Tästä tää lähtee!

Heipparallaa!

Muutama viikko takaperin multa kysyttiin haluanko lähteä bloggaajaksi Poselandille. Aluksi emmin ja harkitsin asiaa. Sitten vastasin, no miksi ei? Tottakai tuun! En tiedä (vielä) bloggaamisesta yhtään mitään, mutta olen kovin halukas kehittämään itseäni ja kokeilemaan uusia asioita, joten tässä sitä ollaan.

No lätinät siksees.

Aluksi mä esittelen itseäni, mutta opitte varmasti tuntemaan musta myös uusia puolia, kun pääsen kirjoittelussa vauhtiin.

Mulle ykkösasia elämässä on  mun perhe. Me asutaan Tammelassa, pienessä kunnassa eli maalla. Täällä mä oon syntynyt ja täällä mun ja meidän on hyvä olla.

Perheeseeni kuuluu mun mies, 2-vuotias tytär ja 6kk vauva sekä Seppo-kissa. Olen vielä äitiyslomalla eli lasten kanssa kotona ja jatkan sen jälkeen hoitovapaalla. Ensi vuoden alusta olen ajatellut aloittaa Personal Trainerin työni iltapainotteisesti, koska kodinhoidontuella ei paljoa laskuja makseta tai perhettä elätetä.

 

 

Mun henkireikä elämässä on liikunta. Lajit vaihtelevat vuodenaikojen ja vuosien mittaan, mutta kaksi lajia on pysyneet vuodesta toiseen. Kuntosali sekä juoksu. Tällä hetkellä meneillään on juoksukausi ja salille palailen luultavasti syksymmällä.

Muutoin lajivaihtelua on laskettelusta golfiin ja kiipeilystä ryhmäliikuntatunneille. Suurin rajoittava tekijä on aika, muutoin voisin harrastella vaikka päivät läpeensä.

Sporttailun lisäksi kiinnostuksen kohteina on sijoittaminen ja vakavaraisen elämän rakentaminen. Tähän liittyen mulla on alkanut nousta taas talonrakennuskuume. Me rakennettiin mun miehen kanssa tämä meidän kotitalo ja muutettiin tähän 2,5 vuotta sitten.

Nyt kun kokemusta rakentamisesta on jo yhden talon verran, niin kutkuttaisi ajatus toisen talon rakentamisesta. Muuton jälkeen meille on syntynyt kaksi lasta, joten rakentaminen ei ole enää niin yksinkertainen homma. Asiaa pitää vielä tuumailla moneltakin eri kantilta. Katsotaan nyt mitä tuleman pitää. Ei olla kyllä totuttu lepäämään laakereilla vaan aina pitää olla suunnitelmia ja unelmia. Uusia haasteita, se on elämän suola!

 

Näillä ajatuksilla tämä bloggarin ura käyntiin!

 

Terkuin Karoliina

 

8

Tällä artikkelilla on 2 kommenttia

    1. karoliinalaaksonen

      Kiitos! 🙂

Vastaa