Olet mies makuuni, mutta et miesmakuuni

Yksi elämäni miehistä

Kirjotan kirjoituksen yhdestä elämääni kuuluvasta miehestä, jota arvostan suuresti.

Aina kun astut tilaan, tuot mukanasi rauhan, lempeyden ja taskussasi huumoria. Kenelläkään ei ole yhtä aikaa niin hyvät ja huonot jutut kuin sulla. Anteeksi kun en aina naura niille, yleensä niissä tilanteissa tiedän jo etukäteen mitä sun suusta on tulossa. Se olis silloin vähän sama kuin nauraisi omille jutuille. Olemme yhtä kieroutuneita.

Olet raamikas ja hyvännäköinen jätkä, mutta mulle olet ollut aina yksi parhaimmista ystävistäni. Kuten otsikko kertoo, olet käytöstavoiltasi ja persoonaltasi mies makuuni, mutta kaikella rakkaudella en voi kuvitella sua miesmakumuottiini. Olethan nähnyt mieheni, tykkään hänestä.

Ethän sittenkään ärähdä

Voin keskustella kanssasi mistä vain, kuuntelet ja ymmärrät. Välillä kuuntelet liiankin rauhallisesti ja tekisi mieli ravistella sua, siis ihan hyvällä tavalla, ei mitenkään väkivaltaisesti. Musta ois kiva nähdä sut suuttuneena joskus, mutta oikeastaan se myös pelottaa ihan hirveesti. Ehkä olisit aika vakuuttava kun ärähtäisit. Jään odottamaan. Tai en ehkä sittenkään. Älä ärähdäkkään, ettei jää viimeiseksi ärähdykseksi meidän välille.

Olemme tunteneet toisemme jo yli 15 vuotta. Koska olet mulle tärkeä, olen halunnut sut mun tärkeisimpiin elämänhetkiin paalupaikalle. Kiitos kun olet suostunut. Vaikkakin voisimme nähdä useamminkin, mutta sen sä jo tiesitkin. (Tämän kirjoituksen tarkoitus ei ole välittää sulle, että tuu pentele kylään, ymmärrän kyllä millaista elämäsi on tällä hetkellä.) Ei se, kuinka useasti jotakuta näkee ole se juttu, vaan se, että ne tapaamiset ovat aitoja.

Musta on niin ihanaa, että olet löytänyt rinnallesi naisen, joka on mullekkin hyvin rakas. Koska sehän on ykkössääntö. Valita siis nainen, joka kelpaa myös mulle. NO EI! Väärinymmärtäjät taas hei! Tarkoitin sitä, että on ihanaa kun voidaan pariskuntailtamoida yhdessä, koska kaikki sitä aidosti haluavat ja puoliskosi on aivan yhtä mahtava kuin säkin. Se, miten vain katsot tulevaa vaimoasi, kertoo siitä, kuinka suuresti ikinä kukaan voikaan toista rakastaa ja kunnioittaa. Olette yhdessä söpöjä, hassuja ja välillä imeliäkin. Jos jotkut kuuluvat toisilleen, niin te. Laitan kirjoituksen loppuun puhelinnumerosi jos joku haluaa tavata tasavertaisen-ja-kaikkia-hyviä-asioita-oikeassa-suhteessa olevan pariskunnan.

Olet mun ja monen muunkin opettaja

Olet opettanut mulle paljon vuosien aikana. Mä kun olen hetikaikkimullenyt -tyyppiä ja sä, no, et todella ole sellainen, ollaan siis aika hyvä paketti. Perustelet ja vaadit perusteluja. Perustelujen vaatiminen on opettanut musta pois sen, että ei voi laukoa ensimmäisiä mieleen tulevia sanoja mielivaltasessa järjestyksessä ulos suusta. Kun sulle pitää kaikki aina perustella (lue tää lause sillai, että mulla on suu vähä vinossa ja vaapun puolelta toiselle kun pingviini).

Olen kuitenkin valtavan onnellinen siitä, että saan olla se henkilö sulle, jolle olet kertonut arkojakin asioita. Se on suuri kunnia olla sunlaiselle henkilölle joskus olkapää. Ja täällä se olkapää edelleen on ja niitä on muuten kaksi!

Pyysit vuosi sitten mua erääseen tärkeään tehtävään. Se titteli on yksi hienoimmista arvonimistä, mitä voin koskaan saada. Se, että sen tittelin saa vielä sun pyytämänä, tuo mulle kyyneleet silmiin edelleen. Kiitos siitä. Olet rakas. Jään innolla odottamaan mitä tuleman pitää.

Nonna

Hei, en nyt ehkä kuitenkaan anna ystäväni puhelinnumeroa tänne kaikille neljälle lukijalle. Iskä, äiti, mieheni ja ystäväni, teillä on jo hänen numeronsa.

Sähköposti kasikirjaminustasinulle@outlook.com
Instagram kasikirjaminustasinulle
Facebook Käsikirja minusta sinulle

3

Vastaa