Vuosi 2020 paketissa osa 2

Viime postauksessa kävin läpi vuoden 2020 ensimmäistä puolikasta ja tässä postauksessa käydään läpi jälkimmäistä puoliskoa. Ensimmäisen puoliskon pääset lukemaan tästä.

Heinäkuu

Kesä oli parhaimmillaan ja tehtiin perheen kanssa kesälomareissu Tampereelle ja Tuuriin. Asuttiin Tampereella sukulaisten kerrostalossa, jossa oli hyvä sijainti ja päästiin kulkemaan paljon kävellen sekä osa matkoista taitettiin Nyssellä. Oli ihanan leppoisa loma käytiin mm. Pispalan näkötornilla, Särkänniemessä, Tallipihassa, erilaisissa puistoissa sekä ravintoloissa ja kahviloissa. Yhtenä päivänä ajeltiin Tuuriin katselemaan mestoja, kun ei oltu siellä ikinä käyty. Isot paikat siellä on keskellä ei mitään ja telkkarikuvaukset olivat käynnissä. Kesälomareissu oli ihanan leppoisa ja rento, kun ei oltu suunniteltu kauheasti ohjelmaa ja mies oli kerrankin edes viikon lomalla. Vietettiin lasten kanssa varmaan puolet heinäkuusta mökkilaiturilla tai uimarannoilla. Huoleton kesä on ihmisen parasta aikaa!

Pispalanharjulta

Elokuu

Kuukausi alkoi juhlilla, sillä olin järjestänyt miehelleni yllätys 35-synttärit. Ensin juhlittiin vauvan puolvuotissynttäreitä (tottakai!) ja sitten illalla naapurin äijät tulivat istumaan meille iltaa. Pidettiin myös perheen kanssa kesäolympialaiset, mutta niistä ei valitettavasti ole yhtään kuvaa muistona. Keksin erilaisia hassuhauskoja lajeja suoritettavaksi. Elokuussa elettiin vielä täysillä kesää, nautittiin auringosta, helteestä, juoksulenkeistä ja mökkisaunasta. Loppukuusta perhettämme kohtasi suuri suru ja yksi läheinen perheenjäsen pääsi syövän uuvuttamisen jälkeen lepoon. <3 Loppukuusta mulle virisi ajatus #vaunujengiforssan perustamisesta ja laitoin verkot vesille. En osannut aavistaa, mikä vuoden superjuttu siitä tulisikaan!

Salosta merenrannalta

Syyskuu

Sain jostain semmosen idean, että haluan pyörän, maantiepyörän. En oo koskaan ollut superinnokas pyöräilijä tai en ollut ajanut montaa metriä pyörällä kolmeen vuoteen (raskaudet ja vauvavuodet). Mutta halusin semmosen kumminkin! Ei voi tietää ellei kokeile 😀  Niinpä ostin pyörän ja sainkin sen tutulta ostettua. Ehdin käymään muutamalla lenkillä ja onhan se nyt ihan eri kaliiperia kuin joku perustunturi! Mukavaa vaihtelua juoksulenkkeihin, joilla ei pääse niin pitkälle. Lisäksi me aloitettiin meidän kotikuntosalin rakentelu autotalliin, kun vihdoin saatiin painot ja tanko. Odotettiin niitä lähes pari kuukautta, vissiin muutkin rakentelevat nyt kotisaleja.. Vaunujengiforssa starttasi 9.9. kymmenen äidin, 11 lapsen ja kahden masuvauvan kera. Siitä lähtien Vaunujengiforssa lenkkeili joka viikon keskiviikko kello 10.

Olen lähdössä ekalle pyörälenkille uudella pyörällä

Lokakuu

Tässä kuussa pääsin mun kesällä asettamaan tavoitteeseen, juoksin 10km putkeen. Ennen lenkkiä en ollut suunnitellut juoksevani niin pitkää lenkkiä (pisin varmaan 1,5vuoteen), mutta fiilis oli niin loistava, että päätin sen kesken lenkin. Ja ai, että mikä fiilis oli lenkin jälkeen! Muistan sen vieläkin ja alkaa ihan hymyilyttämään, kun sitä muistelen. Mieleen painui myös 24.10., kun oltiin vielä mökkeilemässä (ei ole talviasuttava) ja soudeltiin toppatakeissa järvellä. Oli muuten aika kylmä ja kostea keli. Lokakuussa aloin myös suunnata katsetta kohti tulevaa vuotta ja työtäni Personal trainerina, millaisia palveluita haluan tarjota, kuinka paljon, miten haluan kouluttautua jne. Aloitin myös oman verkkovalmennuksen suunnittelun ja tekemisen ( Kunnon kohotus-verkkovalmennus tulee myyntiin alkuvuodesta 2021!!!)

Halloweenbileistä lokakuun lopulta

Marraskuu

Tästä kuusta ei ole oikein mitään muistikuvia. Sekavaa aikaa, kun koitin kehittää verkkovalmennusta sekä hoitaa samanaikaisesti lapsiani kotona. Ei mikää pala kakkua! Aloitin kouluttautumisen Äitiysliikuntavalmentajaksi ja ensimmäinen koulutus oli erkaumakoulutus. Valmistuminen Äitiysliikuntavalmentajaksi viivästyy, koska koulutuksia jouduttiin perumaan/siirtämään koronan vuoksi, joten ensi vuonna saan paperit vasta kouraan! Paljon ajastani meni myös Vaunujengiforssan kanssa, sillä porukka kasvoi ja saatiin lenkeille sponsoreita ja saatiin mm. omat jengiliivit. Forssan Lehti teki meistä jutun sekä Ylen toimittajat kävivät kuvaamassa meistä telkkariin ja radioon jutun. Sana lähti kiirimään myös Forssan seudun ulkopuolelle! Marraskuussa oli Blackfriday ja ostin sieltä itselleni kaksi koulutusta Spartan Academyn Kuntosali- ja voimavalmentaja-koulutuksen, joka käydään verkossa. Sekä sitten.. Tätä en ole kertonut vielä julkisesti, mutta ilmoittauduin myös Life Coach koulutukseen, joka alkaa helmikuussa!!! IIK!

Koko meidän huikea #vaunujengiforssa porukka!

Joulukuu

Vuoden vikasta kuukaudesta jäi mieleen etenkin meidän VaunujengiForssan saama Mielenterveystekopalkinto 2020! Ja sitähän vaunujengi onkin, tukea parhaimmillaan! Samana päivänä kun saatiin palkinto, päästiin myös Vikin ja Köpin aamushowhun Ylexlle. Päivä oli kyllä ikimuistettava! Kävin koko syksyn ajan meidän kotikuntosalilla vähän vaihtelevasti ja loppu vuotta kohden aina vähemmän. Silti päätin kokeilla 25.12. omia ykkösmaksimeja! En ole varmaan koskaan, ennen niitä kokeillut. Testailin pikku hiljaa isommilla ja isommilla painoilla ja tulokseksi sain penkkipunnerrus 40kg, kyykky 65kg sekä maastaveto 80kg. Ei hullummin ja tästä on hyvä lähteä tavoittelemaan isompia rautoja! Joulunaika oli ihanaa ja vietettiin sitä perheen kesken. Koronan vaikutukset eivät juurikaan meidän joulussa näkyneet, sillä ollaan muutenkin monta kertaa viikossa tekemisissä.

Rautojen kolistelua!

 

Olipa ihana kerrata kulunut vuosi! Mitä sulle on jäänyt vuodesta 2020 mieleen?

Seuraavassa postauksessa aijon paljastaa mun tavoitteet vuodelle 2021, ne jännittää ihan itseänikin!

 

Oikein ihanaa Uutta vuotta 2021 kaikille!

 

Terkuin Karoliina

 

1

Vastaa