Erityisherkälle kirjallisuutta – Kaupallinen yhteistyö Nextoryn kanssa + etukoodi

Kaupallinen yhteistyö: Nextory

Koen, että näin syksyn pimeyden tullessa sekä tämän jatkuvan korona-ajan jatkuessa, tekee hyvää uppoutua aika ajoin omaan rauhaan äänikirjan tai e-kirjan pariin. Sen helpompaa tapaa ei ole rentoutua tai saada informaatiota kuin kuunnella lukijan puhetta.

 

Nextorysta löytyy kymmeniä tuhansia kirjoja kattavaa valikoimaa. Kirjoja löytyy suomenkielen lisäksi myös englannin- ja ruotsinkielellä. Olen kuunnellut kirjallisuutta, joka sopii itsetutkiskeluun, ravitsemukseen sekä tietysti sitä rentouttavaa hömppää. Nämä kiinnostavat itseäni, mutta Nextorysta löytyy jokaiselle jotain ja uusia kirjoja tulee jatkuvasti palveluun lisää.

Näin raskausaikana itselläni on kieltämättä ollut yöunet välillä hukassa. Koska puhelin on kuitenkin sängyn vierellä koko yön, on ollut miellyttävää kesken yönkin kuunnella äänikirjoja ja nukahtaa niihin. Niiden avulla on saanut ajatuksia toisaalle, mutta tarvetta ei ole ollut virittää lamppua päälle fyysisen kirjan lukua varten.

Huomaan janoavani kirjallisuutta enemmän ja Nextoryn myötä olen palauttanut kiinnostukseni kirjallisuuden pariin, koska taukoa on tullut opiskeluvuosien jälkeen. Monet kirjat ovat niin koukattavia, että huomaan kuuntelevani lenkillä, kaupassa, ruokaa tehdessä ja omassa rauhassa niitä.

 

Tunne lukkosi & Parisuhteen tunnelukot -kirjat

Itselleni viime vuodet ja erityisesti korona-aika ovat olleet itsetutkiskelun aikaa. On ehtinyt paljon olla vain omien ajatusten kanssa ja kaivannut lisää tietoa omalle käyttäytymiselle ja ymmärrystä sille. Tämä on myös erityisherkille ominaista, halutaan ymmärtää itseään ja toimiaan. Löysin Nextorysta ”Tunne lukkosi” -kirjan ja kuuntelin sen. Olin vaikuttunut koko tunnelukkoasiasta ja sain hyvin monta selittävää tekijää niin omalle kuin monen muunkin käytökselle. Kirja selitti paljon.

Kirja suosittelee tekemään tunnelukkotestin, jonka avulla voi selvittää omat tunnelukot ja keskittyä niihin. Keskustelimme tunteja mieheni kanssa tunnelukoista ja päädyimme molemmat tekemään testit. Sen jälkeen löysimme Nextorysta myös ”Parisuhteen tunnelukot”-kirjan, jonka sitten kuuntelimme yhdessä mieheni kanssa. Saimme niin kullanarvoisia vinkkejä, upeita syvällisiä keskusteluja ja kaiken tämän lisäksi lähennyimme entisestään. Ymmärrämme toisiamme, parisuhdettamme sekä itseämme paljon paremmin. Ymmärrämme myös toistemme kipukohtia nyt paremmin, tulemme vastaan ja keskustelemme entistä enemmän.

Iso suositus sekä ”Tunne lukkosi” että ”Parisuhteen tunnelukot” -kirjoille. Nämä kirjat jos mitkä, ovat ymmärtäväinen opetusmatka erityisherkälle ihmiselle. ”Parisuhteen tunnelukot” -kirjaa suosittelen, vaikka et juuri tällä hetkellä olisi edes parisuhteessa. Sen avulla voit keskittyä menneisiin mahdollisiin kipukohtiisi ja oppia kiinnittämään niihin huomiota tulevaisuuden suhteissa. Molemmat kirjat löytyvät Nextorypalvelusta sekä ääni- että e-kirjoina.

Jos teiltä löytyy kiinnostusta kuulla enemmän erityisherkälle sopivista kirjoista Nextoryssa, voin kirjoittaa niistä lisää.

Tarjoan teille 14 päivän sijaan 30 päivää veloituksetta Nextorypalvelun käyttöä täällä alennuskoodilla NOONA.
Tule tutustumaan tunnelukkoihisi ja toki myös kevyempään tarinointiin.

Nonna

Instagram kasikirjaminustasinulle
Facebook Käsikirja minusta sinulle
Tiktok @kasikirjaminusta
kasikirjaminustasinulle@outlook.com

2

Vastaa