaisin facebookissa ja instagramissa. Itkin ihan hirveästi kun kirjoitin tekstiä. Olen niin valtavan ylpeä hänestä ja tiedän, että siitä tytöstä kasvaa vielä jotakin erittäin vaikuttavaa. Itkin myös lauantaina kun menimme miehen kanssa hakemaan häntä aamulla sängystä. Kerroin hänelle, että tänään on sinun päiväsi rakas, johon hän vastasi ”koko päivä”. Olemme laulaneet yhdessä bussilaula, jossa niin lauletaan. Vastasin hänelle, että niin on, koko päivä on sinun.

Kun vietimme tyttäremme ristiäisiä, soitimme juhlassa Anna Puun version Mestaripiirros -kappaleesta. Tänään kun lähdimme neuvolasta ajamaan kotiinpäin, avasin radion ja Suomipopilta kuului Mestaripiirros Anna Puun laulamana. En ollut koskaan ennen kuullut siitä radiosta. Eilen oli täydellinen päivä kuulla se.

Rakastan sua, meille täydellinen tyttäremme.

Olet kauneinta mitä tiedän.
Olet vartaloni ulkopuolinen sydän.
Olet rakkainta, mitä voin koskaan löytää ja suurinta, mitä voin koskaan saavuttaa.
Olet vaikuttavin persoona, johon koskaan olen tutustunut.
Olet hauskin ja viihdyttävin, jonka kanssa koskaan olen aikaani viettänyt.
Onnesi ja ilosi on vilpitöntä ja olet vaikuttavin opettajani.
Olet elämäni suurin rakkaus ja tekisin puolestasi mitä vain.
Olet elämäni valo ja johdatat mua.
Olet syyni elää.

”Mikä on sun syy, herätä aamuisin. Kun tietää sen, niin tietää kaiken.”
– Samae Koskinen

Sä, olet mun syy herätä aamuisin rakas tyttäreni.

Nonna

0

Vastaa