Mies lähettää viestin, naiset analysoi

Erityisherkän ajattelumaailmasta

Keskustelin eräänä päivänä ystäväni kanssa, kun hän paini mies”ongelmien” kanssa. Kaksi erityisherkkää naista analysoimassa miehen viestiä. Hallelujah. Mikään ikinä ei koskaan voi vaikuttaa niin syvälliseltä mega-analyysilta, mitä erityisherkkä nainen voi saada aikaiseksi yhden lauseen perusteella. On sitten muuten aivan järkyttävää jättää viesti ilman hymiötä, vähintään miehellä on toinen – ehkä jopa kaksi.

Viestin lähetys- ja saapumisajallakin on merkitystä. Ei sovi vastata heti, oot liian innokas. Jos mies vastaa heti, kiinnostus lopahtaa. Jos vastaa sopivaan aikaan.. eiku hetkinen! Semmosta ei ole edes olemassa. On hyvä aika ja ”tää nyt tuli vaan jo liian myöhässä”-aika. Jos keskustelu on edennyt viestitse sujuvan tasaisesti, on tärkeää ettei yhtäkkiä vastaamiseen menekkään kahta tuntia, vaikka käsillä olisi mummon elvytys. Siinähän ollaan suukontaktissa -ehkä siis pettämistä myös tämä. Aika varma lopputulema on, että pettämistä tapahtuu, ainakin jossakin.

Vatsassa ei pyöri enää vain perhoset vaan ystävän mukaan jo kyykäärmeet. Nainen esittää viestissä kysymyksen miehelle, johon miehellä kestää vastata muutama tunteroinen. Koska nainen on hitokseen itsenäinen (ja ”aikuinen”), hän päättää kostaa ja ei vastaa moniin tunteihin miehen viestiin, koska eihän siinä ollut edes kysymystä. Avattuaan asiaa enemmän, onkin selvinnyt, että nainen itse on jättänyt asian roikkumaan, varmaankin unohtui siinä itsenäisen ja aikuisen naisen leikin välillä. Äkkiä hän lähettää miehelle viestin, jossa on kysymys. Kysymyksiin kun on kohteliasta vastata.

Joo ei se vastaa

Viisi minuuttia viestin lähettämisestä ystäväni nojaa rattiin ja toteaa ”joo ei se vastaa”. Juu ei niin. Itse juuri olet antanut hänen odottaa kuusi tuntia. Miestä ei varmastikkaan enää kiinnosta. Eihän tässä voi olla muuta vaihtoehtoa.

TAAS ystävälleni kävi näin. Miten aina käy näin.. Ihan uskomatonta. Ei tän asian kanssa voi elää.

Pling.

15 minuuttia myöhemmin.
Viesti mieheltä, hymiöt ja kaikki.

”Nyt on taas hyvä mieli”, toteaa ystäväni ja puheenaiheemme vaihtuu proteiinijuomaan.

Ylianalysoivaa loppupäivää kaikille!

Nonna

Voit seurata mua halutessasi tai vaikka et haluiskaan instagramissa kasikirjaminustasinulle ja facebookissa Käsikirja minusta sinulle.

2

Vastaa