Somevaikuttaja, josta vaikutuin

Mulle instagram ja bloggaaminen ovat hyvin tuoreita juttuja vielä. Muistan kun viime keväänä perustin instagramtilini ja hamuilin aikani, mistä on oikeastaan kyse. Oli selvää alusta lähtien, että halusin ja haluan instagramissa seurata henkilöitä, joilta saan tietoa, lämpöä, positiivisuutta ja energiaa elämääni. Koskaan en ole ollut yhtä kiireinen kuin nyt, mukamas kiireinen. Kun loin tilin instagramiin, elämä siellä ei ole koskaan valmis. Storyja tulee lisää, uusia inspiroivia kuvia seinille ja jos haluat pysyä tohinoissa mukana, instagramissa on oltava aktiivinen.

Olen silloin tällöin kirjoittanut tutuistani, miten he ovat vaikuttaneet muhun ja elämääni. Tällä kertaa kirjoitan henkilöstä, joka on tunnettu somettaja.

Muistan sut..

Muistan sut, kun joku jo seuraamani oli jakanut jonkun sun positiivisen sanoman ja kiinnostuin. Menin tilillesi ja painoin seuraa -nappia. Kaikki kuvat olivat täynnä iloa, puhku energiaa ja positiivisuutta. Tässä ei voida mennä vikaan, ajattelin.

Kuuntelin storyjasi. Ainakin yritin. Puhuit joka päivä, pitkään ja hartaasti, millon mistäkin. Kun tuli vuorosi puhua storyssa, huomasin, että aloin  swaippailla sua pois. Puhuit vain niin paljon, vaikuttavasti, mutta paljon. En jaksanut yhtäkkiä kuunnella. Äänestäsikin kuulee, että puhut työksesi.

Eräänä päivänä laitoin lettejä peilin edessä, joten käteni olivat niin sanotusti sidotut. Se oli sulle hyvä hetki. Laitoin ennen lettien aloittamista instagramin storyt pyörimään. Käteni kiinni leteissä ja storysi alkoivat pyöriä vessassani. No niin.. Taas mennään.

Niin mentiinkin. Sulle oli tapahtunut vaikka ja mitä. Kerroit siitä avoimesti. Aidosti. Olitkin järisyttävän mielenkiintoinen tyyppi. Kuuntelin storyt lettien lomassa ja kun olin saanut letit tehtyä, kuuntelin ja katselin storysi uudelleen.

Miten olin voinut missata tämän

Olit ja olet äärettömän mielenkiintoinen ja inspiroiva tyyppi. Miten olin voinut missata tämän.. Mitä olin jo missannut kun olin yhdellä pyyhkäisyllä vetässyt sut pois.. Mitä olinkaan ajatellut..
Rehellisesti, en ole missanut tämän jälkeen yhtäkään tarinaasi, enkä kuvaasi. En jäänyt harmittelemaan sitä, että mitä kaikkea multa oli jäänyt välistä, koska luultavasti olisit neuvonut mua, että hei, katse tulevaisuuteen.

Tämä nainen on hyvin viisas, kaunis, persoonallinen ja voimakas. Hänellä on niin paljon voimaa, että hän on itkenyt seuraajiensa edessä. Nauranut. Hän ei koskaan dissaa muita. Hän ei koskaan nosta itseään jalustalle, vaikka vähän voisikin. Hän nostaa aina muita ylös ja nostattaa tunnelmaa. Tällaista tarvitsemme lisää erityisesti somessa, joka on vahvasti nykyään myös kiusaamispaikka.

Kerroinko jo, että hän on rautainen ammattilainen. Hän todella on alansa huippu. Hän ei olisi saavuttanut sitä mitä on saavuttanut,ilman periksiantamatonta luonnetta, osaamistaan ja vahvaa uskoa itseensä. Voiko joku olla inspiroitumatta hänestä?

Tällaiselle ihmisille toivoo vain kaikkea hyvää. Toivon sulle siis kaikkea hyvää ja toivottavasti saavutat kaiken, mitä elämässäsi haluat. Olet mun idoli, arvostan sitä, mitä olet ja teet somessa ja kunnioitan kaltaisiasi ihmisiä, niitä ei ole monia.

Nonna
Instagram kasikirjaminustasinulle
Facebook Käsikirja minusta sinulle
kasikirjaminustasinulle@outlook.com

Life is a long song – joten tee siitä kaunis ja värikäs

2

Vastaa