Raskausajan osteopatia – kaupallinen yhteistyö

Kaupallinen yhteistyö Sensocenter: Paula Korhonen

Haluan vielä näin raskauden jälkeen kirjoittaa teille osteopatiasta, mistä oli itselleni valtava hyöty raskausaikana erilaisiin vaivoihin. Suurin hyöty siitä oli käsieni kanssa, joihin molempiin puhkesi raskausaikana rannekanavan oireyhtymät.

Rannekanavan oireyhtymä ja osteopatia

En ollut koskaan ennen käynyt osteopaattisissa hoidoissa, joten en tiennyt, mitä odottaa. Kävin useita kertoja hämeenlinnassa SensoCenterissä Paula Korhosella mm. purentalihashieronnoissa raskausaikana ja käynneillä hän teki osteopaattisia hoitoja lisäksi esimerkiksi lantiolleni. Loppuraskaudessa kuitenkin käteni kipeytyivät valtavasti ja juurikin loppuraskaudessa unta ja voimia olisi tarvittu, yöt menivät valvoessa käsisärkyjen kanssa itkien.

Monena aamuna siis todella itkin mennyttä huonoa yötä ja lupasin itselleni, että tänään teen jotain käsisäryilleni, vähintään leikkaan ne irti. Päivisin kivut kuitenkin vähän hellittivät, koska en ollut makuuasennossa. Öisin helvetti oli jälleen valloillaan, kunnes eräänä aamuna sopersin asiasta instagramtililläni ja Paula bongasi valitteluni. Paula laittoi mulle viestiä, että tule hänelle hoitoon ja niin menin.

Paula hoidatti molemmat käteni ja en voinut uskoa, että seuraavana päivänä säryt olivat lähes kokonaan poissa. Oli ihanaa voida nukkua. Toki lepuutin käsiäni mahdollisuuksien mukaan taaperoarjessa, mutta meni lähes kaksi viikkoa, kunnes säryt palasivat yhtä pahoiksi kuin olivat ennen hoitoa. Ja kaksi viikkoa loppuraskaudessa on pitkä aika. Paula vielä uusi hoidon ja selvisin loppuraskauteen asti. Kivut muuten jäivät synnärille, mutta rannekanavan oireyhtymä on sellainen, että sitä voi olla ilman raskauttakin ja toki se voi uusia. Tiedän ainakin, mistä haen silloin apua.

Jos kärsit vastaavista ongelmista, eniten itse sain apua Paulan osteopatiasta käsiini. Käytössä oli myös lastat kyynärvarteen asti, mutta en arjessani voinut niitä molemmissa käsissä pitää yötä päivää ja valitettavasti ne aiheuttivat sitten jo muita särkyjä.

Paulan palveluista haluan vielä sanoa sen verran, että olen äärimmäisen iloinen, että olen tutustunut häneen näin raskausaikana. Hän on positiivinen ammattilainen, jolla on kattava osaaminen hoitoalalla. Olen hyvin tarkka herkkänä ihmisenä siitä, että ammattilainen osaa kohdata mut oikein, koska luen ihmisiä ja heidän eleitään liiaksikin ja jokin pienikin asia voi saada mut perääntymään mitä kehon hoitoon ja hyvinvointiin tulee. Paulaan pystyn luottamaan ja hoidoissa täysin rentoutumaan. Paula on koulutettu hieroja, VoiceWell-hoitaja, lähihoitaja sekä tällä hetkellä hän opiskelee osteopatiaa. Kirjoitinkin aiemmin, että Paula kohtasi mut aidosti ja kuunteli, mitä kerroin.

Osteopatia

”Osteopatia on manuaalinen hoitomuoto, jossa keskitytään enemmän ihmisen terveydentilaan kuin sairauksiin. Hoidossa korostetaan kehon rakenteellisten ominaisuuksien ja toiminnallisuuden välistä vahvaa yhteyttä ja kehon luontaista parantumiskykyä. Osteopatia on terveydenhuollon ala, joka perustuu anatomian, fysiologian, embryologian ja muiden biolääketieteellisten tieteiden periaatteisiin.” https://osteopaattiliitto.fi/osteopatia-ja-osteopaattinen-hoito/

Varaa aikasi hämeenlinnaan Paulalle:

Paula Korhonen, SensoCenter

Nonna

Instagram kasikirjaminustasinulle
Facebook Käsikirja minusta sinulle
kasikirjaminustasinulle@outlook.com

3

Vastaa