Ensimmäinen kohtaus – Otto 1

Hellurei ja herkät tunteet

Täällä kirjoittelee superinnoissaan, juuri ja juuri housuissaan pysyvä uusi poselandilainen. Olen avoin uusille ja erityisesti hassuille asioille, tykkään donitseista ja erityisherkkyyden monista puolista. Blogini käsittelee elämääni erityisherkkänä ja matkassa mukana on myös vinkkejä herkille ja heidän läheisille. Olen myös äiti kaksi vuotiaalle taaperolle ja vaimo humoristiselle miehelle.

Olen viime vuoden puolella julkaissut alun postaussarjasta ”Erityisherkkä lapsi” ja se postaussarja on piiiitkä, joten se jatkuu edelleen. Se on yhteensä 23 osainen, mutta lupaan laittaa sarjan teille helposti löydettäväksi tänne blogiin. Sarja käsittelee erityisherkkiä lapsia vauvoista nuoreksi ja kerron myös omia kokemuksiani.

Tänä vuonna haluan julkaista teille vinkkini erityisherkän herkkään vatsaan ja fyysiseen olotilaan liittyen sekä asiaa herkän kanssa seurustelusta. Tiesittekö, että monella erityisherkällä keho on herkkä reagoimaan ikäviin ja iloisiin asioihin? Erityisherkkyyden tunnistaminen itsessä auttaa selvittämään monia askarruttavia käytöstapoja ja parhaimmillaan omia reaktioita. Se, että herkkyydestä puhutaan enemmän, on musta meidän jokaisen asia. Meillä jokaisella on erityisherkkiä ihmisiä ympärillä; heitä voi olla ystävä, työkaveri, puoliso, äiti tai oma lapsi. Tietysti itsekkin voit olla sitä. Ja mikä sen parempaa, kuin tarjota läheiselle ymmärtävä tuki, siksi tarjoan teille käsikirjan minusta.

 

Ja miksi olen päättänyt alkaa vajaa vuosi sitten kirjoittaa blogia ja aiheesta, jota moni jo käsittelee? Siksi, että haluan auttaa. Olen hyvä siinä. Osaan kuunnella ja katsoa sieltä kuuluisan boksin ulkopuolelta. Erityisherkkyyteen liittyvää elämää ei voi liiaksi jakaa ja uusi ”tulokas” saavuttaa jälleen uusia ihmisiä. Suurimmat yhteisöt, jotka paneutuvat herkkyyteen, paneutuvat siihen auttaakseen yleisesti monta ihmistä samalla. Mä haluan auttaa myös niitä yksilöitä. Haluan kuulla sun murheita ja pohtia sun kanssa parisuhdetta, lapsen käyttäytymistä ja kuulla mikä just sua askarruttaa herkässä arjessa.

Toivon, että voin olla edelleen yhtä lähestyttävissä kuin tähänkin asti. Parhaiten olen tavoitettavissa yksityisiä keskusteluita varten instagramissa @kasikirjaminustasinulle, mutta seuraan atiivisesti myös sähköpostiani kasikirjaminustasinulle@outlook.com.

Ja lupaan, en hiisku asioistasi muille, jos joskus annat mulle kunnian asioistasi kuulla. Kirjoitan blogia purkaakseni toki omia ajatuksiani, mutta pääasiassa haluan kirjoittaa auttaakseni muita.

Tule seuraamaan ja tutustutaan,

Empaattisin terveisin,

-Nonna

Instagram @kasikirjaminustasinulle
Facebook Käsikirja Minusta Sinulle
Sähköposti kasikirjaminustasinulle@outlook.com

7

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

  1. Nimetön

    En malta odottaa päästä lukemaan ja näkemään miten tällä uudella alustalla lähtee sujumaan😍😍

    1. Nonna

      Hei Kiitos! En mäkään, housut pyörii jaloissa ja sukat on jo irti! <3

Vastaa